Sayfa 270/964 ÝlkÝlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,153 - 2,160 arasý.

Konu: KERVN Kervansaray Yatýrým Holding A.Þ.

1. Bi selim seviyor bu DENETÝM ÞÝRKETÝNÝ ni ye mi OLUMSUZ GÖRÜÞ vermediði için

Birde sen SEVÝYORSUN...

bir selim TOZ kondurmuyor, birde sen...

Bak SPK yakýnda bu BAÐIMSIZ DENETÇÝ FÝRMASININ LÝSANSINI dahi ÝPTAl EDER...

Bu gerçekleri RAPORLARINDA yazmadýðý için...

O günler millet yüzüne TÜKÜRÜRSE yarabbi þükür deme...

2.  Alýntý Originally Posted by drtusss Yazýyý Oku
    Þu cümlein bizim TIFIL PATRONUN cümleleri...

sana önerim AKSEL hissesinide takip et...

bak onlarýn patronu 6 aylýk tablolarý yollamadý. 6 ay GEÇÝCÝ kapalý...

Bize PATRON AÐZIYLA yazý yazma .... Bir daha UYARMAM seni...

Senin gözünde þirketi DENETLEYEN FÝRMA da dürüst... Niye o zaman SPK bunca CEZAYý verdi...

Biz KY cýlar çalýþmayan þirkete ÞARTLI OLUMLU oy verdikleri için seçmedik....

CESARETÝN, YÜREÐÝN , ONURUN varsa SPK nýn verdiði CEZALARI okur GK da ayný DENETÝM ÞÝRKETÝNE 2015 - 2016 yýlý için ÞARTLI OLUMLU oy vermelerini ÖDÜLLENDÝRÝR tekrar SEÇERSÝN...
    la kardeþim türkçe bilmiyor musun??? git altý aylýk bilançoda bizim denetçi görüþ bildirmedi...

görüþ yok veremiyorum çünkü bana þirket belge melge vermiyor tapularý göstermiyor bilgilerde sýkýntý var dedi...

bak spk da bugün bilgi belgeyi spk ya dahi göndermedikleri için ceza verdi...

çarpýtma denetçinin görüþü yok bu da olumsuz görüþtür..

sen nasýl bir insansýn ya...

3.  Alýntý Originally Posted by drtusss Yazýyý Oku
    VEKALET yolladýk ....

sizin GK yazýlan cümleyi yazdýk VEKALETE.... Dün kü yazdýðým vardý...

TIFIL GK baþkan olunca kabul etmedi... Kaç ay oldu GK bile TESCÝL ettirmedi ... TESCÝL edilirse 3 ay içinde ÝPTAL veya BUTLAN davasý dahi açabilirim...

TEKNÝK KONU sen anlamazsýn... ANLAYACAÐIN kapasitede anlattým...

SÝZÝN VEKALETNAME den

B) Pay sahibi aþaðýdaki seçeneklerden birini seçerek vekilin temsil etmesini istediði paylarý belirtir.
    1. Aþaðýda detayý belirtilen paylarýmýn vekil tarafýndan temsilini onaylýyorum.
    a) Tertip ve serisi:*
    b) Numarasý/Grubu:**
    c) Adet-Nominal deðeri:
    ç) Oyda imtiyazý olup olmadýðý:
    d) Hamiline-Nama yazýlý olduðu:*
    e) Pay sahibinin sahip olduðu toplam paylara/oy haklarýna oraný:
    *Kayden izlenen paylar için bu bilgiler talep edilmemektedir.
    **Kayden izlenen paylar için numara yerine varsa gruba iliþkin bilgiye yer verilecektir.

2. Genel kurul gününden bir gün önce MKK tarafýndan hazýrlanan genel kurula katýlabilecek pay
    sahiplerine iliþkin listede yer alan paylarýmýn tümünün vekil tarafýndan temsilini onaylýyorum.

2 maddeyi yazdýðým diye sanýrsam TIFIL kabul etmedi..

ANLAMAZSIN sen...

VEKALETÝ kime yolluyacan... yoksa Bu sefer neyi BAHANE edecen...

Aman ha... GK da KY toplantý baþkaný olsun, OY saymanýda aranýzdan biri olsun...
    yaaa doktor yalan söyleme

vekaletlere patronlar deðil bakanlýk temsilcisi bakar...

sen sözde yanlýþ vekalet gönderirsen kap ta yayýml***** göndermezsen ki kocaman bunun dýþýnda vekaletler kabul edilmez diye mesela bizimkinde yazar... bakanlýk temsilcisi de kabul etmez...

ne oldu hani katýldýydýn gk ya iþin gücün yalan... senin vekaletini de bakanlýk temsilcisi kabul etmedi....

4. baþa döndük...

Senin VÝCDANIN bile yok, aç gözlülük gözünü karartmýþ...

Ayný iþlem için AYRILMA HAKKI tanýndýðý gün sizin alidemirtaþ gitti HAYIR dedi birleþmesin dedi... KY gibi AZLIK hakkýný kullanýp 0,90 dan ayrýlmadýmý!!!!

SPK sonra biz hata yapmýþýz birde bunun ÇAÐRI iþi varmýþ demedi mi... GK dan 3-4 ay sonra... ZT ye sende ayrýlmak isteyeni ayýrtacan demedi mi...

Sen bu olaylar gercekleþtiðinde KEZNBANIN sütyenlerini bile takmamýþtýn... KEZBAN deseler kýz mý derdin

ZT millete hissse satmaya baþladý... UÞAKLARI burada hisse satýlýrken ÇAÐRI ÇAÐRI diye bu satýþa ortak olmadýn mý... sen de bunu duyup hisse almadýn mý...

Þimdi bunlar YALAN mý???

Diðer köyün MOD sizlere KUMARBAZ vs demedi mi...

FIRSATÇI olsaydým senin gazýnla HÝSSE alýrdým...

Bu hisseyi BÝRLEÞMEDEN önce alýp hala taþýyan KY ya kim FIRSATÇI der...

ÇAÐRI olacak diye þirkete yatýrým mý yapýlýr yaparsan ortada kalýrsýn... GÜNDELÝKÇÝLER sizlerin baðladýðý 30-40 milyon hissenin yanýnda gününü gün eder... al sat yapar...

Bunlarý ANLAMA kapasiten hiç olmadý...

5. Sýnýrlý denetimin kapsamý
    2. Yaptýðýmýz sýnýrlý denetim, Sýnýrlý Baðýmsýz Denetim Standardý (SBDS) 2410 "Ara Dönem Finansal Bilgilerin, Ýþletmenin Yýllýk Finansal Tablolarýnýn Baðýmsýz Denetimini Yürüten Denetçi Tarafýndan Sýnýrlý Baðýmsýz Denetimi"ne uygun olarak yürütülmüþtür. Ara dönem konsolide finansal bilgilere iliþkin sýnýrlý denetim, baþta finans ve muhasebe konularýndan sorumlu kiþiler olmak üzere ilgili kiþilerin sorgulanmasý ve analitik prosedürler ile diðer sýnýrlý denetim prosedürlerinin uygulanmasýndan oluþur. Ara dönem konsolide finansal bilgilerin sýnýrlý denetiminin kapsamý; Baðýmsýz Denetim Standartlarý'na uygun olarak yapýlan ve amacý konsolide finansal tablolar hakkýnda bir görüþ bildirmek olan baðýmsýz denetimin kapsamýna kýyasla önemli ölçüde dardýr. Sonuç olarak ara dönem konsolide finansal bilgilerin sýnýrlý denetimi, denetim þirketinin, bir baðýmsýz denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vakýf olabileceðine iliþkin bir güvence saðlamamaktadýr. Bu sebeple, bir baðýmsýz denetim görüþü bildirmemekteyiz.
    Sýnýrlý denetim sýrasýnda "Sonuç Bildirmekten Kaçýnmanýn Dayanaðý" paragraflarýnda belirtilen hususlardan dolayý tarafýmýzca, Grup'a iliþkin birden fazla belirsizlik içeren istisnai durumlarýn bulunmasý, belirsizliklerin her birine iliþkin yeterli ve uygun denetim kanýtý elde edilememiþ olmasý ve belirsizliklerin muhtemel etkileþimi ve konsolide finansal tablolar üzerindeki muhtemel kümülatif etkilerinin tespit edilememesi nedeniyle sonuç oluþturmak mümkün olmamýþtýr.

bizim denetçi görüþ bildirmemiþ ve bunun içinde 29 adet sebep saymýþ... adam diyor ki olumlu görüþ vermiþ yalancýsýn doktor...

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/626521

amaç ne memsa gibi bizim de tahtamýz kapansýn... ss memnunmuþ bak bakalým neler yazmýþ denetçi

bak bugün spk ss ye verdiði cezalarý nereden görmüþ... denetçinin bunda faydasý var mý??

denetçi raporu önemlidir...

hani nerede olumlu doktor görüþ vermiyor adam vermiyor... bugün de spk senin denetçiden çok memnun dediðin ss ye bir sürü suç duyurusunda bulunuyor ve para cezasý kesiyor. spk nýn ilk dayanaðý da bu denetçi raporudur.

ahhhh doktor ahhhh

6.  Alýntý Originally Posted by drtusss Yazýyý Oku
    baþa döndük...

Ayný iþlem için AYRILMA HAKKI tanýndýðý gün sizin alidemirtaþ gitti HAYIR dedi birleþmesin dedi... KY gibi AZLIK hakkýný kullanýp 0,90 dan ayrýlmadýmý!!!!

SPK sonra biz hata yapmýþýz birde bunun ÇAÐRI iþi varmýþ demedi mi... GK dan 3-4 ay sonra... ZT ye sende ayrýlmak isteyeni ayýrtacan demedi mi...

Sen bu olaylar gercekleþtiðinde KEZNBANIN sütyenlerini bile takmamýþtýn... KEZBAN deseler kýz mý derdin

ZT millete hissse satmaya baþladý... UÞAKLARI burada hisse satýlýrken ÇAÐRI ÇAÐRI diye bu satýþa ortak olmadýn mý... sen de bunu duyup hisse almadýn mý...

Þimdi bunlar YALAN mý???

ÇAÐRI olacak diye þirkete yatýrým mý yapýlýr yaparsan ortada kalýrsýn... GÜNDELÝKÇÝLER sizlerin baðladýðý 30-40 milyon hissenin yanýnda gününü gün eder... al sat yapar...

ya doktor nereden nereye atlýyorsun sýkýþtýn mý kývýr sana yakýþýyor ama... neyse sen kendi kendine oyalan...

yazdýðýn hiç bir þeyin aslý astarý yok...

sýkýþtýnmý baþka konuya geç... kaç

insanlara hakaret et...

git aynaya orada gördüðüne anlat bunlarý ancak o inanýr...

7.  Alýntý Originally Posted by drtusss Yazýyý Oku
    baþa döndük...

Þimdi bunlar YALAN mý???

ama %98 i piyasada olan

iflasýn eþiðinde olan

þu anda tahtasý kapanan

ayrýlma hakkýndan 40 küsür kuruþ kazanacaðýz diye milyonlarca alan adam sen...

buradan millete kervan satýn memsa alan diyen sen mi diyorsun bunlarý...

senin memsada 2 küsür milyon lotun var ayrýlma hakký var diye diye milleti oraya sen toplamadýn mý a cancaðazým.... biz iþte senin gibilerle her yerde mücadele ediyoruz

sen kendine bak... kendine ....

hani bir laf vardýr çok sevmem ama ... dinime söven bari müslüman olsa

8. SADECE ve SADECE gözlerinle OKU....

http://www.spk.gov.tr/indexcont.aspx...enuheader=null

2- Sermaye Piyasasýnda Baðýmsýz Denetime Tabi Ýþletmeler

13/1/2011 tarihli ve 6102 sayýlý Türk Ticaret Kanununun 397 nci maddesinin dördüncü fýkrasý uyarýnca Bakanlar Kurulu Kararý ile belirlenen iþletmeler ve yatýrým fonlarý ile konut ve varlýk finansmaný fonlarý yýllýk finansal raporlarýný baðýmsýz denetime tabi tutmak zorundadýrlar.

Aþaðýdaki iþletmelerin, Kurul tarafýndan yayýmlanan finansal raporlama standartlarýna iliþkin düzenlemelerdeki özel hükümler saklý kalmak kaydýyla, altý aylýk ara dönem finansal tablolarý inceleme (sýnýrlý baðýmsýz denetim) kapsamýndadýr.
    a) Yatýrým kuruluþlarý,
    b) Yatýrým fonlarý hariç kolektif yatýrým kuruluþlarý,
    c) Ýpotek finansmaný kuruluþlarý,
    ç) Sermaye piyasasý araçlarý bir borsada ve/veya teþkilatlanmýþ diðer pazar yerlerinde iþlem gören anonim ortaklýklar.

Yukarýda (ç) bendinde belirtilen ortaklýklarýn sermaye piyasasý araçlarýnýn halka arzýnda veya mevcut paylarýnýn hissedarlarý tarafýndan halka arzýnda, Kurulun sermaye piyasasý araçlarýnýn kayda alýnmasýna iliþkin düzenlemelerinde öngörülen ara dönem finansal tablolarý sýnýrlý baðýmsýz denetime tabidir.

Borsa Ýstanbul A.Þ. düzenlemeleri kapsamýnda paylarý Geliþen Ýþletmeler Piyasasý Listesinde yer alan iþletmeler ile Paylarý Serbest Ýþlem Platformunda Ýþlem Görecek Halka Açýk Anonim Ortaklýklara Ýliþkin Esaslar Tebliði kapsamýnda paylarý Serbest Ýþlem Platformu’nda iþlem gören iþletmelerin altý aylýk ara dönem finansal tablolarý inceleme (sýnýrlý baðýmsýz denetim) kapsamýnda deðildir.

ÞAMPÝYON ARA DÖNEM... RAPORUNUN özelliði ...ÝYÝ oku...

KAPASÝTE lazým... ama....

ÖRNEK:::::

Sýnýrlý denetim, Sýnýrlý Baðýmsýz Denetim Standardý (SBDS) 2410 "Ara Dönem Finansal Bilgilerin, Ýþletmenin Yýllýk Finansal Tablolarýnýn Baðýmsýz Denetimini Yürüten Denetçi Tarafýndan Sýnýrlý Baðýmsýz Denetimi"ne uygun olarak yürütülmüþtür. Sýnýrlý denetimimiz, ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin sýnýrlý denetimden geçmiþ ara dönem konsolide finansal tablolar ve açýklayýcý notlar ile tutarlý olup olmadýðýna iliþkin incelemeyi kapsamaktadýr. Ara dönem finansal bilgilerin sýnýrlý denetiminin kapsamý; Baðýmsýz Denetim Standartlarýna uygun olarak yapýlan ve amacý finansal tablolar hakkýnda bir görüþ bildirmek olan baðýmsýz denetimin kapsamýna kýyasla önemli ölçüde dardýr. Sonuç olarak ara dönem finansal bilgilerin sýnýrlý denetimi, denetim þirketinin, bir baðýmsýz denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vakýf olabileceðine iliþkin bir güvence saðlamamaktadýr. Bu sebeple, bir baðýmsýz denetim görüþü bildirmemekteyiz.

Sayfa 270/964 ÝlkÝlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •