Sayfa 273/1002 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Sittimin Androidi özel karakter kabul etmiyor, ultra özel karakter değil sadece sonsuzluk karakteri.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Maaş XXX.000 gayme-> â—‹â—‹ = ???
    cukkalı okkalı maaş almayanlar huzur hakkı olmayanlar diyelim bari

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Başganım Yudumun sahtesi varmı, fiyatı çakma gibi geldi 975 gayme.
    Bu konuda biraz bilen biri olarak üreticiler hariç
    Sn Ayhan tabii ki daha iyi bilir, yudum zeytinyağı kesinlikle şüphelidir benim gözümde ben markaya güvenimden yıllar önce A101 de indirime gittiğinde almıştım asla boğazda yanma ve zeytinyağı acılığı yok, bazı yağlar çok kaliteli olduğundan bunu elimine ettikleri yalanına başvururlar, en son bir Cunda adası üreticisi ile tartıştım bana yapmayın bu sene yağlar biraz böyle düz çıktı dedi , bi daha almadım.

Kendi tercihim : param varsa

1 tariş asla hile hurda olmaz

2 kristal asla hile hurda olmaz (micaleff ailesinin 100 yıldır şimdi Diana ve Rosemary Micaleff yönetiyor bildiğim bu konuda tavizsiz bizim köylülerde her numara var)

Köylüden asla yağ almam, komili için bir şey diyemem ama sahibi artık ünilever mi, yudum ve komili ayrıldı diye biliyorum.
    Nokta..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Benim BAĞ-GUR emekli maaaşım tastamam 10 bin gayme, yani kısıtlı maaşa giriyoruz.

Ayda 8 kere 2 kişi pideciye gitsek 1.000 × 8 = 8 bin gayme tatlıya para kalmıyor, demek ki iyi yemek işi yatar.

İyi geyinmek LC WAİKİKİ ile olmaz her halde, o işte yatar.

1 depo benzin 2 bin gayme Antalyaya varıp gelsek biter, bin gaymeye otelde yok gezme işi de yatar.

Valla 10 bin gaymenin neyini tasarruf edeceğiz, onu ben de çözemedim?
    Son düzenleme : reha kaya; 20-01-2024 saat: 23:20.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu konuda biraz bilen biri olarak üreticiler hariç
    Sn Ayhan tabii ki daha iyi bilir, yudum zeytinyağı kesinlikle şüphelidir benim gözümde ben markaya güvenimden yıllar önce A101 de indirime gittiğinde almıştım asla boğazda yanma ve zeytinyağı acılığı yok, bazı yağlar çok kaliteli olduğundan bunu elimine ettikleri yalanına başvururlar, en son bir Cunda adası üreticisi ile tartıştım bana yapmayın bu sene yağlar biraz böyle düz çıktı dedi , bi daha almadım.

Kendi tercihim : param varsa

1 tariş asla hile hurda olmaz

2 kristal asla hile hurda olmaz (micaleff ailesinin 100 yıldır şimdi Diana ve Rosemary Micaleff yönetiyor bildiğim bu konuda tavizsiz bizim köylülerde her numara var)

Köylüden asla yağ almam, komili için bir şey diyemem ama sahibi artık ünilever mi, yudum ve komili ayrıldı diye biliyorum.
    Nokta..
    Bilgi için teşekkürler, burada Kristal zeytinyağını 1 kere bulabildim, Tariş zaman zaman bulunuyor.

Herhalde bu iki markanın takipçisi olacağım, galiba internetten almak zorundayım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6. Evlenmeden olmuyor mu ? [emoji848]
    Bekâr ve sevgili olarak takılınsa sadece...

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tamam evli adamın kafa bu, ulen sevgili yaptık evlendik çüke çare bulduk, bir dahaki akşam yemeğinde çükümüzü kesip yiyeceğiz?
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Evlenmeden olmuyor mu ? [emoji848]
    Bekâr ve sevgili olarak takılınsa sadece...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ortadoğudayız, kadınlar koca güvencesi ister, hem ertesi gün hapı Ella 500 gayme oldu diye, Ekşi Sözlük yıkılıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Burada yazıyorum fakat yakında, herifin bir ayağı çukurda ama, bir eli de şeyinde zannedecekler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 273/1002 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •