https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8c967d0583.jpg
Bugünkü yüksek hacimle birlikte üçgeni kırmış gibi. 3,50 üstünde hedef 3,90 olabilir. Herkese iyi geceler.
Yatırım tavsiyesi değildir eğitim çalışmasıdır.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8c967d0583.jpg
Bugünkü yüksek hacimle birlikte üçgeni kırmış gibi. 3,50 üstünde hedef 3,90 olabilir. Herkese iyi geceler.
Yatırım tavsiyesi değildir eğitim çalışmasıdır.
çok güzel yazmışsın sacro. ben de uzunca bi süre hiç dokunmak istemediğim 1 kağıt haricindeki diğer kısmı haftaya çıkıp ; prim yapmamış ama beklentisi olan ( çok da düşmesini beklemediğim) 2-3 kağıda dağıtmayı düşünüyorum. hatta aklımdakileri de yazayım ; turgg ve ateks (arsa hikayeleri) , 1 veya 2 bedelsiz ( konya-kartn-egeen arasından seçerim) bi de aklımda endekse pek katılmamış ama sağı solu belli olmayan vesbe var. dolar da güzel alım yerinde sanki. gerçi hepimiz böyle düşünüyorken yukarı sürmesinler ?(unutmadan algyo da ekleyim)
TURGG guzel kesfetmissin kardes.Finansal yapisina grafigine ve ilk ceyrege baktim.Boyle 2015 yilinda saglam zirve yapmis kagitlara benziyor.Boyle bir kac tane saglam kagit var 2015 te guzel tablo sunmus olan ve dibe yakin olanlar, o yila kiyasla.Jants ornegi benzeri.Bazilari yukari yonlu kirmis su anda.
Tesekkurler.
YTD
Dostlara Selamlar,
Cehaletimi mazur gorun. Saglam kagittan kastiniz nedir? TURGG yi saglam yapan kriterler nelerdir aciklayabilirmisiniz?
Tesekkur ve selam ile,
freesky
PS: "Cehalet" kelimesini abarti yada kinaye olarak degil, gercek anlaminda kullandim. Daha once hic duymamistim, web den grafigine baktim, sahiplerine, sektorune vs. Nedense herhangi bir olumlu isik, elektrik vs alamadim. Tabii gidecegi varsa gider, o mesele ayri. Benim kafama yatmadi. 3-5 gunluk gecmisi olan sirketlerde macera arama yasimiz gecti, belki ondandir. Size bol sanslar.
Tümosanın temel rasyolarında ciddi değişiklikler var. Savunma sanayi şirketi olma yolunda hızla ilerliyor. Teknik göstergeleri de kısa vadeli yolunun 10 lira gibi olduğunu gösteriyor.
Uzun vadede savunma sanayi yatırım ve AR-GE faaliyetleri ile bugün kü fiyatlar hayal olacak gibi, siz ne derseniz?
Müsait olduğumda grafik paylaşacağım.
sn.freesky bu kağıdı senelerdir takip eden birisi olarak; kıt bilgimle cevap vermeye çalışayım.
öncelikle TURGG sağlam bi kağıt mı ? kesinlikle hayır .sonuçta derinliği çok az ve bazı aracı kurumlar kağıda çok hakim (patron destekli de olabilir )
ama şöyle bişey var. 2015 den beri çok kötü zamanlar haricinde 35-36 civarı tabanı olmuş. kötü zamanlarda da anca 30-32 civarına düşüyor. şirketin hikayesi sadece arsa. (mutlu akü satışından kalan arsa) eskiden mutgg sonradan turgg.
arsa kartalda ; yakınlarında dap yapı isgyo projeleri var diye biliyorum. ve bu arsada imar beklentisi devam ediyor. (şu anda belediyede dosyalar ve iş çok uzadı ) emsal kesintiler falan forumda daha detaylı yazıyor. imar gelince proje mi olur iyi bi firmaya satılır mı vb... beklentiler var.
yanii sağlam bi kağıt değil ama endekse de hiç katılmamış.uzun zamandır buralar dip yerleri gibi. tabii ki borsada hiç bişeyin garantisi yoktur. şu anda elimde yok ama takibimde . endesk düzeltme zamanında (belki de iyi haberlerin gelme ihtimali varken) az bi miktarla risk alınabilir diye düşünüyorum . hayırlısı bakalım