Buradan eksiye dönde tam olsun.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradan eksiye dönde tam olsun.
Cok surundu buralarda, 30 ustune yerlesemedi bir turlu
Biraz agirlik azalttim, ama geri donecegim sana
Bu hastane işini ortalama kaç paraya yaparlarki
20.000.000
İşin tutarı yazmıyor galiba kap ta.
Epey dayak yiyecegiz anlasilan bu kagitta
Battıda bizim mi haberimiz yok acaba.
Yani aldığı işler falan epey çok, fonlar falan da sattı hep (yıl sonu diye mi bilmiyorum). Faiz ortamı mı yaramadı ben de bilmiyorum. Evet endeks zaten düşüyor ama çok dayak yedi bu, inşallah altından bişey çıkmaz. Ben ağırlık azaltsam da tutmaya devam ediyorum, yaz sonu almıştım 1 sene vadeyle zaten.
Endeks çıksada düşüyor, insede düşüyor
Endeksinde hisselerinde belini faiz büktü 600 hisseden düşmeyen yoktur bir kaçı dışında
Endeksle alakamız yok.
Endeks iniyor çıkıyor, geniş frekanslarda yatay hareket ediyor, ama bu %30 eğimle yokuş inme pozisyonunda.
Endeksle alakalı birebir önce endeks sonra hisse gelir ytd..
Uzun vadede alakası vardır elbeltte ama birebir durumu yok ortada.
Endek 8400-7400 arası dalgalnıyor, bu 42 den 22 ye gelmiş. Neresi birebir?
https://www.youtube.com/watch?v=ElO1u6c_pVk&t=1287s
Bu atarlı giderli bir abimiz ama bilanço videolarını izliyorum arada. Birleşimi incelemiş şimdi de. Özetle hissenin olması gereken değerinin altında olduğunu, ama bunun sebebinin de enflasyon muhasebesine geçince özkaynak/borç oranının riskli seviyelerde olması ihtimali vb diyor. 21:40'dan itibaren.
İzledim
Ya kafası bulanık ya da kasıtlı.Bilançoyu bilerek veya bilmeden yanlış yorumluyor
Bir çocuğun yapmayacağı hataya bakın,hisse başına kâr 1,17 tl den 1,5 tl ye gerilemiş diyor.Gerileme mi var artış mı?1,5 un 1,17
Ü
Toplam borçları özkaynakların 3 katı diyor bunun da açıklaması var ama bilerek veya bilmeden yazmıyor.Borçlara karşılık kaynakları ve alacakları var yeterli seviyede.Ayrıca borcun önemli bir kısmı ertelenmiş gelirler yani yapılan işler için alınan avanslar.
Finansman sıkıntısı falan diyor alakası yok.Şirketin finansal gideri değil tam
İzledim
Ya kafası bulanık ya da kasıtlı.Bilançoyu bilerek veya bilmeden yanlış yorumluyor
Bir çocuğun yapmayacağı hataya bakın,hisse başına kâr 1,17 tl den 1,5 tl ye gerilemiş diyor.Gerileme mi var artış mı?1,5 un 1,17 den büyük olduğunu bilmiyor mu.
Toplam borçlar özkaynağın 3 katı diyor.Bunun da açıklaması var ama bilerek veya bilmeden yazmıyor.Borçlara karşılık kaynakları ve alacakları var yeterli seviyede.Ayrıca borcun önemli bir kısmı ertelenmiş gelirler yani yapılan işler için alınan avanslar.Fatura kestikçe azalacak.
Finansman sıkıntısı falan diyor alakası yok.Şirketin finansal gideri değil tam tersine finansal geliri var
Frotoda bile toplam yükümlülükler özkaynağın tam 3 katı.Froto da mı kötü şirket.Sadece toplam yükümlülüklere bakılarak bilanço analizi olur mu.Toplam varlıkları niye söylemiyor.
Bu tür adamları izlerken dikkat etmek lazım.Birilerinin istediklerini söyleme ihtimalleri var çıkarları varsa
Yatırımım olmasa bile (ki inceleme videosu çektiği çoğu şirkette yok) şirket inceleme videolarını muhasebesel anlamda bişeyler öğrenebilmek için izliyorum ama tuhaf bir abimiz, epey egolu, herkesi hizaya getirdiğini, aracı kurumların kendini izleyip tırnaklarını yediğini düşünüyor :) bilmem artık sektör geçmişi falan mı var. Hep vurguladığı bir şey çok güzel ama: yatırımcıların kendilerini eğitmesini, hakkını aramasını, bilinçli olmasını destekliyor. Yatırımcı ilişkileri birimlerine, gerekirse spk'ya ulaşılmasını teşvik ediyor.
Ama şimdiye kadar söylediklerine göre hiç yatırım yapmadım çünkü ters indikatör gibi davrandığına çokça şahit oldum.
Birleşimde de inşallah piyasa dediklerinin tersine davranır diye temenni ediyorum. Endekse göre çok daha fazla dayak yedi, 2024 içinde toplarlar inşallah.
https://rotaborsa.com/birlesim-yesil...ka-arz-oluyor/
Evet ben de okudum bugün, %50 düştü ama kımıl kımıl bi işler peşinde. Bakalım artık.
Bu düşüşte bir miktarda BRLSM ekledik.Bakalim hayırlı olur inşallah..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Brslm aylık trend,ortalamalar ve fibo düzeltme grafigi görünümü..
https://i.hizliresim.com/ez1baeb.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Merhaba ortaklar bir kampanya başlatıldı diğer bir yerde ve işe yaradı.Orada hisselere blokaj koyma kampanyası başlatıldı.
Rica etsem herkes hisselerine blokaj koyabilir mi
Blokajı bilmeyenler için:
E devlete gir .merkezi kayıt kuruluşu yaz.çıkan en üst sekmeye tıkla .E yatırıcı sayfası çıkacak .şifre telefona gelir .O şifreyi gir .Tamam de ,tekrar tamam de .sonra soldan yatırımcı blokajını seç .hisselerin çıkıyor zaten .istediğini seç veya rakam glr. Tamam de Bitttiiiii . Hepsi bu kadar çok kolay
Bu hissede,birleşimde yapıldı,diğer bir f.orum sitesinde.
Amaç aracı kurumumuzun bedavadan,para vermeden,bizim hisselerimizi kullanarak al sat yapmasını önlemek.Bizim hisselerimizi kullanamazsa mecburen para verip alacak ,bu da hisse fiyatını artıracak
Söylenen sebep,amaç bu
Ben yaptım ,zor değil ve ücretsiz
İstediğim zaman blokajı çözebilirim acil para lazım olursa
F.orum sştesşnin adı i.nv.es.ting
Şifreli yazıyorum ki silmesin a.dm.in
Masallah endeksin dönüşüne 20 lerden güzel tepki verdi..
Merhaba,
Böyle bir şüpheniz varsa o aracı kurumla çalışmamanız lazım zaten. Bir de, tedbir amaçlı MKK bildirimlerini ayarlayıp her AL/SAT için SMS veya email gönderilmesini de isteyebilirsiniz. Bloke aç/kapat yerine bunu tercih ediyorum. Blokenin açılması hemen olmuyor, ertesi güne sarkabiliyor.
"YBS, Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun yatırımcı bilgilendirme hizmetleri kapsamında devreye aldığı sistemdir. Bu sistem ile yatırımcıların hesaplarında bulunan hisse senetlerine ilişkin olası hata ve suistimallerin yatırımcılar tarafından anında farkedilmesi amaçlanmış ve oluşabilecek münferit ya da sistemik risklerin azaltılması veya yok edilmesi hedeflenmiştir."
Bütün bankaların ve diğer aracı kurumların bizim blokajsız hisselerimle al sat yapabilecekleri söyleniyor
Blokaj çözüp ertesi gün satabilme konusunda size katılmıyorum.Çünkü gün içinde blokaj çözüp 1-2 saat sonra sattığım çok oldu .En son 15 gün önce yaptım bu işlemi.
Ben bütün lotlarıma(43 bin lot)blokaj koydum ve herkese tavsiye ediyorum
2023 iyiydi bakalım 2024 nasıl geçecek?
Döviz önemli kâr için.
https://youtu.be/G3RDx2qc7kM?si=8WoTDsAqQmthCwer