Aynen o dere yatağından milyonluk ev alan bugün 2 milyon küsürlük ev sahibi olan benim. Dileyene alış faturasını gösteririm, güncel satış fiyatına da sarı siteden bakarlar. (güncel sahibinden fiyatının %20 aşağısını alsanız bile %50 kardayım, fatura bedelinin de daha %55'ini ödedim, 2.5 sene daha ödemem var) ama sen de bize yaptığın şu altın ve konut yatırımlarını gösterirsin.
Benim istisnai olarak bu karları ettiğimi düşünüyorsan, nitelikli konut bölgelerindeki fiyat artışlarını
incelemeni öneririm. Örneğin Avcılar Tahtakale mah. (Ispartakule) veya Eyüp Göktürk veya Beylikdüzü Marmara Mah..
Sen bence milletin aklıyla dalga geçiyorsun. Hala da varsayımlarda bulunmaya devam ediyorsun. 2018 kasım ayında sen burada konutta daha dip görülmedi dediğinin üzerine konut endeksleri %70 üzerinde prim yaptı. Aynı dönem enflasyon yüzde 38, dolar %30 artmış. Konutta daha fazla dibin olmadığını sen nereden çıkarıyorsun. Kira çarpanı desen 140 dan fazlasını almam diyordun istanbulda nitelikli konutta 240'tan aşağısını bulamazsın.
Şu dipleri mantıklı gerekçelerle göster anlayalım.
Son olarak geçmiş mesajlarına bakınca altıncı mı dolarcı mı olduğun net belli. Hele konut 140 kira çarpanı üzerinde sana gelmemek lazım. :D