Sayfa 134/427 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 3414 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. Seçimin gidişatı da bizim Doaş tahtacısının hareketi gibi oldu.Önce yükseği gösterip gün sonu gördüğü en düşük değere yakın kapanış yapıyor.🤣

2.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Doaş ı yıllardır takip ederim.. Yabancı fonların favori hissesidir. Ancak Patronun son hareketleri : iskontolu mal satması DGGYO alarak Doaş ın içini boşaltması yönetime olan güveni sarstı. Ancak Doğuş grubunun bankalara olan borcu bu operasyonlardan nakit sağlayarak bankalara olan yapılandırılmış borç baskısından kurtulma amacını taşımaktadir. Covid de yapılan turizm yatırımlarından büyük yara alan doğuş grubunun elindeki en karlı şirketi Doaş ve Araç muayene istasyonlarıdır..Sayın Moonglow61 in bahsettiği gibi Doğuş grubunun siyasi gelişmelerden etkilendiği gibi bendede bir izlenim oluştu..Umarız yanılırız..Burada biz yatırımcılar için en ideal hbeklenti Doaş ın Wolkswagen tarafından satın alınmasıdır..Doğuş grubu ancak o zaman girdiği bu finasal sıkıntıdan kurtulacaktır..Zaten en büyük hatayı Garanti Bankasını satmakla yaptı gitti anlamadığı işlere yatırım yaptı (et restoranları oteller vs..)
    Sn.Balina

Cevabınız için teşekkürler.Düşüncemizde haklı çıktık geçtiğimiz hafta yaşanan gelişmelerden pozitif etkilenmeyen hisse bugün seçim sonrası negatif piyasada pozitif ayrıştı.Madem siyasi gelişmelerden bu kadar etkileniyorsan tahtacı efendi ikinci tur nedeniyle beklentiyi 2 hafta satın alsın da görelim eliaçıklığını

3. DOAS DOAS DOAS DOAS,,, Dediğim gibi bugün yine yoğun alımlar görüyorum.Tabiki Asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Şimdilik iyi duruyor
     Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    DOAS DOAS DOAS DOAS,,, Dediğim gibi bugün yine yoğun alımlar görüyorum.Tabiki Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

5. fk: 2,59

pd/dd: 2,04
     Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    burada terk etmek isteyenler var gemiyi 130 bandını geçmede zorlanıyor.uzun vadeli beklemekten bıkan olacaktır.doas diğer otomotiv hisselerine göre çok ağır kaldı. 2023 yılı piyasada temettü hisseleri zindan gibi oldu. temettüyü verdikten sonra aşağı salıyor ve toparlamıyor. 2022 yılı gibi değil artık.bundan sonra piyasa bakış açısını göreceğiz. borsa bir yanda yatırım aracı ama enflasyona göre çok geride kaldı.çok ucuz . halkımız borsayı tercih etmiyor. çünkü dalgalı bir borsamız var.
    mesela şirket dünyalarca kar açıklıyor ertesi gün taban yiyor. dünyanın zararını açıklıyor tavan tavan gidiyor.
    diyorlar ya hisseye yatırım yapılmaz şirkete yapılır. bu bizim borsada düşündürücü olabiliyor.
    şirketlerinde geleceğe bakış açıları kendi menfaatlerine çekip yatırımcıyı mğdur edebiliyorlar.dggyo ile ne işimiz var ama öyle istedi patron.

her türlü siyasi gelişme tüm borsayı ,doaşı iyi yada kötü etkileyecektir

fk: 2,65
    pd/dd: 2,09
    bundan iyisi varsa buyursun diyeceğim.
     Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    Şimdilik iyi duruyor

Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

6. Nisan ayında 3 bin adet artış var wolkswagen grubunda..

7. Kârda patlama olacak yine . Doasın hızlıca vites atmasını bekliyorum.
    Ne mi yapacak , zirve fiyatıni geçen Koç grubunu geçmesi gerekiyor. Thyao bile doası geçiyorsa baskı olduğunu düşünmekteyim.Fazla abartıldı.patrona göre sorun yok galiba. temettü sonrasi fiyat aşağı hızla düşüyorsa bir oyun vardır.
     Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Nisan ayında 3 bin adet artış var wolkswagen grubunda..

Sayfa 134/427 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •