Arama sonucu : 4928 madde; 1 - 8 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Yeni tip palavra çok revaçta kötüledikleri hisse baktı düşmüyor bu sefer listeden en çok çıkanlar kendilerinde varmış gibi yaparak sazan avına çıkılıyor.twitter ustalarına dikkat edin hep en çok gidenler vardır hiç düşmezler düşen yoktur bu forumda bunu iki kişi çok yapıyor engelliler diye göremiyorsunuz

2.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Yeni tip palavra çok revaçta kötüledikleri hisse baktı düşmüyor bu sefer listeden en çok çıkanlar kendilerinde varmış gibi yaparak sazan avına çıkılıyor.twitter ustalarına dikkat edin hep en çok gidenler vardır hiç düşmezler düşen yoktur bu forumda bunu iki kişi çok yapıyor engelliler diye göremiyorsunuz
    Herkesi kendin gibi düşünüyor olman beni hiç şaşırtmadı. Benim Erglide olduğum daha önceki yorumlarımda mevcut, dünde kardemir D aldım. şayet böyle bir durum söz konusu olsaydı Cuma kardemir tavan yaptı o vakit yazardım. Neyse bu senin sorunun Ne düşünürsün ne alırsın ne satarsın senin sorunun Beni alakadar etmez.
    Beni şimdilik ilgilendiren "Oh bugün düşmedi" demek yerine Allah bereket versin demek yetiyor. Kafana göe takıl,Hayal aleminde sana başarılar dilerim.ytd
    Ha unutmadan bende kçhol da var,
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •