Sayfa 271/730 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 5834 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    2 lik önemli. 2. olsunlar gene girme şansları var elemelerle. Gs nin bilmiyorum ceza durumu ne oldu. olursa sürpriz olur. başakşehir 4. olsun.
    19 nisan günü; uefa açıklayacak gs ile ilgili kararını..

2.  Alıntı Originally Posted by EDEN BULUR Yazıyı Oku
    19 nisan günü; uefa açıklayacak gs ile ilgili kararını..
    teşekkürler.

fenerbahce men aldıgında tspor gitmişti ... tspor tavan tavan gitmişti yanlıs mı hatırlıyorum
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

4.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    teşekkürler.
    beklenti nedir ceza olarak, benim açımdan men daha ağırlıklı ama sizlerin görüşlerini de merak ediyorum..

bence gsray transfer yasagı alır... gsray avrupa da fransız lobisi destekliyor men zor
    Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap

6.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    beklenti nedir ceza olarak, benim açımdan men daha ağırlıklı ama sizlerin görüşlerini de merak ediyorum..
    ben Galatasaraylıyım aslında ama fikir yürütmek zor bence. borcu çok ödemeler yapılmıyor vs diye yazılıyor ama. mesela twiterda birisi yazmış ne kadar itibar edilir bilmiyorum. hiçbir fikrim yok. ancak Gs bir miktar çıktı şampiyonluk mu fiyatlıyor ya da düşüşe pay mı ayırıyor göreceğiz.
    Mazhar Yasin
    â€

@MazharYT
    24 Mar
    Daha fazla
    2 kulis bilgisi:

1- Galatasaray UEFA'dan kesin olarak ceza alacak. Muhtemelen 2 yıl ama ilk yılı kesin men, ikincisi şartlı men.

2- Trabzonspor'da eski bakanlardan Faruk N. Özak'ın ismi başkanlık için geçiyor. Fakat Sayın Özak, tek liste ile girmedikçe başkanlığı düşünmüyor.

21 yanıt 3 retweet 14 beğenme
    Yanıtla 21 Retweetle 3 Beğen 14 Direkt mesaj

7.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    ben Galatasaraylıyım aslında ama fikir yürütmek zor bence. borcu çok ödemeler yapılmıyor vs diye yazılıyor ama. mesela twiterda birisi yazmış ne kadar itibar edilir bilmiyorum. hiçbir fikrim yok. ancak Gs bir miktar çıktı şampiyonluk mu fiyatlıyor ya da düşüşe pay mı ayırıyor göreceğiz.
    Mazhar Yasin
    â€

@MazharYT
    24 Mar
    Daha fazla
    2 kulis bilgisi:

1- Galatasaray UEFA'dan kesin olarak ceza alacak. Muhtemelen 2 yıl ama ilk yılı kesin men, ikincisi şartlı men.

2- Trabzonspor'da eski bakanlardan Faruk N. Özak'ın ismi başkanlık için geçiyor. Fakat Sayın Özak, tek liste ile girmedikçe başkanlığı düşünmüyor.

21 yanıt 3 retweet 14 beğenme
    Yanıtla 21 Retweetle 3 Beğen 14 Direkt mesaj
    http://www.star.com.tr/spor/ahmet-ca...haber-1327285/ ahmet çakar gerçi 2. yada şampiyonu fenerbahçe yapmış neye göre anlamadım. beşiktaş nerede ?

8.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    http://www.star.com.tr/spor/ahmet-ca...haber-1327285/ ahmet çakar gerçi 2. yada şampiyonu fenerbahçe yapmış neye göre anlamadım. beşiktaş nerede ?
    benim de tahminim o yönde, ama transfer yasağı gelebilir diye bu sene yüklü transfer yaptılar, 30 milyon açık vereceğiz diye söz verip 100 milyon açık verdiler..en iyi ihtimal trasfer yasağı olur..ertelenen cezası vardı birde bir yıl men bununla alakası yok sanırım ama oda etkili olabilir kanısındayım..

Sayfa 271/730 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •