Sayfa 133/142 İlkİlk ... 3383123131132133134135 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: KMPUR - Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Yani bu hisse de beklemek zaman kaybı olarak görülebilir mi
    Endeks i de kaçırdım yükseliş de kazanamadık
    Düşüşte ne yapacağız

2. Düşüşte ne yaptığını gördük malesef. 160 dan 60 a basılan bir kağıttan bahsediyoruz. Endeks ocakta düşüşe başlarken bu lanet aralıkta zaten yarı düşüşünü tamamlamıştı. Endeks düşüşünde burda yakalanmak istemez kimse üzgünüm.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Düşüşte ne yaptığını gördük malesef. 160 dan 60 a basılan bir kağıttan bahsediyoruz. Endeks ocakta düşüşe başlarken bu lanet aralıkta zaten yarı düşüşünü tamamlamıştı. Endeks düşüşünde burda yakalanmak istemez kimse üzgünüm.
    su 2-3 aydir niye cikiyor ?
    yeni bir haberde yok ? 1 senedir bize tasittirdilar simde ucuruyolar ,sikayetci degilim ama ekleme daha cok yapabilirdim , yapamadim,
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

4.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    su 2-3 aydir niye cikiyor ?
    yeni bir haberde yok ? 1 senedir bize tasittirdilar simde ucuruyolar ,sikayetci degilim ama ekleme daha cok yapabilirdim , yapamadim,
    İstediğiniz zaman ekleme şansınız var. Sabah %7 yapıp sonra devre kestirip anlık %-2 çalışıyor. Karaktersiz tahtacısı böyle istiyor.

5. 08.09.2023 tarihli Şirket Yönetim Kurulu kararı ile
    global yapılanmamız paralelinde hedef pazarlarımızdan Amerika Birleşik
    Devletleri'nde yeni bir şirket kurulmasına karar verilmiştir.

Şirketin kurulma kararı Amerika ve bölge
    pazarlarındaki etkinliğimizi artırmak, pazar geliştirme çalışmaları yürütmek,
    bölgedeki satış ve dağıtım süreçlerini yönetmek amacıyla alınmış olup; ilgili
    işlemlerin yapılması adına Şirket'i temsil ve imzalama için müşterek olarak
    Şirket Genel Müdürü Sn. Cavidan Karaca ve Ar-Ge Direktörü Sn. Yener Rakıcıoğlu
    yetkilendirilmiştir

Kamuoyu ve değerli yatırımcılarımızın bilgilerine
    sunarız.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta
    olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe
    açıklama esas kabul edilecektir.

Haberi bilen İş deki dayı topladı kim ne sattıysa. haftaya da hareketli olacak.

6. Tesadüf odur ki tam seans kapanışında ABD de şirket kurma haberi gelmiştir ama aynı gün patron yüklü hisse satışı yapmıştır. Tabiki bu haber de pazartesi sabah seans açılışında gönderilmiştir. Halka arzından beri patronun bu kadar müdahale ettiği bir tahta görmedim. Ahlaksızlık diz boyu...

Kimteks Poliüretan San. ve Tic. A.Ş. halka arzı sonrası borsaya kote olan ve sahibi olduğum 4.441.916 adet payın, 94,95 TL fiyattan satış
    işlemi tarafımca 08.09.2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirket sermayesindeki paylarım 08.09.2023 tarihi itibarıyla
    %33,40 olmuştur.

7.  Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Düşüşte ne yaptığını gördük malesef. 160 dan 60 a basılan bir kağıttan bahsediyoruz. Endeks ocakta düşüşe başlarken bu lanet aralıkta zaten yarı düşüşünü tamamlamıştı. Endeks düşüşünde burda yakalanmak istemez kimse üzgünüm.
    İlk fırsatta devre keser yeter ki endeks kırmızı olsun ve yukardan satıp daha aşağıdan yerine koymak istesin. Bu kadar ahlaksızı zor bulunur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Tesadüf odur ki tam seans kapanışında ABD de şirket kurma haberi gelmiştir ama aynı gün patron yüklü hisse satışı yapmıştır. Tabiki bu haber de pazartesi sabah seans açılışında gönderilmiştir. Halka arzından beri patronun bu kadar müdahale ettiği bir tahta görmedim. Ahlaksızlık diz boyu...

Kimteks Poliüretan San. ve Tic. A.Ş. halka arzı sonrası borsaya kote olan ve sahibi olduğum 4.441.916 adet payın, 94,95 TL fiyattan satış
    işlemi tarafımca 08.09.2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirket sermayesindeki paylarım 08.09.2023 tarihi itibarıyla
    %33,40 olmuştur.

bence cok kotuye yormayin, cunku , kredi yok ve para lazimsa, bu sekilde hisse satarak karsiliyor olabilirler
    ben patron olsam , bende bu sekilde yapardim, kaldi ki aylardir kazandiriyor , biraz dusus cok rahatsiz etmiyor beni , sindire sindire cikmasi cok daha iyi
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Sayfa 133/142 İlkİlk ... 3383123131132133134135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •