Alıntı Originally Posted by metinmetin Yazıyı Oku
Bu hissenin seansını takip ediyorum. örn. 365.000 lot 140 emir aynı saniyede birden silinebilir mi bu neyi gösteriyor. Bu hissede baskı var senedin yükselmemesi 1,00-TL'nin altında kalması için uğraşıyorlar. Tabiki 1.68 lerden alıma başlayan kurum veya kuruluşlar 2 defa bedelliye katılan kağıdı 11 lere kadar çıkarken satmayan hatta özdericilerin sattığı senetlerin çoğunu alan, bırakın 11 seviyelerden 2-5 seviyelerde satmadığı hisseleri 1'in altında satmak için yüklü hisse satanın amacı ne olabilir sizce şirket battı mı şirketin gönderdiği bilançoda öyle bir şey görülmüyor şimdilik yok ne acaba hissedeki bu durumu borsagündem sitesinde bile haber olan kurum veya kişi şunu unutuyor herhalde sadece sipek olarak yoksun bu hissede elindeki hisseleri alış maliyetinin altına veriyor dolar bazında ve faiz bazında zarar yazıyorsun bir de fiyat bazında senette zarar yazıyorsun. sattığın hisseleri de değişik hesaptan da alıp almadığın bizler göremesek de sattığın hisselerin belki çoğunu bazı sipekler aldı. senedi biraz daha idirirsen belki ÖZERİCİ ailesi bekliyordur. Hedeflerindeki seviyeye geldiğinde senetleri elinden alırsa bakarsın topyekin zararla çıkar borsa tarihinin tozlu sayfalarında adını yazdırırsın kimbiir.
yatırım tavsiyesi değildir.
365 bin lotun 140 emirle verilmesi nin iptali ,olasılık dışı ,en azından 140 emirin 30,50 sı olsun...benim takip ettiğim anlarda böyle birşey görmedim.