yatırım tavsiyesi değildir.
Goldman Sachs namı diğer great vampire squid yaptığı tahminlerin ters tepmesiyle ünlüdür. Bir de oranın SPK sı olan SEC ile yaptığı neither deny nor accept türü anlaşmalarıyla. Kendi öz yatırımcılarına katekulli çeken bir kurumdur o. Kendi bünyesinde satmak istediği hisseleri kendi yatırımcılarına kakalar.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Boşuna yorma kendini TH , bilanço çoktan fiyatlanmıştı zaten , senin de sık dediğin gibi borsa geçmişi değil geleceği fiyatlar , sektör düzelme ibaresi göstermedikçe ve faizler bu seviyede kaldığı sürece zaten kimse uçmasını kaçmasını beklemiyordur herhalde 2 ileri 2 geri devam, bizde burda Matias'in saçma sapan akıl yoksunu ben dediydim ben ettiydim yazilarini okumaya devam ederiz , senin biraz egitmen lazim o arkadasi yalniz![]()
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Fedoru özledim, gelse de bir kaç yorum yapsa borsa ve EREGL hakkında. Özellikle EREGL ile ilgili Fedorun beklentilerini öğrenmek isterim.
Olimpik sen de çok acımasız çıktın. Ne o öyle 23 TL (bölünmüş fiyattan 11.5) alınır muhabbeti? Sürrealist çıktın sen de. Vur dedik sen öldürdün be ya.
Yer İmleri