Alcı pey der pey,benim gibi salaklar arda düşüyor. satıcı 3.08 den satmaya devam ediyor. ytd
Printable View
Alcı pey der pey,benim gibi salaklar arda düşüyor. satıcı 3.08 den satmaya devam ediyor. ytd
şansıma elime tüküreyim, iki yada %100 kazananda yatırımcı, iki senedir %60,70 kaybedende yatırımcı.ytd
Klasik dyo ya takılma hareketi ….
Bu realiter ne zaman cıkıp şu kademeden yediriyorlar dese hisse zıplıyor 2.89 da enflasyon dedi sonra kaçti 305 e yediriyorlar dedi kaçtı bugün 3.08 yediriyorlar dedi hisse 3.16 gördü sesi çıkmadı kaçtı çok pis başlıcam şimdi senmi bize yediriyon ?
Krdmd altın bulmuş galiba giden hep gidiyor….
Allah razı olsun, Kardemir,Erdemir ytd
Yeni tip palavra çok revaçta kötüledikleri hisse baktı düşmüyor bu sefer listeden en çok çıkanlar kendilerinde varmış gibi yaparak sazan avına çıkılıyor.twitter ustalarına dikkat edin hep en çok gidenler vardır hiç düşmezler düşen yoktur:) bu forumda bunu iki kişi çok yapıyor engelliler diye göremiyorsunuz:)
Herkesi kendin gibi düşünüyor olman beni hiç şaşırtmadı. Benim Erglide olduğum daha önceki yorumlarımda mevcut, dünde kardemir D aldım. şayet böyle bir durum söz konusu olsaydı Cuma kardemir tavan yaptı o vakit yazardım. Neyse bu senin sorunun Ne düşünürsün ne alırsın ne satarsın senin sorunun Beni alakadar etmez.
Beni şimdilik ilgilendiren "Oh bugün düşmedi" demek yerine Allah bereket versin demek yetiyor. Kafana göe takıl,Hayal aleminde sana başarılar dilerim.ytd
Ha unutmadan bende kçhol da var,