sitede yazanların büyük %90'nın üzerindekinin ellerinde max 100 - 2500 lot vardır her birinde die tahmin ediyorum. Ayrıca seansı izlerseniz bu kylerde öyle hareket edecek biri yoktur.
yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Kardeş yazına ,üstüme alınmadım,ha bana da diyorsan, ytd demişim zaten görüşümdür demişim.hs bu arada sen bundan bir halt olmaz görüşündesin anlaşılan,saygı duyuyorum elbette.madem güvenmiyorsan niye burdasın. .yanlış anlama fikir tartışması yapıyoruz. Selametle.Bu arada hisse mutlaka yükselecek diye alınmaz demişsin.Hisseyi alan kişi düşsün diye mi alır?
bazen güzel yazılar yazıyorlar yorumcular yorumlardan birsi şöyle '' 11 lerde iken uzak durun düşecek diye yazmayanlar 0,95 olunca herkesin burdakilere iyilik edesi gelmiş bu yaygaracıların çok olduğu yerde olmak güzel'' sizce nasıl
Yok batık kardeşim size niye olsun tabiki de byakıl arkadaşa yazmıştım.siz de ben gibi zaten batmışsınız bekliyoruz işte başka batıkçılar olmasın diye.ben şimdi değil kağıt 1.60-70 arasından beri böyle yazıyorum kağıt yarı yarıya düştü o zamandan beri yaklaşık on gündür yani.haklı çıktım haklı çıkmaya devam edeceğim.bazıları kapıdı övsün ama bir veri yok taban taban aşa gelen günde 80 kademe inerek gelen bir enkazdan bahsediyoruz
hisse senedinin adedini örnek diye verdim rakamlar örnekteki gibi yüklü hisse senedim olduğundan seansı izliyorum. tek elden yönetilirse olasılık tek kişi birden fazla emir verip aynı anda siler. Lot adedi az olsada 0,95'lerde de yaptılar bu olayı buna benzer olayları vangd gördüm. bunlar tek bilgisayar ile değil ellerinde birden fazla bilgisayar birden fazla hesap bir odadan yönetiliyorsa şaşmam doğrusu aynı anda sil komutunu aynı anda silerler