...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::
Sistem, beyaz yaka veya kendi işini yapan, her ne kategoride olursanız olun, sizin talep ve ihtiyaçlarınıza cevap vermek için dizayn edilmiyor zaten. Önce bunu bir anlamamız lazım. Her ne kadar bu başlık maaşlı çalışanları hedeflesede, başka şekilde hayatını idame ettirmeye çalışanlarında durumu farklı değil. 30 sene önce ticaret yapan adamda gelişmelerden şikayetçi.
O yüzden diyoruz ya musluklar akarken, bidonları mümkün mertebe doldurun diye. Gençken katlanabileceğiniz şeylere yaş ilerleyince katlanamazsınız.
Bu işin öyle bir magic formülü filan yok. Eğer aileden para gelen, veya kanunsuz işlere bulaşan veya suyun başını bir şekilde tutan birisi değilseniz. Eğer milyonlarca, alın teri ile bir şeyler yapmaya çalışan ortalama kişiden birisi iseniz, sabırla biriktireceksiniz, lükse ve gereksiz harcamaya girmeyeceksiniz. Kendinize pasif gelir kaynağı yaratacaksınız. Borsa olur, BES olur, kira geliri olur, artık neyse, bir pasif gelir işte.
Öyle grafiklerde, tv’deki sözde uzmanlarda aramayın çözümü. Çözüm sizsiniz. Kendinizi disipline sokacaksınız.
E ben yapamıyorum! Sen yapamıyorsan, bunu kimse senin için yapmayacak boşa bekleme!
Benim yaşım 50 ben ne yapayım, zamanım kalmadı emeklilik geldi çattı birikim yok, o yok bu yok, artık gelirde yok.
Sana geçmiş olsun arkadaş. Senin için yapacak bi şey yok. Git ganyan oyna piyango çek. Belki şansın daha yüksek olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi