Geçen sene 30 TL olan hisse. Enflasyon yüzde xxx. Endeks zirve tazelemis. Cante hırsızı ise haberle ele veriyor ve hala pazarlayan var, çok enteresan. Demek ki .... Sevilior.
Printable View
Geçen sene 30 TL olan hisse. Enflasyon yüzde xxx. Endeks zirve tazelemis. Cante hırsızı ise haberle ele veriyor ve hala pazarlayan var, çok enteresan. Demek ki .... Sevilior.
Benim yaptığımı yap. Zaten bunu aylar öncesinden yazmıştım. 19 ların altında parça parça alıp 20 lerin üstünden haber yollar yollamaz kitleyeceksin bunlara. Bunun için 3-5 para ayır keyfini sür.:) Ana mal olarak elde ne kadar tutarsın ya da tutmazsın ona karışmam. Keyfin bilir.
Bu tırışkadan işlemlerle kazandıklarından fazlasını verdiler traderlara...Manyak para dağıttılar son 6 ayda...Feci paraları var, 3 e 5 e bakmıyorlar kesinlikle.
Banka borçları kapatıldığında dolar 26 Tl idi, an itibariyle 32 nin eşiğinde...Seçimden sonra herkes 45-50 seviyelerini bekliyor. Hesabı kuvvetli olan şirketin kârını hesaplasın. Tahsisli olayını tereyağından kıl çeker gibi halleden bu yöneticilere ne diye hakaret edeyim kardeşim...Şimdi gelecek birieri "gaz veriyorsun" diyecek...Gaz maz değil gerçeği yazıyorum. Sadece gerçeği !