Uyduruk olduğu sonucuna nasıl vardın.......
Printable View
kademeler biraz biriksin 2. tango başlar mı bakalım
ameriga vursa söyler zaten ben vurdum diye.
:drunk:
50 tane TA cı var piyasada.Bir tanesi düşecek diğeri çıkacak diyor.Hepsi burnundan kıl aldırmıyor.Hepside kendince haklı diğer TA cılar işi bilmiyor.
İşte TA böyle bişidir.
Ama birisi çıkıp TA yoktur dedimi hepsi sokak iti gibi birleşip havlamaya başlar.Çünkü puta laf edilmiştir.
O sanal put orada olduğu sürece bunlar bi itibar kazanırlar çünkü.Putu silersen bunlarında 5 para etmez olduğu ortaya çıkar.
Bunların anasına küfret ama TA ya söz söyleme o yüzden.
Dayı
VOB yapmayın
https://i.hizliresim.com/h9e4mzq.jpg
Valla ben çizgilere göre alıp satıyorum siz yine de anama küfretmeyin lutfen
Pala ne adamsın ilk kırmızıda milleti birbirine düşürdün. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber kolpa çıkarsa akşama bütün TA cılar mutlaka bi nokta belirleyip nasılda tam yerinden döndürdüler demeye başlar ama 200 lük ama 5 dk lık ama log grafikde alçalan takoz ama log dolar bazlıda 15 dk lık ao ama boşluk ..Mutlaka bi değerden dönmüştür işte ...
Put diye boşuna demiyoruz.
troller bokunu çıkartıyor hastagların..
bize kadar millet yok.
iha hastag oluyor..
iha haberinden hariç her reklam var mk..
:drunk::drunk:
Bilgilendirme
Borsada taban kavramı
Borsa İstanbul’da taban olmak, bir hisse senedinin belirli bir günde işlem gördüğü en düşük fiyat seviyesi olarak tanımlanır. Bu, hisse senedi fiyatının o günkü işlem seansı boyunca artık düşemeyeceği ve daha düşük bir fiyattan işlem görmeyeceği anlamına gelir. Taban fiyat genellikle hisse senedi fiyatının aşırı düşüşleri sırasında belirlenir ve hisse senedinin daha fazla değer kaybetmesini önlemek için uygulanır. Borsa İstanbul’da taban fiyatlar genellikle o günkü hisse senedi fiyatının %10’un altına belirlenmez.
senin gibi ******larla çok uğraştım buralarda bir sürü graf koyuyorsun diyorsun göster onları gösteremezsen ********sin hadi bekliyorum analizi yapar sonra güncellerim herkesin yaptığı gibi , köpek sabah geldi biz dikkat edin derken sen düşmez dedin düştümü düştü şimdi ne havlıyorsun aracı kurum yalakası senin ne mal olduğun ortada , benimle iddiaya girmiş dallama ben para yönetiyorum 1 dk sını ne olmayacağı ülkede senin gibi gazoz kapağı ile oynamıyorum çük kafalı.
burası müge anlının programı değil:hn: temel,teknik,tecrübe paylaşılır senin gibilerin anlamadığı işler ne zoruna gitti senin 3 gündür aşağı gelecek demem ne oldu oyununmu bozuldu lavuk tiktir git asabımı bozma
begenmediginiz petkm dipçik gibi GAP boslugu da aldı :)
Faizler düşmüş arbitraj çok cazip değil deniyor.
https://i.hizliresim.com/iociyls.jpg
ülker yni bir kalkısmaya cıkabilir
bence tartışmalar seans dışı yapılsa daha mantıklı olur piyasaya odaklanmak daha akıllıca... herkes aynı gemide değil mi burada ... ? ..
düşüşten hemen önce .. ilk yorgunluğu xbankta gözlemledim şahsen ben buradada yazdım .. sabah o yüzden xbank grafiği gönderdim .. xbank önceki tepesini testetti .. xbank içindende ilk tercihim garan oldu çünkü günlükte diğerleri new highlar yakarken garanda üçgen benzeri bir yapı vardı ve .. geri kalmıştı .... bir konsolidasyonu vardı devam eden ..
özetle tepkide olsa .. buradan yeni tepelere yelkende açılacak olsa .. ilk xbankta kıpırdanma olacağını düşünüyorum .. kısmet .. ytd .. bol kazanç herkese ..
ABD yada PKK YPG vurdu ne farkeder hepsine silahı veren aynı ABD.
Olm TA yı 200 günlükde si.... lerde de sen mi çıktın ortaya..Sana ne lan TA yoktur derim demem sana ne..SANA NEEEEEEEEEEEEEEEEE..
Sana mı düştü TA yı ***** savunur gibi savunmak..
Asıl seni biraz kurcalasak aracı kurum çalışanı çıkarsan hiç şaşırmam..En sevdikleri oyuncu tipidir TA ile al sat yapar.Boyuna alır satar kurumu besler.
150 tl ralli yapan kağıtta 10 tl ya alır ya almaz kasım kasım kasılır forum köşelerinde hava basar.
Mesela ben bozkuşun dövdürmek için iki üç tane gara oğlan ayarladım bunlar bozkuşu dövdüler. Dövdüren kim ben döven kim gara oğlanlar. Fiil fail istediğin gibi görürsün
Altlar yeterince dolmuş mudur acaba
https://i.hizliresim.com/apcqr0u.png
https://i.hizliresim.com/od1xg0f.png
yabancılar geçtiğimiz hafta hisselerde 98 mln USD net SATIM ...
(önceki hafta -74).
2023 yılı başından bu yana -162
Bir alıp iki satıyorlar..
sen bu saatten sonra küçük bulutu kurcalarsın lavuk havlamadan otur , senin muhatap olmayan insanlara havlama git sana verilen yerlerde havla sen memedle yazışırken atladınmı kucağıma atladın şimdi neden dansöz gibi kıvırıyorsun TA dedim mi diye sen alınıyorsun diye lavuk ne dediğini bile bilmiyorsun işin gücün iftira adam olsan 3 gün içinde yazdıklarıma bakarsın dersin herkes yukarı yazdı bu adam aşağı hareket bekliyordu diye susarsın sen ne yapıyon elinde hıyar tuzluk topikte geziyon .
hadi uza seninle uğraşamam bir daha 2. olma muhabbetlerde
Küçük bulutu ikide bir ağzına aldığına göre sıkıntı var o mahalde belli..Zaten o mahalde sıkıntısı olan bir tipe benziyorsun forum köşelerinde ego tatmini falan.Hiç sekmez..
Bu arada düştü mü borsa..
Şimdi fellik fellik akşam için bugün borsanın döndüğü noktayı TA olarak işaretleyecek bişiler arıyorsun eminim..Bakın TAM DA NEREDEN ÇEVİRDİLER falan demi..
Küçükk buluttttt...
Bu işler senin o izlediğin kurtlar vadisi dizilerine benzemez..
Haber etkisi geçti gibi.
haber doğrudur yanlıştır bilemem ama Dün Hakan Fidan hiç olmadığı kadar kararlı 3. sahıslar dahil mesajı verdi
Ha abd iti ha tetikçisi pkk iti ne farkeder kimin düşürdüğü ..
yalnız olay büyürse problem kapıda demektir ..Bozkurt caferi çağırır yine
Bizim sihalar öyle kolay tespit edilip düşürülecek şeyler de değil
8823 shortları yerine koyuldu:drunk:
Bak diyorumki senin ******ları çok soktum çıkardım graflara adam olsan son 3 günü okursun ama adam yerine bana burada madamlık yapıyorsun senin gibiler paralı uşaklık yaptıklarından bizden haz almazlar bizler yön bozarız bak seninde yönün bozuldu .
3.12 bandında kar satışı beklediğimi yazmışım 3.02 dikkat edin altı kapanışlarda 2.93 formasyon hedefi vermişim ne oldu borsa utanmazsan arkada yazdıklarım oku
Küçük bulut senin her lafına benimde lafım var o tuzlanmış salamura beynine sok bunu.TA adı altınsa safsata şeyleri burada yedirmeye çalışıyorsun ..Yaptığın analiz analiz bile değil.Analiz yapılacak bir borsada bile değiliz zaten.Sen daha bunu bile anlamamışsın.
Yaşadığın fizyolojik ve psikolojik sıkıntılarının tedavi alanı ise hiç değil buralar .Tamam mı küçük bulut.
Sabah 2047 dünü düşüşünü geri almış.
https://i.hizliresim.com/en6t7ha.jpg
https://i.hizliresim.com/rywhj4t.png
gundiş al bunu bir yerine monte et bulut abinin hatırası diye gez.
ne görmüş 2.96 benim formasyon hedefim kaçmış 2.93 ne zaman yorumlamışım 3.12 bandında.
Vadelinin daha fazla düşüşü arbitraj faizlerinin düşmesinden olabilir.
TLREF %30,54 -0.57
Topiğe ricam olsun bu saatten sonra kim ateş ederse ben veya o yöneticiye şikayet edin.
kendi halimizde yazıp çiziyoruz milletin zoruna gidiyor.