https://twitter.com/cihanyi/status/1...961049089?s=20
Printable View
Muhafazakar ama bagnaz oldugunu dusunmuyorum. Partisinde iken pasif kaldigi zamanlar olmustur ama yeri geldiginde elestirmeyi bilmistir.
Ne kadar basarili olur orasi ayri. Ben oy verir miyim vermem, cunku cesur bir adam degil. Firsattan istifade eder goruntusu var ama su bir gercek ki bu ulkede merkez sagda bir parti eksikligi var. Akp ve mhp cok uclar ve arada ki secmen bir alternatif ariyor.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslinda abey
italyadan pandispanyaya urusyadan amarihanya konyaya
tek ve yek Yannis
merkez bankasi ve hazine nin ayri ayri gövdeler üstüne otturulmush olunmasi yalnisligi
düsünki
senlen ben yek vucut bi bireyiz
ve
beyin bende yürek ise sende
Boyle yürümüyo tabi dünyada
biz atalarimizlan mustaaa topaloglui gibim uzaydan geldik
hakketi görebiliyok
amma bu ahvalde , tabe dünyali dostlara basarilar
not: ha bu arada para ilminden tek iclerinde Durmus Yilmaz annar
o da gitti heralde siyaset Tatli matli iyi partiye, artik hangi akla Kurban olduysa :´)
koparin onu orlardan ve calistirin ya parasal is konularinda
not2: yahu dunya ulus devletleri daha yapisal sistemi algilayamamissiniz guclu ailelere karsi savas yapiyonuz göyya, bahin o is ancah artihin uzzaktan tirene dash atmak gibi . sizi ham yaparlar Ulla ham . dash atarak tiren deviren sümüklü velet gördügüz mü siz daha, deyin baham hele , deyin gari, Adam merkez üstünden hazine de ki assetleri sürekli sulandirma kapabilitesine sahib Ulla iste , görükmüo mu? Burda kast edilen amarihanya felan gibim kemikli yerler. bizde mizde zete bisey pek yok var da yok :-) hemen herkes ustune alinmayalar herseyi - malum ego lu yerlerdeyiz de yazem de daha bi annasilir ossun
erken kalkan yol
erken evlenen döl
erken süt sagan yumurta
alir
https://www.youtube.com/watch?v=VtyTLni5gu0
erken davranan , vahsi bati da ilkel dogu da da , soguk kuzey ve ilik güney her yerde, tek ve yek, moruk idi hep, ancah o da alsa alsa babayi alir :-)
tam 48.5 yildir erken davraniyok ta nooldu .
yani bisey olcagindan degil
amma gene de yaziyok iste
not3: yani ukelalik etmish olmuyumde zate ukeleligi hec hazzeylememde zate
Maschine learning porogrami ele deel bele yazilir iste
oku kodla
Ülkenin başına ne geldi ise pragmatistlik yüzünden geldi. Gördüğüm en pragmatist insanlar islamcilar, bakın düzgün musluman demiyorum, bir de Atatürkçüler, burada da samimileri ayırırım. bu biseycilikte sıkıntı var. Adamlar bir değerin arkasına sığınıp malı götürüyor. Osmanlinin büyük zararlarindan biri de bu, çoğu gayrimuslim, vergi ya da ayrımcılık gormiyim diye Müslüman ya da alevi olmuş, bu topraklardaki insanlar, kisiliksizlestirilmis. Din değil değerler üstün tutulsaydi, bu toplum pragmatist olmazdi böyle.
Brent Petrol 74,37 +0,33 +0,45%
Ham Petrol WTI 65,92 +0,37 +0,56%
USD/TRY 5,8315 +0,0053 +0,09%
zammın eli kulağında
benzine zamcık yakındır eşel yapsalarda hissetmesek gireni