Alkim mi kalitesiz:28: Kaliteli bulmadığınız şirket hissesini ne amaçla almıştınız?!
Printable View
Sayın bağbozumu, alkim hakkında çokmu ileri görüşlüydünde, birde gelip adama laf sokuyorsun. Senin benim gibi yatırım amacı ile almıştı. Herkesin bir limiti var. Ne yapacaktı? parti tutar gibi körü körüne bağlımı kalacaktı. Menfaatine ters düşünce yollarını ayırmış ne güzel. Yanlış anlama çok uzun zamandır borsadasın lakin alkim hakkında bildiğin yanıldığına yetmez. Ps yatırımı fiyatlandı dediğimdede kabullenmemiştin.
Sayın yak keşke yarısını bırakaydın. Bunun yolu uzun. Diğerleri endeks düzeltmeye gittiğinde biraz pahalıya mal oluyor. Alkim daha kararlı. Çok getirisi olmadı ama bölünmeden sonra yinede çok kötü diyemeyiz.
Ben hiç bir konuda, ileri görüşlüyüm, çok biliyorum, şöyleyim, böyleyim demem, haddimi de bilirim. Lakin pozisyon aldığım hisselere şayet güveniyorsam, sabretmesini bilir, en ufak durumda şikayetlenip durmam. Ha yanıldıysam da gereğini yapar, satar çıkarım. tabii ki herkesin bir yatırım stratejisi vardır, karışamayız, istediği zaman alır, satar. Nitekim Alkim pozisyonumu eskiye göre ben de azalttım, ama bu alkim daha prim yapmaz diye değil, başka daha uygun, prim yapmamış şirketle revizyon yaptığım içindir. Alkim, hala benim, borsa da en beğendiğim, güvendiğim şirketlerden biridir. Gelişmelerin tamamen fiyatlandığını düşünseydim, pozisyonumu tamamen kapatırdım zaten. Herkesin gönlüne göre olsun.
Sn Bağbozumu kendinizi yıpratısınız
bizim hüstatlar, dipten alır tavandan satar hep kazanir ben bir tanesinin kaybettigini görmedim,
ya atacak potföyünü youtube hareketleri gösterecek burdan aldım burdan sattım
gerisi laf_ü güzah :)
bistteki bu harektten borsadan bulunan herkes nasiplendi elde ettigim kazanclarla 18 den Alkimlerime takviye yaptim :yahoo:
Şirketimizin, Afyon Dazkırı'da yatırımını tamamlayıp devreye aldığı Potasyum Sülfat Gübresi Tesisi, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 872 Numaralı Üretim Lisans Belgemize 6 Aralık 2021 tarihinde dahil edilmiştir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/982602
Hayırlı olsun.