Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    aç tavuk kendini buğday ambarında hayal edermiş.. doları olan savaş çıksın ister, doları olmayan istemez vs

bende de dolar var, savaş çıksın isterse dünyanın yarısı yok olsun, ben sağ kalayım dolar 10 tl olsun.

başkalarının eğitimliyiz/beyaz yakalıyız , vicdanlıyız diye içinden geçirdiklerini patdanadak söyledim..

diyeceksiniz ki zaten ahlak, vicdan, dürüstlük, doğruluk vs konularda kimse samimi değil, bende biliyorum.. fakat içlerindekini birçok insan bilmiyor..
    Dolar değilde SEUL nükleeri yedimi elektronik zincir koptu demektir..Samsung felan hepsi yerle bir..O yüzden piyasadaki ve Sn. Ahmet'in elindeki tüm aypon'ları silip süpürmeyi düşünüyorum..

Sahi sence savaş çıkar mı?..ona göre alıma başlayacağımda..

Malum fırsatları değerlendirmek lazım..o kadar farkımız olsun..

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Dolar değilde SEUL nükleeri yedimi elektronik zincir koptu demektir..Samsung felan hepsi yerle bir..O yüzden piyasadaki ve Sn. Ahmet'in elindeki tüm aypon'ları silip süpürmeyi düşünüyorum..

nükleer bombayı kimse kullanamaz,ancak caydırıcı olarak kalır. kk gibi bir ülke emperyalizmin asyadaki kukla şeytanıdır. saflarda gerçekten böyle bir ülke var sanıyor. emperyalizm her coğrafyadaki şeytanlarıyla dünyayı yönetir.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    nükleer bombayı kimse kullanamaz,
    tonton delidekinin adı nükleer..
    az maytaptan güçlü.
    mukayesede
    kedimin gübresi ne kadar kimyasal silah kategorisindeyse okadar.

emme dalsınlar
    uçan unicornlar kurtarmaya gelir..
    sırtında gaslı gaslı erkeklerle.
    deliler cumhuriyeti..!
    Son düzenleme : EKaya; 11-08-2017 saat: 11:58.

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

doları bilmem de altın (gözükür) altını görmen lazım yani ..

doları bilmem de altın (gözükür) altını görmen lazım yani ..
    %40 'da altında..sepette altın yeteri kadar oldu..ne dersin doları aypon'a çevireyim mi..malum savaş çıkarsa elektronik zinciri aksayacakda..bir beyaz yakalı olarak fırsatlardan yararlanmak lazım değil mi?..

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    %40 'da altında..sepette altın yeteri kadar oldu..ne dersin doları aypon'a çevireyim mi..malum savaş çıkarsa elektronik zinciri aksayacakda..bir beyaz yakalı olarak fırsatlardan yararlanmak lazım değil mi?..
    ben altın diyorum başka birşey demiyorum en parlak o

ben altın diyorum başka birşey demiyorum en parlak o
    okeydir..savaş çıkmazsa altında elde kalır..ayponda kalır ya neyse..

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    okeydir..savaş çıkmazsa altında elde kalır..ayponda kalır ya neyse..
    Bitcoin diyorum bitcoin.

Altın ölü eşşek. Dolar zaten ground zero. Çoğunluk hep burada. Üstüne faiz getirisi gayet iyi.

Btc %2-3 ten geldi %10'u aştı bugün sepetteki oranı. Fiyat oldu 3500$ Bu fork dalgası da durduramadıysa bu naneyi artık durmak yok yola, ilk etapta beklenen yeni zirve 25k$.

Siz beni dinlemeyin tabi benim tuzum kuru maliyetim aşırı düşük kaldı fiyata göre. Ama benim gibi %1-2 yi gözden çıkararak girilebilir bence eğer girmeyi düşünüp de treni kaçırdığını düşünen varsa. Ben 1 sene önce aynen böyle yaptım, uykum falan da kaçmadı gece. Çok mu bir getiri sağladım? Yok. 1 senedir taşıdığım altınlar bugün maliyetini yeni kurtarmışken altın yerine keşke daha çok btc alsaydım diye küfredesim geliyor ama etmiyorum, niye? Çünkü altının olayı başka. EMP + Nuclear Holocaust için tutuyoruz.

ytd

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •