Bu hissede,birleşimde yapıldı,diğer bir f.orum sitesinde.
Amaç aracı kurumumuzun bedavadan,para vermeden,bizim hisselerimizi kullanarak al sat yapmasını önlemek.Bizim hisselerimizi kullanamazsa mecburen para verip alacak ,bu da hisse fiyatını artıracak
Söylenen sebep,amaç bu
Ben yaptım ,zor değil ve ücretsiz
İstediğim zaman blokajı çözebilirim acil para lazım olursa
F.orum sştesşnin adı i.nv.es.ting
Şifreli yazıyorum ki silmesin a.dm.in
Masallah endeksin dönüşüne 20 lerden güzel tepki verdi..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Merhaba,
Böyle bir şüpheniz varsa o aracı kurumla çalışmamanız lazım zaten. Bir de, tedbir amaçlı MKK bildirimlerini ayarlayıp her AL/SAT için SMS veya email gönderilmesini de isteyebilirsiniz. Bloke aç/kapat yerine bunu tercih ediyorum. Blokenin açılması hemen olmuyor, ertesi güne sarkabiliyor.
"YBS, Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun yatırımcı bilgilendirme hizmetleri kapsamında devreye aldığı sistemdir. Bu sistem ile yatırımcıların hesaplarında bulunan hisse senetlerine ilişkin olası hata ve suistimallerin yatırımcılar tarafından anında farkedilmesi amaçlanmış ve oluşabilecek münferit ya da sistemik risklerin azaltılması veya yok edilmesi hedeflenmiştir."
Saygılar...
Bütün bankaların ve diğer aracı kurumların bizim blokajsız hisselerimle al sat yapabilecekleri söyleniyor
Blokaj çözüp ertesi gün satabilme konusunda size katılmıyorum.Çünkü gün içinde blokaj çözüp 1-2 saat sonra sattığım çok oldu .En son 15 gün önce yaptım bu işlemi.
Ben bütün lotlarıma(43 bin lot)blokaj koydum ve herkese tavsiye ediyorum
2023 iyiydi bakalım 2024 nasıl geçecek?
Döviz önemli kâr için.
https://youtu.be/G3RDx2qc7kM?si=8WoTDsAqQmthCwer
Yer İmleri