6 aylýk TABLOLARDA GÖRÜÞ BÝLDÝRME ÞARTI yokmuymuþ... Öðrendin mi...
Bu bilgiler TEKNÝK BÝLGÝ... oku KULAÐINA KÜPE olur... ilerde lazým olur...
Printable View
6 aylýk TABLOLARDA GÖRÜÞ BÝLDÝRME ÞARTI yokmuymuþ... Öðrendin mi...
Bu bilgiler TEKNÝK BÝLGÝ... oku KULAÐINA KÜPE olur... ilerde lazým olur...
yavvv doktor sen kendini de aþtýn haaaa...
kim demiþ altý aylýkta görüþ bildirme þartý yoktur diye...
yav kendin diyorsun kendini sonra yalanlýyorsun...
sen aþtýn aþtýn yakýnda ereceksin sen...
Allahým kendisini iki saat sonra yalanlayýp bir de bana oku demez mi???
ya sen nasýl bir insansýn Allahtan yazdýklarýn duruyor
Allahtan yazdýklarýmýz burada duruyor...
ya sen ne yalancý ne olaylarý çarpýtan bir adamsýn bak ben ne yazmýþým...
6 aylýkla 12 aylýk bilançolarda denetim raporu olur demiþim...
yazýk sana yazýk... daha 3-5 sayfa önce yazdýðýný hatýrlamýyorsun... bir de kendi yazdýðýný ben yazmýþým gibi göstermeye çalýþýyorsun...
her þeyin yalan doktor. yalan söylüyorsun iftira atýyorsun belgeleri çarpýtýyorsun...
Allah seni bildiði gibi yapsýn
SAKÝN ÞAMPÝYON...
SPK demiþ ÞAMPÝYON...
þimdi birkez daha ADAM gibi çýk ÖZÜR dile...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/554248
bura neremi 2016 yýlý 6 aylýk KEZBANBAN sayfasý :) :)
MADARA olmaktan býkmadýn hala...
AÇ OKU....
Faaliyet Raporu (Konsolide) A+ A-
Baðýmsýz Denetim Görüþü
Baðýmsýz Denetim Kuruluþu Denetim Türü Görüþ Türü
ATA ULUSLARARASI BAÐIMSIZ DENETÝM VE SMMM A.Þ. Sýnýrlý Olumlu
YÖNETÝM KURULUNUN YILLIK FAALÝYET RAPORUNA ÝLÝÞKÝN
BAÐIMSIZ DENETÇÝ RAPORU
Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ.
Yönetim Kurulu'na,
Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ. ("Þirket") ve Baðlý Ortaklýklarý'nýn ("Grup") 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle hazýrlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sýnýrlý denetimden geçmiþ ara dönem konsolide finansal tablolar ile tutarlý olup olmadýðýnýn sýnýrlý denetimini yapmakla görevlendirilmiþ bulunuyoruz. Rapor konusu ara dönem Faaliyet Raporu Grup yönetiminin sorumluluðundadýr. Sýnýrlý denetim yapan kuruluþ olarak üzerimize düþen sorumluluk, ara dönem konsolide faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sýnýrlý denetimden geçmiþ ve 19 Aðustos 2016 tarihli sýnýrlý denetim raporuna konu olan ara dönem konsolide finansal tablolar ve açýklayýcý notlar ile tutarlý olup olmadýðýna iliþkin ulaþýlan sonucun açýklanmasýdýr.
Sýnýrlý denetim, Sýnýrlý Baðýmsýz Denetim Standardý (SBDS) 2410 "Ara Dönem Finansal Bilgilerin, Ýþletmenin Yýllýk Finansal Tablolarýnýn Baðýmsýz Denetimini Yürüten Denetçi Tarafýndan Sýnýrlý Baðýmsýz Denetimi"ne uygun olarak yürütülmüþtür. Sýnýrlý denetimimiz, ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin sýnýrlý denetimden geçmiþ ara dönem konsolide finansal tablolar ve açýklayýcý notlar ile tutarlý olup olmadýðýna iliþkin incelemeyi kapsamaktadýr. Ara dönem finansal bilgilerin sýnýrlý denetiminin kapsamý; Baðýmsýz Denetim Standartlarýna uygun olarak yapýlan ve amacý finansal tablolar hakkýnda bir görüþ bildirmek olan baðýmsýz denetimin kapsamýna kýyasla önemli ölçüde dardýr. Sonuç olarak ara dönem finansal bilgilerin sýnýrlý denetimi, denetim þirketinin, bir baðýmsýz denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vakýf olabileceðine iliþkin bir güvence saðlamamaktadýr. Bu sebeple, bir baðýmsýz denetim görüþü bildirmemekteyiz.
Sýnýrlý denetimimiz sonucunda, iliþikteki ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin sýnýrlý denetimden geçmiþ ara dönem konsolide finansal tablolar ve açýklayýcý notlarda verilen bilgiler ile tüm önemli yönleriyle, tutarlý olmadýðýna dair herhangi bir hususa rastlanýlmamýþtýr.
ATA Uluslararasý Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ.
Member Firm of Kreston International
Dr. Ali YÜRÜDÜ
Sorumlu Denetçi
Ýstanbul, 19 Aðustos 2016
hey allahým ya görüþ bildirmekten kaçýnmada olumsuz görüþ bildirmektir be cancaðazým yüz bin kere yazdým sana...
ya bu kaçýncý gol hadi iþim var sen biraz daha çalýþ...kendi kendini yalanlamaya baþladýn... yakýnda sen kendi kendinede kavga edersin al bunu oku
http://www.muhasebedersleri.com/muha...im-raporu.html
GÖRÜÞ BÝLDÝRME ÞEKÝLLERÝ
1- Olumlu Görüþ Bildirme: Müþterinin mali durum ve faaliyet sonuçlarýnýn gerçeði yansýttýðý anlamýndadýr. Standart denetim raporu kullanýlýr.
2- Olumsuz görüþ bildirme: müþterinin finansal tablolarýnýn gerçeði yansýtmadýðýný ifade eder. Genel kabul görmüþ muhasebe ilkelerinden sapmalar, denetim kapsamýndaki sýnýrlamalar ve gelecekle ilgili belirsizlikler gibi aksaklýklar olduðunda denetçi bu sapmalar ve aksaklýklarýn önemli olmasý ve mali tablolar bir bütün olarak güvenilirliðinin ortadan kalkmasý halinde olumsuz görüþ bildirir.
3- Þartlý görüþ bildirme: Bir bütün halinde mali tablolarýn güvenilirliðini bozmayacak aykýrýlýklarýn bulunmasý durumunda þartlý rapor düzenlenir. Bazý istisnalarýn saklý tutulmasý þartýyla bir bütün olarak mali tablolarýn doðruluðu hakkýnda olumlu görüþ bildirmesine engel olacak kadar önemliyse denetçi görüþ bildirmekten kaçýnýr veya olumsuz görüþ bildirir.
4- Görüþ Bildirmekten Kaçýnma: Denetçinin ve müþterisinin iradesi dýþýnda oluþan , çalýþma alanýný sýnýrlayan önemli bir hususun var olmasý yeterli kanýt elde edememesi veya finansal tablolarýn doðruluðu hakkýnda bir görüþ bildirmeye sahip olmamasý halinde görüþ bildirmekten kaçýnma þeklinde rapor verir.
Bu memsanin tahtasý ne zaman açýlacak, bu konuda aramýzda bilgisi olan varmý?
al bu da Türk Ticaret Kanunu doktorum git Allahýný seviyorsan öðrende gel
bu da bu akþamlýk son bilgilerin kapaðý olsun hadi iyi geceler...
demek ki neymiþ görüþ vermekten kaçýnmak olumsuz görüþmüþ...
ve bizim denetçi olumsuz görüþ vermiþ...
sapýttýn iyice... kendi kendini haksýz çýkarmaya baþladýn da nedense onun suçunu da bana atýyorsun... ya da atmaya çalýþýyorsun Allahým ya kendi yazdýðýný kendi yalanlýyor...
TTK Madde 403
0
inShare
F) Görüþ yazýlarý
MADDE 403– (1) Denetçi, denetimin sonucunu görüþ yazýsýnda açýklar. Bu yazý, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumunun[*] belirlediði esaslar çerçevesinde, denetimin konusu, türü, niteliði ve kapsamý yanýnda denetçinin deðerlendirmelerini de içerir. Denetçi, olumlu görüþ verdiði takdirde yazýsýnda, öncelikle 398 inci madde ve Türkiye Denetim Standartlarý uyarýnca yapýlan denetimde, Türkiye Muhasebe Standartlarý ve diðer gereklilikler bakýmýndan herhangi bir aykýrýlýða rastlanmadýðýný; denetim sýrasýnda elde edilen bilgilerine göre, þirketin veya topluluðun finansal tablolarýnýn doðru olduðunu, malvarlýðý ile finansal duruma ve kârlýlýða iliþkin resmin gerçeðe uygun bulunduðunu ve tablolarýn bunu dürüst bir þekilde yansýttýðýný belirtir.
(2) Görüþ yazýsýnda, yönetim kurulunun finansal tablolara iliþkin konular bakýmýndan sorumluluðunu gerektirecek bir sebebin mevcut olmadýðýna, varsa buna iþaret edilir. Görüþ Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumunun[*] belirlediði þekilde ve herkesin anlayabileceði bir dille yazýlýr.
(3) Çekinceleri varsa denetçi, olumlu görüþ yazýsýný sýnýrlandýrabilir veya olumsuz görüþ verebilir. Sýnýrlandýrýlmýþ olumlu görüþ, finansal tablolarýn þirketin yetkili kurullarýnca düzeltilebilecek aykýrýlýklar içerdiði ve bu aykýrýlýklarýn tablolarda açýklanmýþ sonuca etkilerinin kapsamlý ve büyük olmadýðý durumlarda verilir. Sýnýrlamanýn konusu, kapsamý ve düzeltmenin nasýl yapýlabileceði sýnýrlandýrýlmýþ olumlu görüþ yazýsýnda açýkça gösterilir.
(4) Þirket defterlerinde, denetlemenin bu Bölüm hükümlerine uygun bir þekilde yapýlmasýna ve sonuçlara varýlmasýna olanak vermeyen ölçüde belirsizliklerin bulunmasý veya þirket tarafýndan denetlenecek hususlarda önemli kýsýtlamalarýn yapýlmasý hâlinde denetçi, bunlarý ispatlayabilecek delillere sahip olmasa bile, gerekçelerini açýklayarak görüþ vermekten kaçýnabilir. Kaçýnma olumsuz görüþün sonuçlarýný doðurur. Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumu [**], kaçýnmanýn sebep ve usulü ile buna dair gerekçenin esaslarýný bir teblið ile düzenler.
(5) Olumsuz görüþ yazýlan hâllerde yönetim kurulu, görüþ yazýsýnýn kendisine teslimi tarihinden itibaren dört iþ günü içinde, genel kurulu toplantýya çaðýrýr ve genel kurul yeni bir yönetim kurulu seçer. Esas sözleþmede aksi öngörülmemiþse, eski yönetim kurulu üyeleri yeniden seçilebilir. Yeni yönetim kurulu altý ay içinde, kanuna, esas sözleþmeye ve standartlara uygun finansal tablolar hazýrlatýr ve bunlarý denetleme raporu ile birlikte genel kurula sunar. Sýnýrlý olumlu görüþ verilen hâllerde genel kurul, gerekli önlemleri ve düzeltmeleri de karara baðlar. [***]