Sayfa 276/529 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    O, alıntı yaptığın mesajdaki konularla ilgili yazılarını kabul etmiyorsun yani...Bu sefer "kumda oyna" demesen de kıvırdın yine...

Evet, kabul ediyorum, an itibariyle fiyatlamalar seni doğruluyor ancak bak söyleyeyim tek 1 günde hepsi çöp olur...Zaten 20-25 Tl.lerden sonra benden başka da kimse kalmaz burada...İlk gidecek de sensin adım gibi eminim...

Akşam akşam moralin bozulacak ama ben buradayım, hep burada olacağım...O petrol buraya buraya gelecek...
    20-25 TL lerden sonra ben de burada olacağım.
    Karşılıklı sohbet ederiz artık.
    Az daha düşse diye bakıyorum.
    Ekleme için güzel fırsat yarattı.

2. Esasen şu Venezuela petrol konusunda yazmak istediğim makro bazı şeyler var ancak sırf gaz vermemek adına yazmıyorum...Tahsisli öncesinde 3 günde satılan 200 küsur milyon lotu kimin aldığı konusunda ciddi bilgilere sahibim. Ve bunu alanlar ile petrol konusu bire bir örtüşüyor...Her zaman yazdığım gibi piyasa işlem gören toplam lotun % 80'i ellerinde ve fiyatları istedikleri seviyede tutabiiyorlar. Ara ara haber gönderip harçlıklarını da çıkarıyorlar. Haliyle burada ama gerekli ama gereksiz bir şeyler yazmak beyhude... Zamanı gelince yazacağım söz...

İpucu : Venezuela'ya giden uçaklarda kimler vardı ?

Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Merak eden araştırmacı arkadaşlar Exxon ile Katar arasındaki ilişkiyi ve geçen yıl vazgeçtiğimiz KKTC münhasır bölgesinde yapılan arama çalışmaları ile ilgili konuları gugıldan okusun...Günün sonunda o kuyular Exxon ile alakalı çıkmazsa ben bir daha burada yazmayacağım...

Bu kadar.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Burada tek önemli konu var. Bu hisse termik santral hissesi olarak mı kalacak yoksa petrol üreten bir şirket mi olacak?

Termik santral olarak kalsa bile bilançosu güzel olacaktır. Petrol üreten bir şirket olacaksa o çok ayrı bir konu. 170 kuyudan petrol üreten bir şirket olacağını varsayalım. Türkiye'de, TPAO dışında, var mı böyle bir şirket?
    Dil aslandır, yatar eşikte...

5. Görünen o ki birkaç kişi hariç millet kulak memesi kıvamına gelmiş…Dar alanda kısa pas ile top çeviriliyor. Elbette hareket için gereken haberi kendi istedikleri zamanda gönderecekler. Geçen perşembe günü durup dururken Bank of AM. ın aldığı yaklaşık 3 milyonl lot u gece KAP haberi gönderip ertesi gün satması bunların yönetim kademesinin de kontrolünde olduğunu gösterir. Yani hırsız içerde kim ne derse desin.. Durum budur .Yapabilene sat al fırsatı veriyor. Ben kendi adıma memnunum.Maliyeti epey düşürdük.Zaloğlu Rüstem ensendeyim..

6. Diyelim ki bu peri masalı gerçek oldu ve Cante bu kuyuları yerel ortağı ile işletmeye aldı. Venezuela'da, Amerikan ambargoları yüzünden atıl kalmış 28.000 kuyu daha var. Kuyudan bol bir şey yok. Venezuela dünyada kanıtlanmış en büyük rezervlere sahip ülke. TPAO veya herhangi bir devlet şirketi bu işe giremezdi olası yaptırımlardan dolayı...

Bu peri masalı bana yılbaşı piyangosundan daha gerçekçi geliyor. Cante ya bu piyangoyu alacak ya da üçün birini tutacak...

7. Hala hissesi olmayanlar için mi yazıyorsunuz? Ben de mısırı olmayanlar için yazdım geçenlerde...

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bir de utanmadan tehdit savuruyorsun??...

--spek hissesine don biçilmez...bu hisse belki 100 kat da gidebilir...500 katta bu benim yazdıklarımın yalan, yanlış, mesnetsiz-hatalı olduğunu göstermez...

--hata varsa buyurun, düzeltin...

8. Mısırı olmayanlar için grafik...

https://tradingeconomics.com/commodity/corn

Sayfa 276/529 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz