19 nisan günü; uefa açıklayacak gs ile ilgili kararını..
Printable View
fenerbahce men aldıgında tspor gitmişti ... tspor tavan tavan gitmişti yanlıs mı hatırlıyorum
bence gsray transfer yasagı alır... gsray avrupa da fransız lobisi destekliyor men zor
ben Galatasaraylıyım aslında ama fikir yürütmek zor bence. borcu çok ödemeler yapılmıyor vs diye yazılıyor ama. mesela twiterda birisi yazmış ne kadar itibar edilir bilmiyorum. hiçbir fikrim yok. ancak Gs bir miktar çıktı şampiyonluk mu fiyatlıyor ya da düşüşe pay mı ayırıyor göreceğiz.
Mazhar Yasin
â€
@MazharYT
24 Mar
Daha fazla
2 kulis bilgisi:
1- Galatasaray UEFA'dan kesin olarak ceza alacak. Muhtemelen 2 yıl ama ilk yılı kesin men, ikincisi şartlı men.
2- Trabzonspor'da eski bakanlardan Faruk N. Özak'ın ismi başkanlık için geçiyor. Fakat Sayın Özak, tek liste ile girmedikçe başkanlığı düşünmüyor.
21 yanıt 3 retweet 14 beğenme
Yanıtla 21 Retweetle 3 Beğen 14 Direkt mesaj
http://www.star.com.tr/spor/ahmet-ca...haber-1327285/ ahmet çakar gerçi 2. yada şampiyonu fenerbahçe yapmış :) neye göre anlamadım. beşiktaş nerede ?
benim de tahminim o yönde, ama transfer yasağı gelebilir diye bu sene yüklü transfer yaptılar, 30 milyon açık vereceğiz diye söz verip 100 milyon açık verdiler..en iyi ihtimal trasfer yasağı olur..ertelenen cezası vardı birde bir yıl men bununla alakası yok sanırım ama oda etkili olabilir kanısındayım..