Kar fevkaledenin fevkinde geldi. Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum.
Printable View
Kar fevkaledenin fevkinde geldi. Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum.
Sadece kar tek başına yeterli değil. Dggyo alımı çok güven sarstı. Kelaynak yatırımcıyı düdüklemeyeceğine dair açıklama yapmalı. Ancak o zaman bir şeyler değişir.
Aciklamamı yapacak ? kime yapacak ? Efendiler kölelerine açıklama yapmaz.
Biz köleler sadece hisse senedi alırız.
SPK küçük yatırımcıya köle gözüyle bakıyor. Ne yapabilirsin ki ?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-OYAK Yatırım, DOAS-Doğuş Otomotiv için hedef fiyatını 224 TL, tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak korudu
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Harika bir bilanço, kutlarım.
aracı kurumlardan bile iyi tahmin etmişim bilançoyu 3.1 milyar diyerek ama bu bile tavan da tutturmadı hisseyi.Goodyera gibi bir hareket bekledim ama olmadı ama gün uzun bakalım gün sonu kapanış ne olacak.Sinerjiye devam.Hey hey hey heyy heyyyy...
Bu bilanconun hakkı 355 TL. 5 fk değeri
Kar ilk ceyrek gibi gelirse sabit yani, artarsa daha da yükselir ederi
Kâr güzel geldi bi tavan çeker diye düşünüyorum ve bı miktar alış yaptım, asla yatırım tavsiyesi olmadan tabiki.
bu hisse misse değil ya bu başka bişey adı var da terbiyem müsait değil yazmıyım şimdi..Boşuna ömrümüzü törpülüyoruz...Seni 1 seneliğine almıştım ama sana inat artık torunlara bırakacağım..Hisselerimi kullanma diye blokajı da koydum.Hadi oyna dur artık..hepinize saygılar..
Bilanço ayağına iyi sapladılar gene yatırımcıya.
Karı arttırmasına gerek yok her çeyrek 2.5 kar post etsin yinede 300 lira olması gerekiyor. Aşırı derecede ölü bir fiyatlama var çünkü.
Bu çeyrek elde ettiği kar muazzamdı enflasyon ve kurun biraz yükselmesi karı dediğim gibi 2.5 seviyesine sabitlese her çeyrek yeter bu kağıt için.
Ben artık hisselere kilit koydum takibi de bırakıyorum .Cevapsız bırakmıyım diye yazıyorum.Tecrübene saygım var ama bunda gördüğüm pozitif ne olursa olsun dışarıdaki lotları kapabilmek için işi psikolojiyle oynamaya dökmüşler.Allaha şükür portföyde paraya ihtiyacım yok.Onlar oynasınlar ne buluyorlarsa biz de dışardan izleriz.Ben de uzun vadeci oldum anlayacağın.Zararına satıp paramı yedireceğimw sabırla bekler ben yediririm kabul ederlerse😀bol şanslar
ayağın uğurlu gelir umarıım diyeceğim.
doas için fiyat herkesin aklındadır tabi ki, benimde beklentim bir daire aldırması.firma iyi lakin hisseyi kim alır almaz bilemeyiz. bu şekildede almıyor iseler bilemem artık.
kar ortada yine yıl sonu temettüsü var. enflasyon uçmuş gitmiş.ayrıca amarok için çok sipariş olduğunu belirttiler.
tek handikapımız dggyo. zarar açıklamışlar. onuda ödediğimiz kiraya sayarsak yine kardayız.
tofaş ve froto nasıl olur ne kazandırır oda-buda muamma.tek formül sabırdır.
Yazmayacaktım dedim ama bugün siyasi gündem hareketli.Muharrem İnce adaylıktan çekilmiş.Dikkatinizi çekmiştir.Endeks %7 uçtu.Otomotiv sektörü Ford Doaş tavana yakın seyrediyor ancak Doaş bilanço avantajına rağmen sınırlı tepki veriyor.Seçim sonucunun bu hisseye kazanacak tarafa göre olumlu ya da olumsuz bir etkisi olur mu? Bu tür kurumsal şirketler için etkisi olmaz diye düşünüyordum ama görüntü itibariyle sanki siyasi gelişmeler de yakından ilgili gibi.Ben mi yanlış gözlemliyorum fikri olan var mı? Neden endeksin çok gerisinde izliyor piyasayı sizce?
burada terk etmek isteyenler var gemiyi 130 bandını geçmede zorlanıyor.uzun vadeli beklemekten bıkan olacaktır.doas diğer otomotiv hisselerine göre çok ağır kaldı. 2023 yılı piyasada temettü hisseleri zindan gibi oldu. temettüyü verdikten sonra aşağı salıyor ve toparlamıyor. 2022 yılı gibi değil artık.bundan sonra piyasa bakış açısını göreceğiz. borsa bir yanda yatırım aracı ama enflasyona göre çok geride kaldı.çok ucuz . halkımız borsayı tercih etmiyor. çünkü dalgalı bir borsamız var.
mesela şirket dünyalarca kar açıklıyor ertesi gün taban yiyor. dünyanın zararını açıklıyor tavan tavan gidiyor.
diyorlar ya hisseye yatırım yapılmaz şirkete yapılır. bu bizim borsada düşündürücü olabiliyor.
şirketlerinde geleceğe bakış açıları kendi menfaatlerine çekip yatırımcıyı mğdur edebiliyorlar.dggyo ile ne işimiz var ama öyle istedi patron.
her türlü siyasi gelişme tüm borsayı ,doaşı iyi yada kötü etkileyecektir
fk: 2,65
pd/dd: 2,09
bundan iyisi varsa buyursun diyeceğim.
Doaş ı yıllardır takip ederim.. Yabancı fonların favori hissesidir. Ancak Patronun son hareketleri : iskontolu mal satması DGGYO alarak Doaş ın içini boşaltması yönetime olan güveni sarstı. Ancak Doğuş grubunun bankalara olan borcu bu operasyonlardan nakit sağlayarak bankalara olan yapılandırılmış borç baskısından kurtulma amacını taşımaktadir. Covid de yapılan turizm yatırımlarından büyük yara alan doğuş grubunun elindeki en karlı şirketi Doaş ve Araç muayene istasyonlarıdır..Sayın Moonglow61 in bahsettiği gibi Doğuş grubunun siyasi gelişmelerden etkilendiği gibi bendede bir izlenim oluştu..Umarız yanılırız..Burada biz yatırımcılar için en ideal hbeklenti Doaş ın Wolkswagen tarafından satın alınmasıdır..Doğuş grubu ancak o zaman girdiği bu finasal sıkıntıdan kurtulacaktır..Zaten en büyük hatayı Garanti Bankasını satmakla yaptı gitti anlamadığı işlere yatırım yaptı (et restoranları oteller vs..)
Seçimin gidişatı da bizim Doaş tahtacısının hareketi gibi oldu.Önce yükseği gösterip gün sonu gördüğü en düşük değere yakın kapanış yapıyor.🤣
Sn.Balina
Cevabınız için teşekkürler.Düşüncemizde haklı çıktık geçtiğimiz hafta yaşanan gelişmelerden pozitif etkilenmeyen hisse bugün seçim sonrası negatif piyasada pozitif ayrıştı.Madem siyasi gelişmelerden bu kadar etkileniyorsan tahtacı efendi ikinci tur nedeniyle beklentiyi 2 hafta satın alsın da görelim eliaçıklığını:)
DOAS DOAS DOAS DOAS,,, Dediğim gibi bugün yine yoğun alımlar görüyorum.Tabiki Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdilik iyi duruyorRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fk: 2,59
pd/dd: 2,04Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nisan ayında 3 bin adet artış var wolkswagen grubunda..
Kârda patlama olacak yine . Doasın hızlıca vites atmasını bekliyorum.
Ne mi yapacak , zirve fiyatıni geçen Koç grubunu geçmesi gerekiyor. Thyao bile doası geçiyorsa baskı olduğunu düşünmekteyim.Fazla abartıldı.patrona göre sorun yok galiba. temettü sonrasi fiyat aşağı hızla düşüyorsa bir oyun vardır.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Özer,Kazanç Kapısı
Mesajlarınız neredeyse kesinlik içeren nitelikte.İnşallah beklentileriniz doğrultusunda olur ama normal piyasa koşullarında bile hiçbirşeyin garantisi yokken bu kadar iddialı konuşmak ne derece doğru bilemiyorum.Bunları öngörebilmek için öncelikle ikinci hatta üçüncü çeyrek bilançoların sonunu görmek gerekmez mi? Satışlar aynı performansla devam edecek mi,seçim dolayısıyla öne çekilmiş siparişlerin bu performansta ne kadar pay sahibi olduğu,seçim sonrası ekonominin gidişatı gibi birçok faktör var.Aşama aşama görmeden rakamsal değerlendirme yapmak cesaret ister.O yüzden öncelikli olarak Mayıs ayı satış rakamlarını da bir görmek gerekir.saygılar
Haklısın .
Burada yazdıklarımız kesin sonuç olarak diyemeyiz.demekte doğru değil.sadece tahminden ibarettir.
Burada beklerken, sizlerle sohbet etmek, fikir paylaşmak çok önemli husustur.
Borsa sonuçta geleceği satın alıyor.
Doas ithal edip ,araç satıyor. Bugünden bu vaziyette ileriye doğru tahmin ediyoruz.ulkede her evde bir araçtan fazla var artık.ya da bundan sonrada ihtiyaç var.insanlar parayı buldukça hayatı kolaylaştırmak ister.
Gelecek için doas biriktir sloganıyla hareket ediyorum şimdilik.
Saygılarımla .Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOAS DOAS DOAS DOAS DOAS,,,,Dikkatimi çeken temettuden sonra hiç kaybettirmedi, birçok kağıt değer kaybetti,tabana vurdu diye düşünüyorum, tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
130 fiyatı geçmemesi için özel baskı olduğu açık...
hissede sıkışma iyice arttı...
uçuş için pozitif bir haber yeter bence...
geçen sene 3 aylık bilançoda 996.669.000 lira kâr açıklamıştı...
Bu seneki 3 aylık bilançoda ise 3.900.214.000 lira kâr açıkladı... Kârını % 291 civarı artırmış...
Geçen seneki 3 aylık bilançoya göre satışları 7.240.156.000 lira iken, bu sene 3 aylıkta 19.449.673.000 lıralık satış gerçekleştirmiş.
Bana göre gayet başarılı bir finans yönetimi var şirkette... Bu başarının hisseye de yansıması gerekiyor...
Hissede yıl sonu beklentim 250 üstü... inşallah önümüzdeki bilançolarda daha iyi rakamlar görürsek neden olmasın...
Sabırla beklemeye ve izlemeye devam...