Hocam yemeði yedik üstüne çayý içtik tatlýyý da ben ikram edeyim dedin resmen 😆🤣
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilmek deðil, yapmaktýr hayatý deðiþtiren!
merhabalar, teknik bilen arkadaþlardan bir otkar bilanço yorumu alabilir miyiz? en onemli kalemleri nelerdir OTKAR gibi bir þirketin? teþekkürler þimdiden.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/604626
yalnýzca cehaletle savaþýp gerisiyle seviþelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanýn çok daha keyifli bir yer olacaðýna eminim
OTOKAR
Fk:33 ( Sektörel Fk:15)
Pd/Dd:15
Satýþlar:358/566 %+57 artýþ
Maliyet:%60 artmýþ
Net Esas F.Karý:21/50 ye %+136
Net Kar:8/ 37 %+354
Esas F.Kar Marjý:5.98/8.95
Net Kar Marjý:2.28/6.56
Þimdi öncelikle 3.3 katrilyonluk piyasa deðeri olan bir þirket 37 milyon kar etmiþ bir önceki çeyrekte 8 milyon olduðunu düþünürsek %354 artýþ var.Satýþlar %57 artmýþ ancak maliyet %60 artmýþ 3 puanlýk karlýlýk aleyhine bir durum var.Ancak net esas faaliyet karý 21 den 50 milyona çýkarak %136 artýþ oldukça olumlu bir durum...Tabiiki þunu unutamamak lazým Bu F/K Sektörel ortalamanýn iki katý ve piyasa deðeri öz kaynaðýnýn 15 Katý fiyatlanýyor...Karar sizin...
Ytd...
SM-J700H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun biraz dusundum.
Kagitlarima baktim. Grafik ve formasyonlara baktim.
Kar analizi yaptim.
10 mayis ile 20 mayis arasi portfoye kar realizasyonu yapma karari aldim. Kagitlarimin gidecekleri yerleri hesapladim rakam ve zaman olarak.
Yuzde 50 portfoy bosaltacagim.
72 binden aldigim mallarin yuzde 40 50 yada 60 ini Mayisin son 2 haftasi kar alip beklemeyi dusunuyorum.
Hatta aldigim karlarla yeni ufak bir portfoy yapacagim. Gitmeyen kagitlardan olusan tabana yakin bir portfoy yapmayi dusunuyorum.
Zirvelerden yuzde 30 dusmeyecek max yuzde 5 10 dusecek belkide endekse ters yapip yukari gidecek ufak bir yebi portfoy dusunuyorum kar satislarindan sonra.
Bu paylasimlari ilerleyen gunlerde yapacagim.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Çok iyi dusunmussun sacro abi sayende biseyler kazandýk hakkýný helal et abi
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri