Sayfa 272/1200 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by productivity Yazıyı Oku
    Arkadaşlar naptınız ya manzara sucuk derken aklım gitti, borsa yı unuttum daldım gittim ��������

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sucuk diyince aklıma kent geldi.

Bi bakayım dedim oda bugün hacimle kırmış.

Devamını getirirse ramazana 200 lerden girer
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Hocam yemeği yedik üstüne çayı içtik tatlıyı da ben ikram edeyim dedin resmen 😆🤣

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilmek değil, yapmaktır hayatı değiştiren!

3. merhabalar, teknik bilen arkadaşlardan bir otkar bilanço yorumu alabilir miyiz? en onemli kalemleri nelerdir OTKAR gibi bir şirketin? teşekkürler şimdiden.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/604626
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

4. OTOKAR
    Fk:33 ( Sektörel Fk:15)
    Pd/Dd:15
    Satışlar:358/566 %+57 artış
    Maliyet:%60 artmış
    Net Esas F.Karı:21/50 ye %+136
    Net Kar:8/ 37 %+354
    Esas F.Kar Marjı:5.98/8.95
    Net Kar Marjı:2.28/6.56

Şimdi öncelikle 3.3 katrilyonluk piyasa değeri olan bir şirket 37 milyon kar etmiş bir önceki çeyrekte 8 milyon olduğunu düşünürsek %354 artış var.Satışlar %57 artmış ancak maliyet %60 artmış 3 puanlık karlılık aleyhine bir durum var.Ancak net esas faaliyet karı 21 den 50 milyona çıkarak %136 artış oldukça olumlu bir durum...Tabiiki şunu unutamamak lazım Bu F/K Sektörel ortalamanın iki katı ve piyasa değeri öz kaynağının 15 Katı fiyatlanıyor...Karar sizin...

Ytd...

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bugun biraz dusundum.

Kagitlarima baktim. Grafik ve formasyonlara baktim.

Kar analizi yaptim.

10 mayis ile 20 mayis arasi portfoye kar realizasyonu yapma karari aldim. Kagitlarimin gidecekleri yerleri hesapladim rakam ve zaman olarak.

Yuzde 50 portfoy bosaltacagim.

72 binden aldigim mallarin yuzde 40 50 yada 60 ini Mayisin son 2 haftasi kar alip beklemeyi dusunuyorum.

Hatta aldigim karlarla yeni ufak bir portfoy yapacagim. Gitmeyen kagitlardan olusan tabana yakin bir portfoy yapmayi dusunuyorum.

Zirvelerden yuzde 30 dusmeyecek max yuzde 5 10 dusecek belkide endekse ters yapip yukari gidecek ufak bir yebi portfoy dusunuyorum kar satislarindan sonra.

Bu paylasimlari ilerleyen gunlerde yapacagim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6. Çok iyi dusunmussun sacro abi sayende biseyler kazandık hakkını helal et abi

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bugun biraz dusundum.

Kagitlarima baktim. Grafik ve formasyonlara baktim.

Kar analizi yaptim.

10 mayis ile 20 mayis arasi portfoye kar realizasyonu yapma karari aldim. Kagitlarimin gidecekleri yerleri hesapladim rakam ve zaman olarak.

Yuzde 50 portfoy bosaltacagim.

72 binden aldigim mallarin yuzde 40 50 yada 60 ini Mayisin son 2 haftasi kar alip beklemeyi dusunuyorum.

Hatta aldigim karlarla yeni ufak bir portfoy yapacagim. Gitmeyen kagitlardan olusan tabana yakin bir portfoy yapmayi dusunuyorum.

Zirvelerden yuzde 30 dusmeyecek max yuzde 5 10 dusecek belkide endekse ters yapip yukari gidecek ufak bir yebi portfoy dusunuyorum kar satislarindan sonra.

Bu paylasimlari ilerleyen gunlerde yapacagim.
    Hadi hayırlısı hocam bekliyoruz.mayisin 3 haftasinin başında aynı şekilde davranış sergileyecem durum ne olursa olsun borsada fırsatlar bitmez.

düşüncelere kurşun işlemez.

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Cumadan cumaya paylaşırım isterseniz...
    Bence cok iyi olur gercekten iyi bir tarama yöntemi oldu ikinizin de emeğine zihnine sağlık

Sayfa 272/1200 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •