Sayfa 271/427 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Kaliteli şirketler kendini bu son dönemde belli etti. Kaliteli hisseler en az % 50 nin üstünde prim yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Alkim'in primi belli. Bu dönemde bile prim yapmakta zorlanıyor. Kinayeli cümlelere de gerek yok. Saygılar.
    Alkim mi kalitesiz Kaliteli bulmadığınız şirket hissesini ne amaçla almıştınız?!

Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Sayın fatihsrky, kaliteli hisseler dimdik ayakta. Tüm kullandığımız ürünler kısa zaman içerisinde uçmuş vaziyette. Bu zamanda her taraf uçarken hissemizin durumu malum. İyiki Alkimin % 80 ni satıp bu parayı güçlü bir hissede değerlendirdim. Paramızın değerini bu sayede korumuş olduk. İnşallah zamanı gelince piyasaya uygun hareket eder. Saygılar.
    Ha sadete gelin çoğunu satmışsınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    net döviz pozisyonu 10 milyon dolar fazlası var. yılsonu kar rakamı; en az 40 milyon tl kur farkı karı yazar.son çeyrekte yaklaşık 50 milyon tl kar eder.benim tahminim en az yolsunu kar rakamı 210-230 milyon tl gelecekltir.(gübre dahil)
    yaklaşık 1.30 tl temettü verir

1.30 tl temettü sperrrr olur ama çooook zor gibi.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Alkim mi kalitesiz Kaliteli bulmadığınız şirket hissesini ne amaçla almıştınız?!
    Sayın bağbozumu, alkim hakkında çokmu ileri görüşlüydünde, birde gelip adama laf sokuyorsun. Senin benim gibi yatırım amacı ile almıştı. Herkesin bir limiti var. Ne yapacaktı? parti tutar gibi körü körüne bağlımı kalacaktı. Menfaatine ters düşünce yollarını ayırmış ne güzel. Yanlış anlama çok uzun zamandır borsadasın lakin alkim hakkında bildiğin yanıldığına yetmez. Ps yatırımı fiyatlandı dediğimdede kabullenmemiştin.

Sayın yak keşke yarısını bırakaydın. Bunun yolu uzun. Diğerleri endeks düzeltmeye gittiğinde biraz pahalıya mal oluyor. Alkim daha kararlı. Çok getirisi olmadı ama bölünmeden sonra yinede çok kötü diyemeyiz.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Alıntı Originally Posted by fatihsrky Yazıyı Oku
    Sayın bağbozumu, alkim hakkında çokmu ileri görüşlüydünde, birde gelip adama laf sokuyorsun. Senin benim gibi yatırım amacı ile almıştı. Herkesin bir limiti var. Ne yapacaktı? parti tutar gibi körü körüne bağlımı kalacaktı. Menfaatine ters düşünce yollarını ayırmış ne güzel. Yanlış anlama çok uzun zamandır borsadasın lakin alkim hakkında bildiğin yanıldığına yetmez. Ps yatırımı fiyatlandı dediğimdede kabullenmemiştin.

Sayın yak keşke yarısını bırakaydın. Bunun yolu uzun. Diğerleri endeks düzeltmeye gittiğinde biraz pahalıya mal oluyor. Alkim daha kararlı. Çok getirisi olmadı ama bölünmeden sonra yinede çok kötü diyemeyiz.
    Ben hiç bir konuda, ileri görüşlüyüm, çok biliyorum, şöyleyim, böyleyim demem, haddimi de bilirim. Lakin pozisyon aldığım hisselere şayet güveniyorsam, sabretmesini bilir, en ufak durumda şikayetlenip durmam. Ha yanıldıysam da gereğini yapar, satar çıkarım. tabii ki herkesin bir yatırım stratejisi vardır, karışamayız, istediği zaman alır, satar. Nitekim Alkim pozisyonumu eskiye göre ben de azalttım, ama bu alkim daha prim yapmaz diye değil, başka daha uygun, prim yapmamış şirketle revizyon yaptığım içindir. Alkim, hala benim, borsa da en beğendiğim, güvendiğim şirketlerden biridir. Gelişmelerin tamamen fiyatlandığını düşünseydim, pozisyonumu tamamen kapatırdım zaten. Herkesin gönlüne göre olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,047
    Sn Bağbozumu kendinizi yıpratısınız
    bizim hüstatlar, dipten alır tavandan satar hep kazanir ben bir tanesinin kaybettigini görmedim,
    ya atacak potföyünü youtube hareketleri gösterecek burdan aldım burdan sattım
    gerisi laf_ü güzah

bistteki bu harektten borsadan bulunan herkes nasiplendi elde ettigim kazanclarla 18 den Alkimlerime takviye yaptim
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Sn Bağbozumu kendinizi yıpratısınız
    bizim hüstatlar, dipten alır tavandan satar hep kazanir ben bir tanesinin kaybettigini görmedim,
    ya atacak potföyünü youtube hareketleri gösterecek burdan aldım burdan sattım
    gerisi laf_ü güzah

bistteki bu harektten borsadan bulunan herkes nasiplendi elde ettigim kazanclarla 18 den Alkimlerime takviye yaptim
    Aynen katılıyorum Sn. Dvk_Psh

8. Şirketimizin, Afyon Dazkırı'da yatırımını tamamlayıp devreye aldığı Potasyum Sülfat Gübresi Tesisi, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 872 Numaralı Üretim Lisans Belgemize 6 Aralık 2021 tarihinde dahil edilmiştir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/982602

Hayırlı olsun.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 271/427 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •