22 Ağustos 2017
9,44 9,27 11,32
21 Ağustos 2017
10,84 9,14 10,84
birleşme haberinin dustugu gun
Printable View
22 Ağustos 2017
9,44 9,27 11,32
21 Ağustos 2017
10,84 9,14 10,84
birleşme haberinin dustugu gun
http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post1163397
Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
YİNE Mİ HÜSRAn ulan yetewr artık
çok sıkıcı bir senet nasıl çıkarsa öyle diüşüyor...
dokecegını doktu
Bastım geçtim benden bu kadar
1 lotla destek yapıyor biri alım girse hemen basıyor...
Kademe paylaşabilecek var mi
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a1497034a0.jpg
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim
Senin gibi sığ hissenin...
Şirketimiz paylarının*nominal değerinin 1 Kr'den 1 TL'ye değiştirilmesi ve birleşme işlemi nedeniyle*artırılan sermayenin yer aldığı esas sözleşmemizin 6. maddesinin değiştirilmesi*hakkında Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığımız başvuru sonucunda tadil*tasarımız ekli şekilde onaylanmış olup bugün itibariyle*Gümrük ve Ticaret*Bakanlığı'na başvurulmuştur.* Genel kurulda ayrılma*hakkının kullanılması halinde, sermaye artırım tutarı değişeceğinden nominal*bedel değişikliği olmaksızın sermaye artışı hakkında yeni bir yönetim kurulu*kararı alınacak ve Sermaye Piyasası Kurulu ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na*başvurulmak suretiyle gerekli onay süreçleri tamamlanacaktır.
Hissenin halka açıklık kısmı artacak mi bense onu anlamadım. Eğer artarsa hisse A grubuna geçebilir mi?
Arkadaşlar uzman biri yorumlasa. A grubuna geçecek veya olumlu şeylerdir inş
Ne oldu buna yine geriye geldi. Daha nasıl haber çıkacakki
@MedwiG takas paylaşabilir misin
Farbika haberi geldi bilanco geldi birlesme haberi geldi beklenti gerceklesmedi [emoji52]
Sent from my iPhone using hisse.net
Sadece ve sadece 1 hafta daha sabredin beyler, hatta 2 gün. . P.tesiden itibaren parmağınızı yalayıp yeni bir sayfa açın beyaz ve temiz...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu soylediginizi biraz acsaniz [emoji4]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bu yine ölü takliti yapıyor
Tahtada bir oyunlar ceviriyor spek efendi ama dur bakalım işin sonu nereye varacak...
yarın saatte 300 bin TL işlem ... İlginç..
Allah, helal süt emmiş, insan evladı spekler / patronlar ile karşılaştırsın cümlemizi.. Gönülden bir amin derseniz hem spek hem patron yerle bir olur :)) hahah
noldu bizim eşşeğe 2 günde çoktü hisse...bence gk tarihi çok uzuna atıldı amaç kydan mal toplamak...
9.10 dan maliyetlendik . Hayırlısı olur inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
9.22 ayrılma fiyatı 8.98 e düşürdü spek ne yapmaya çalışıyor burdan mallanmak mı istiyorsun ?
Merakla izliyorum bende acaba ne yapacak
Merduvenden cıkar gibi çıksaydı herkes zengin olurdu borsada. İnsan bile beli bi sure ereksion oluyor :) mevduatta yıllık yuzde 13 var garantili al yatır. Benim sikıntı kağıt gelecek vaat etsin. Yoksa başka yerlerde takılalım. Dün yaşar erdincin canlı yayınını izledim youtubeden muteahhitin biri borsada 3 milyonu pul etmiş kisa zamanda.
2 günde verdi zararı :)
Kağıdı 8.80 den alsak 7 Aralık'ta izmire gidip 9.22 den versek 21 günde %4 kesin veriyor mu şimdi bu kağıt spek abi ne dersin yorumun var mı ? Mevduatta var yıllık %13 garanti faiz bunda var garanti %4 mü Yani 21 günde ?
2 Aralık ayrılma hakkı 4 Aralık zarraf davası yorumu analizi olan Yok mu 4 Aralık günü fiyat Ne olur Ne zaman atak yapar ?
Malınızı kaptırmayın...
Az kaldı inş
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi inşallah bugünlerde bişeyler yapmalı gka az kaldı...