Kanımca endeks ve lokomotif kağıtlar bottoming out sürecine girdi. Boğaziçili veya ODTÜ lü bir abi çıksa da bu bottoming out ne demek bize bi izah etse. Malum İngilizceden hiç çakmıyoruz.!!!
Printable View
Kanımca endeks ve lokomotif kağıtlar bottoming out sürecine girdi. Boğaziçili veya ODTÜ lü bir abi çıksa da bu bottoming out ne demek bize bi izah etse. Malum İngilizceden hiç çakmıyoruz.!!!
Burada yazılanlardan gördüğüm kadarıyla Ereğli'de tek sıkıntı marjlar aslında.
İş hacmi, kapasite kullanımı ihracat artışı, yeni projeler filan olumlu tarafta.
Borç konusu da tartışılıyor. Yüksek ama burada da konu marjlarla ilgili sanırım. Ereğli gibi bir şirketi borçsuz görecek halimiz yok, hammadde fiyatları toparlasa şu hacimle bile borçları silip süpürür.
vay be. bravo bist :) kendimi iki duruma hazırladım. bir, sene başına kadar böyle tutacaklar ya da daha beter yapacaklar ve dolar yükselecek, bu durumda bist 30 artırmayı düşünebilirim, ya da aralık gibi yükseltecekler nihayet bu durumda hiçbir şey yapmam gerekmiyor zaten.
TH banka bilançolarını yorumlama da çok iyidir.. Ama sanayi ve diğer hizmet sektörlerinde çok ciddi hataları oluyor... Üstelemiyorum çünkü hatalarını anlatmaya kalsam bırda 2-3 sayfa yazmam lazım... Ama işten mola verdiğim de ara ara yazabiliyorum...
Yalnız bankalarda gerçekten çok iyidir.... Birde efendi ve saygılı biridir..Tartışacağın adam TH ise gönül rahatlığı ile tartışabilirsin.. O kadar efendidir yani.
Metyanusu yazmaya bile gerek görmüyorum..
Demir çelik sektöründe kar marjları en önemli konudur... ama onun kadar önemli olan diğer konu nakit akışıdır... zira nakit akışı bir kaç dönem pozitifte kalmaya başladığı zaman sektörel düzelemenin başladığını düşünübiliriz. Ozaman rahat lıkla INA yı uygulayabiliriz... Ama dediğim gibi sektörel düzelmenin başlaması icap eder.. Yoksa INA nında anlamı olmaz...