Sittimin Androidi özel karakter kabul etmiyor, ultra özel karakter değil sadece sonsuzluk karakteri.
Printable View
Sittimin Androidi özel karakter kabul etmiyor, ultra özel karakter değil sadece sonsuzluk karakteri.
Bu konuda biraz bilen biri olarak üreticiler hariç
Sn Ayhan tabii ki daha iyi bilir, yudum zeytinyağı kesinlikle şüphelidir benim gözümde ben markaya güvenimden yıllar önce A101 de indirime gittiğinde almıştım asla boğazda yanma ve zeytinyağı acılığı yok, bazı yağlar çok kaliteli olduğundan bunu elimine ettikleri yalanına başvururlar, en son bir Cunda adası üreticisi ile tartıştım bana yapmayın bu sene yağlar biraz böyle düz çıktı dedi , bi daha almadım.
Kendi tercihim : param varsa
1 tariş asla hile hurda olmaz
2 kristal asla hile hurda olmaz (micaleff ailesinin 100 yıldır şimdi Diana ve Rosemary Micaleff yönetiyor bildiğim bu konuda tavizsiz bizim köylülerde her numara var)
Köylüden asla yağ almam, komili için bir şey diyemem ama sahibi artık ünilever mi, yudum ve komili ayrıldı diye biliyorum.
Nokta..
Benim BAĞ-GUR emekli maaaşım tastamam 10 bin gayme, yani kısıtlı maaşa giriyoruz.
Ayda 8 kere 2 kişi pideciye gitsek 1.000 × 8 = 8 bin gayme tatlıya para kalmıyor, demek ki iyi yemek işi yatar.
İyi geyinmek LC WAİKİKİ ile olmaz her halde, o işte yatar.
1 depo benzin 2 bin gayme Antalyaya varıp gelsek biter, bin gaymeye otelde yok gezme işi de yatar.
Valla 10 bin gaymenin neyini tasarruf edeceğiz, onu ben de çözemedim?
Evlenmeden olmuyor mu ? [emoji848]
Bekâr ve sevgili olarak takılınsa sadece...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazıyorum fakat yakında, herifin bir ayağı çukurda ama, bir eli de şeyinde zannedecekler.:kahkah: