Sayfa 278/946 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    babacan bugun ülkenin içinde bulunduğu durumdan mr erdoğan ve davutoglu gibi sorumluluğu olan kişilerden birisi.. o kadar yetkisi olmasına rağmen herhangi bir duruş sergilediğini hatırlıyormusun görev süresince ?? sadakati mr erdoğan'a idi.. "kol kırılır yen içinde kalır" düsturu ile hareket eden bir diğer islamcı.. biraz daha parlatılmış olabilir.. ama o cilayı kazıdığında altından yine mr erdoğan çıkacaktır..

bu tavrı çok görüyorum.. bir romantizm var bu kişileri değerlendirirken genelde.. ancak aldanmamak gerekir.. hepsi neticede siyasal islamcı..
    Muhafazakar ama bagnaz oldugunu dusunmuyorum. Partisinde iken pasif kaldigi zamanlar olmustur ama yeri geldiginde elestirmeyi bilmistir.

Ne kadar basarili olur orasi ayri. Ben oy verir miyim vermem, cunku cesur bir adam degil. Firsattan istifade eder goruntusu var ama su bir gercek ki bu ulkede merkez sagda bir parti eksikligi var. Akp ve mhp cok uclar ve arada ki secmen bir alternatif ariyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    şimdi bir bilgisayar programı yapsak (machine learning) bize tipik bir babacan demeci çok rahat yazar buraya:

"ülkemizin içinde bulunduğu coğrafyada düzgün işleyen demokratik kurumlar çok önemlidir.. ekonomimiz bu güvenin tesis edilmesi ve yapısal reformların yapılması ile sürdürülebilir bir büyüme patikasında yol almaya devam edecektir. "

blah blah blah.. arşivi tarayın.. burada uydurduk ama neticede buna benzer şeyler.. bunları artık makineler bile söylüyor.. ama bu sözlerin ruhu var mı? zamanın merkez bankası başkanı ile beraber (babacan'ın arkadaşı olan erdem başçı) ne tür bir duruş sergileyebildiler ? mr erdoğan bunları kamuoyu önünde rezil etmedi mi zamanında ? hatta sarayda bekletti bunları..

oysa merkez bankasının özel yasası ve özerkliği vardı.. neyse.. demem o ki bu kişiler asla bir reçetede bir satır olamazlar.. hakettiklerinden büyük görevleri yapmalarına "izin verildi" ve standart imf reçetesini uyguladılar bir kaç sene.. bunun akabinde , 2008 ve sonrası, populist ekonomik model ile borçlanma ve beton yatırımları sahada yeni realite halini aldı.. sonrasını herkes biliyor.. ekonominin çöküşe giden sürecini yani..
    aslinda abey
    italyadan pandispanyaya urusyadan amarihanya konyaya
    tek ve yek Yannis
    merkez bankasi ve hazine nin ayri ayri gövdeler üstüne otturulmush olunmasi yalnisligi
    düsünki
    senlen ben yek vucut bi bireyiz
    ve
    beyin bende yürek ise sende
    Boyle yürümüyo tabi dünyada
    biz atalarimizlan mustaaa topaloglui gibim uzaydan geldik
    hakketi görebiliyok
    amma bu ahvalde , tabe dünyali dostlara basarilar

not: ha bu arada para ilminden tek iclerinde Durmus Yilmaz annar
    o da gitti heralde siyaset Tatli matli iyi partiye, artik hangi akla Kurban olduysa :´)
    koparin onu orlardan ve calistirin ya parasal is konularinda

not2: yahu dunya ulus devletleri daha yapisal sistemi algilayamamissiniz guclu ailelere karsi savas yapiyonuz göyya, bahin o is ancah artihin uzzaktan tirene dash atmak gibi . sizi ham yaparlar Ulla ham . dash atarak tiren deviren sümüklü velet gördügüz mü siz daha, deyin baham hele , deyin gari, Adam merkez üstünden hazine de ki assetleri sürekli sulandirma kapabilitesine sahib Ulla iste , görükmüo mu? Burda kast edilen amarihanya felan gibim kemikli yerler. bizde mizde zete bisey pek yok var da yok :-) hemen herkes ustune alinmayalar herseyi - malum ego lu yerlerdeyiz de yazem de daha bi annasilir ossun

erken kalkan yol
    erken evlenen döl
    erken süt sagan yumurta
    alir

https://www.youtube.com/watch?v=VtyTLni5gu0

erken davranan , vahsi bati da ilkel dogu da da , soguk kuzey ve ilik güney her yerde, tek ve yek, moruk idi hep, ancah o da alsa alsa babayi alir :-)
    tam 48.5 yildir erken davraniyok ta nooldu .

yani bisey olcagindan degil
    amma gene de yaziyok iste

not3: yani ukelalik etmish olmuyumde zate ukeleligi hec hazzeylememde zate
    Maschine learning porogrami ele deel bele yazilir iste
    oku kodla
    Son düzenleme : Moruk; 23-04-2019 saat: 07:16.

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Babacan, Kemal Derviş ' in ekmeğini yemiş bir insan . İşler yolundayken ekonomiyi yürütmek kolay . Ekonomi eğitimi almana gerek yok , okuma yazma bilmene bile gerek yok .

FETÖ aldığı ihalelerle, çaldığı sorularla ülkeyi kasıp kavururken ses çıkarmayanların arasında bunlar da var .

Ama şurası da var , bu adamlar parti kurarsa AKP nin oyunu bölecek, ne yapacaklar iktidara mı gelecekler sanki , hayır. Fakat güven vermeyecek dahi olsalar nihayetinde muhalif kanat güçlenecek.

Pragmatist bakalım beyler
    Ülkenin başına ne geldi ise pragmatistlik yüzünden geldi. Gördüğüm en pragmatist insanlar islamcilar, bakın düzgün musluman demiyorum, bir de Atatürkçüler, burada da samimileri ayırırım. bu biseycilikte sıkıntı var. Adamlar bir değerin arkasına sığınıp malı götürüyor. Osmanlinin büyük zararlarindan biri de bu, çoğu gayrimuslim, vergi ya da ayrımcılık gormiyim diye Müslüman ya da alevi olmuş, bu topraklardaki insanlar, kisiliksizlestirilmis. Din değil değerler üstün tutulsaydi, bu toplum pragmatist olmazdi böyle.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Brent Petrol 74,37 +0,33 +0,45%
    Ham Petrol WTI 65,92 +0,37 +0,56%
    USD/TRY 5,8315 +0,0053 +0,09%

zammın eli kulağında
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

benzine zamcık yakındır eşel yapsalarda hissetmesek gireni
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    benzine zamcık yakındır eşel yapsalarda hissetmesek gireni
    Merhaba,
    Ben arabayı sattım.
    Haftada 2 gün kullanıyordum, hafta içi zaten servis.
    Vergi, benzin derken anlamsızca başkalarını finanse ettiğime karar verdim.
    Şimdi arada taksiye biniyorum.
    Parayı gram altına koydum.
    Kafam çok rahat.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 278/946 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •