Sittimin Androidi özel karakter kabul etmiyor, ultra özel karakter deðil sadece sonsuzluk karakteri.
Sittimin Androidi özel karakter kabul etmiyor, ultra özel karakter deðil sadece sonsuzluk karakteri.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bu konuda biraz bilen biri olarak üreticiler hariç
Sn Ayhan tabii ki daha iyi bilir, yudum zeytinyaðý kesinlikle þüphelidir benim gözümde ben markaya güvenimden yýllar önce A101 de indirime gittiðinde almýþtým asla boðazda yanma ve zeytinyaðý acýlýðý yok, bazý yaðlar çok kaliteli olduðundan bunu elimine ettikleri yalanýna baþvururlar, en son bir Cunda adasý üreticisi ile tartýþtým bana yapmayýn bu sene yaðlar biraz böyle düz çýktý dedi , bi daha almadým.
Kendi tercihim : param varsa
1 tariþ asla hile hurda olmaz
2 kristal asla hile hurda olmaz (micaleff ailesinin 100 yýldýr þimdi Diana ve Rosemary Micaleff yönetiyor bildiðim bu konuda tavizsiz bizim köylülerde her numara var)
Köylüden asla yað almam, komili için bir þey diyemem ama sahibi artýk ünilever mi, yudum ve komili ayrýldý diye biliyorum.
Nokta..
Benim BAÐ-GUR emekli maaaþým tastamam 10 bin gayme, yani kýsýtlý maaþa giriyoruz.
Ayda 8 kere 2 kiþi pideciye gitsek 1.000 × 8 = 8 bin gayme tatlýya para kalmýyor, demek ki iyi yemek iþi yatar.
Ýyi geyinmek LC WAÝKÝKÝ ile olmaz her halde, o iþte yatar.
1 depo benzin 2 bin gayme Antalyaya varýp gelsek biter, bin gaymeye otelde yok gezme iþi de yatar.
Valla 10 bin gaymenin neyini tasarruf edeceðiz, onu ben de çözemedim?
Son düzenleme : reha kaya; 20-01-2024 saat: 23:20.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Evlenmeden olmuyor mu ? [emoji848]
Bekâr ve sevgili olarak takýlýnsa sadece...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazýyorum fakat yakýnda, herifin bir ayaðý çukurda ama, bir eli de þeyinde zannedecekler.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer Ýmleri