Hayat ağacının manası ne şirketin sitesindeki
Printable View
Hayat ağacının manası ne şirketin sitesindeki
Ağacı var ama meyvesi yok
Milletin içinden geçtin tahtacı, kan kusturdun, yeter de hadi kaldır artık şunu.
Tahtayı robota bağladılar malesef. Endeks +-1% şeklinde devam ediyor. Tabi robotun da para kazanması lazım.
Gelgelelim,
Beter, bize kısmetmiş.
Ölüm, böyle altı okka koymaz adama,
Susmak ve beklemek, müthiş
Genciz, namlu gibi,
Ve çatal yürek,
Barışa, bayrama hasret
Ahmed Arif...
SM-A125F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabırla doğru yerde beklemek önemli. Sitemlerimiz tahtacıyadır şirkete değil. Tavan olmasaydı dengeli bir şekilde ufak ufak yuruseydi daha mutlu olurdum ama tahtacının karakteri bu. Sert seviyor.
Tek canımı sıkan da bu işte. Habersiz tavan kitleme anlamsız. O yuzden ufaktan dengeli ve istikrarlı yurusun istediğimi belirtmiştim. Tahtacı derse ki daha yeni başlıyoruz 100 den önce durmak yok o zaman da itiraz etmeyiz. Şaka bir yana tahtanın karakterine göre davranmakta fayda var. Perşembe-cuma belli olur niyetleri.
Hisse senedi fiyatına göre değil mi ya da bir şey var mı acaba diye düşünüyorum ben de çok zor bir hisse senedi
Kimya sektörü Ağustos'ta 2,6 milyar dolarla, ihracata en çok katkı veren sektör oldu - İKMİB
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre, Türkiye'nin ihracatı ağustos ayında geçen yıl aynı döneme göre yüzde 1,6 artışla 21,6 milyar dolar oldu. Ağustos ayında 2,6 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren kimya sektörü ise ülke ihracatına en çok katkı veren ikinci sektör oldu.
Kimya sektörünün Ağustos ayı ihracat rakamlarını değerlendiren İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister, "Ülkemizin ihracatına en büyük katkı veren sektörlerin başında geliyoruz. Ağustos ayında kimya sektörümüz 2,6 milyar dolarlık ihracat ile en çok ihracat yapan ikinci sektör oldu ve ülke ihracatından yüzde 14,4 pay aldı. Geçen yıl Ağustos ayına göre ihracatımızda yüzde 8,8'lik bir gerileme oldu. Ocak-Ağustos döneminde ise ihracatımız 19,5 milyar dolara ulaşırken son on iki aylık dönemde ihracatımız 30 milyar doları aştı. Elbette küresel ekonomideki durgunluk ve yavaşlama, özellikle en çok ihracat yaptığımız Avrupa pazarının resesyona girmesi, Rusya-Ukrayna savaşı yanı sıra Şubat ayında yaşadığımız yıkıcı deprem felaketi gibi gelişmeler ihracatımıza olumsuz etki yapıyor. Dolayısıyla ilk yarı ciddi zorlanmalar yaşadık. Buna rağmen ülkemiz 2023 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3,9 büyüdükten sonra ikinci çeyrekte yüzde 3,8 büyüdü. İkinci yarıdan beklentimiz daha pozitif. Açıklarımızı, eksiklerimizi telafi etmek için uğraşıyoruz. Türkiye İhracatçılar Birliği (TİM) ihracatçı firmalarımızın yararlanması adına 11 bankamızla beraber 1 milyar dolar hacminde yeni kredi protokolü imzaladıklarını duyurdu. Protokol çerçevesinde firmalarımız 5 milyon dolar veya 100 milyon TL'ye kadar uygun maliyetli ihracat kredisi kullanabilecek. Bununla birlikte Kredi Garanti Fonu'ndan yararlanacakların kefalet limitleri artırıldı ve KOBİ'ler için 100 milyon liradan 150 milyon liraya, KOBİ dışı yararlanıcılar için 350 milyon liradan 500 milyon liraya çıkarıldı. Bu gelişmeler, özellikle bu dönemde sermayeye daha fazla ihtiyaç duyan firmalarımız için finansmana ulaşım açısından büyük önem taşıyor. Bu desteklerin ve kredi limitlerinin artarak devam etmesini bekliyoruz. Bu ay açıklanması beklenen OVP'nin de üretim, ihracat ve istihdamı destekleyen politikaları içereceğine inanıyoruz. Stratejik öneme sahip kimya sektörünün ihracatta çatı kuruluşu İKMİB olarak, hedeflerimize ulaşmak için faaliyetlerimizi sürdürmeye ve ihracatçılarımızı desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
Hani hissemize faydasi ? Tavan-Tavan gitmemiz gerekirken, surune surune iniyoruz
Halka arzından beri taşıyorum, çok ahlaksız bir tahtacısı var net. Patronu mal satar, sabah 5 dk içinde tavan yapıp akşama eksi kapatır. Endeks uçar gider ısrarla tahtayı kırmızı kapatır. Şirket ne kadar iyi olursa olsun tahtası lanet oldukça bulaşmamak lazım. Günlük hesap yapan açgözlüler bunlar hele bir de endeksin düştüğünde yapacağı dip hareketini göreceğiz az kaldı.
Yani bu hisse de beklemek zaman kaybı olarak görülebilir mi
Endeks i de kaçırdım yükseliş de kazanamadık
Düşüşte ne yapacağız
Düşüşte ne yaptığını gördük malesef. 160 dan 60 a basılan bir kağıttan bahsediyoruz. Endeks ocakta düşüşe başlarken bu lanet aralıkta zaten yarı düşüşünü tamamlamıştı. Endeks düşüşünde burda yakalanmak istemez kimse üzgünüm.
08.09.2023 tarihli Şirket Yönetim Kurulu kararı ile
global yapılanmamız paralelinde hedef pazarlarımızdan Amerika Birleşik
Devletleri'nde yeni bir şirket kurulmasına karar verilmiştir.
Şirketin kurulma kararı Amerika ve bölge
pazarlarındaki etkinliğimizi artırmak, pazar geliştirme çalışmaları yürütmek,
bölgedeki satış ve dağıtım süreçlerini yönetmek amacıyla alınmış olup; ilgili
işlemlerin yapılması adına Şirket'i temsil ve imzalama için müşterek olarak
Şirket Genel Müdürü Sn. Cavidan Karaca ve Ar-Ge Direktörü Sn. Yener Rakıcıoğlu
yetkilendirilmiştir
Kamuoyu ve değerli yatırımcılarımızın bilgilerine
sunarız.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta
olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe
açıklama esas kabul edilecektir.
Haberi bilen İş deki dayı topladı kim ne sattıysa. haftaya da hareketli olacak.
Tesadüf odur ki tam seans kapanışında ABD de şirket kurma haberi gelmiştir ama aynı gün patron yüklü hisse satışı yapmıştır. Tabiki bu haber de pazartesi sabah seans açılışında gönderilmiştir. Halka arzından beri patronun bu kadar müdahale ettiği bir tahta görmedim. Ahlaksızlık diz boyu...
Kimteks Poliüretan San. ve Tic. A.Ş. halka arzı sonrası borsaya kote olan ve sahibi olduğum 4.441.916 adet payın, 94,95 TL fiyattan satış
işlemi tarafımca 08.09.2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirket sermayesindeki paylarım 08.09.2023 tarihi itibarıyla
%33,40 olmuştur.
Can sıkan hissenin değer kaybetmesi değil, perşembe tavan cuma tavana giderken patronun yaptığı yüklü satıs/devir ve akşamında ABD yatırım haberi. Pazartesi sabah yatırım haberiyle yukselis bekleyen ky ve patronun haberi piyasaya salması :)
Kurumsal/ciddi şirketlerde olmayacak işler bunlar. Gecen sene ocak ayında da 3 küsür milyon satış yaptılar ve yapılan satışla ilgili herhangi bir haber yok bilgilendirme yok. Babasının çiftliği gibi kullacanaksa neden halka açtılar şirketi anlam veremedim.
En çok rahatsız edici olan da endeks düşüşü ihtimali oldugunda yatırımcısına satış fırsatı vermeden kendi elleriyle hızlıca tahtayı aşağı basması her seferinde. Zaten yatırımcısıyım şirketin 1 yıldan fazla oldu ama bu kadar da bizi ırgat yerine koymasınlar.
yanlış zamandamı girdik hisseye.veriler güzel görünüyordu.
Hisse niye yukseldi bu gun ? Yahudi oldugu icin mi? Ne bir kap var , nede olumlu bir haber? Butun endeks dustu
Aceba israile satis yapma ihtimali oldugundan mi /.?
2023 9 aylık kar:882.588.935
2022 9 aylık kar:532.272.253
Hisseyi kendi halinde bıraksalar gidecek ama bırakmıyorlar baskı var. Kemik yatırımcılar da bu hissede çoğaldı. Gelecekte adından çok bahsettşrecek bir şirket.
Yatırımcının kanını emmeye kararlılar, son damlasına kadar. Hatamız geçen kış yediğimiz ayazı unutmak oldu 160 dan 60 a kadar düşen bir kağıttan bahsediyoruz.
Şirket üretiyor büyüyor vs derken bu kadar küçük hesaplar yapan bir patronu var malesef. Her seferinde tahtayı zirveye çekip yatırımcısına en tepeden mal verip aylarca taşıtan, bıkanın malını en dipten alıp tekrar yukarıdan satmayı amaçlayan bir tahtacısı var. Sorsan kurumsal bir firmayız derler ama yazılan maillere bile cevap vermez yatırımcı ilişkileri. Halka arz olalı 2 sene olmadı ama ne oldukları anlaşıldı.
Ayrıca tahtada bugun alt kademeye sürekli basarak en çok satan iş yatırım da tahtanın sahibi olur.
Bu sene yatırımları güzel ama endeks bir kaç hisse ile git-gel yapılıyor böyle dönemlerde yatay hareketler devam eder.
2024 e odaklanmak lazım.
https://youtu.be/UDSu9WoAn1E?si=T_ggD3gKA6lBIxTh
Ahlaksızlıkta ihlas grubunu geçtiler. Dersimizi aldık biz de...
Tahtayı kendi haline bıraksalardı 98 den 56 ya asla gelmezdi. Nasıl oluyor da her seferinde en zirveden satmayı başarıyor patron ve o sattıktan sonra hisse %50 değer kaybediyor. 2022 aralıkta da 2023 eylülde de aynısı oldu. Kime sattığına dair de açıklama gereği duymuyorlar. Ama alan da masum değil çünkü alıcılar ilk fırsatta eldekilerin bir kısmını hemen satıyor. En dibe gelince tekrar alacaklar.
25 tl maliyetle bekliyorum...maliyet daha düşüktü ekleme yaparak yükseldi...haftaya dahada alacağım en rahat olduğum hissem hisse hareketleri hiç umurumda değil şirketin nereye gideceğini biliyorum hisseninde...amiralim karelden sonra gelecekte amiralim olacak şirket kmpurdur.......ytd
eskilerden kimse kalmadı herkes biran önce zengin olmak istiyor öyle bir dünya yok...