Sn.Moruk, gulmekten perisan olduk, artik zahmet etmeseniz diyorum.
Printable View
Yani bu hafta sonu dalmazlar da
Tosun EM borsa spekülasyonlarını bitirme isteği duyduğunda salteri indirir gibi de anlayabilirsiniz
Yani daha kısa ifadeyle Azalan parayi abuzittin borsalarında abuzittin izleyiciye kaptircagina parayi kendine yonlendirmesinin yegane metodu
Yoksa kimse o yüzde on vergi avantajı verdi diye başka tür yüzde 120 EM piyasa ballı kazancından vazgeçmiyo görüktüğü gibi
VİOP 30 da 2-3 gündür nasıl olduysa kısa kontratlar kazandırıyor...:)
127.000 ler şurada çok değil 15 gün önce geçerli idi...Epey yol alındı.
Hürriyet'in , "Son 10 yılın en önemli gök olayı olarak görülen tam Güneş tutulması 21 Ağustos'ta. Tutulma yaklaşırken, "Nibiru" adlı dev bir gezegenin Dünya'ya çarpacağı iddiası" da var ortalıkta...:)
Elle gelen düğün bayram demiş atalar.
Yapacak bir şey yok öyle bir duruma.
Düşünün eğer böyle bir durum gerçek ise, burada tartıştığımız konular ne kadar anlamsızlaşmakta, matraklaşmakta.
Yok efendim dolar grafiğinde TOBO...:)
BİST te hisselerin durumları...:)
Tüm hırslar. Planlar. Programlar...
Komedi.
Hani hiç bir şeyi fazla ciddiye almayın derler ya...
Belki de en gerçeği bu laf.
Dolar değilde SEUL nükleeri yedimi elektronik zincir koptu demektir..Samsung felan hepsi yerle bir..O yüzden piyasadaki ve Sn. Ahmet'in elindeki tüm aypon'ları silip süpürmeyi düşünüyorum..
Sahi sence savaş çıkar mı?..ona göre alıma başlayacağımda..
Malum fırsatları değerlendirmek lazım..o kadar farkımız olsun..:cool:
İyi de 11 eylül u de kimse göz e alamaz sanılıyodu nooldu adam çaktı geçti. Zate komedide şurda idi en çok. Uçakları kullanan arablar. Uçuş kursu ucuza gelsin diye. Uçağı kaldırma indirme derslerini deyil sadecenem düz uçuş dersi almamislarmiydi hemide amerikanin ta içinde bi yerlerde uçuş okulunda. Yani uyanma istemeyen hiç uyanmiyo ku. Bnm bi arkadas var ariyom öğlen oniki gibi açıyo tel.u aabbiiii uyuyom iki saat sonra ara. Hep aynı muhabbete binaen aramiyom bende saat üç e değin.
"Uçağı kaldırma indirme derslerini deyil sadecenem düz uçuş dersi almamislarmiydi "...
Sahi bu uçakları kim kaldırdı?
Belki az iskontoyla kalkış ve düz uçuş ve de çarpma dersileri almışlardır...:)
Baya şenlikli bir başlık oldu bu başlık...
Türkçemizi bilerek ve özellikle bozma konusunu şirin bir üslup haline dönüştürmek son derece can sıkıcı...