Sayfa 135/470 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
Arama sonucu : 3754 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1.  Alıntı Originally Posted by makturk Yazıyı Oku
    Birleşme işi onaylandı bugünkü bültende yayınlandı.

http://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2017&no=37
    1. Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.Ş.(Ege Profil) ve Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş.(Pimaş)nin ilgili mevzuat
    hükümleri uyarınca, Pimaş’ın aktif ve pasifinin bir bütün halinde devralınması suretiyle Ege Profil bünyesinde gerçekleştirilecek
    birleşme işlemine ilişkin olarak hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar
    verilmiştir.

pazartesi kaç açar ??

2. edit .. . ......
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

3. Zararda sabrettik..
    Kârda da sabredecegiz insallah..

4. Pazartesi inş gider. Birleşme haberi gelmiş. Dev firma oluyor

5. Tavan açmaz da alış fırsatı verir inş

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Artık spek elmi yaman bey mi yaman 9.60 maliyet var ben sana 15 den vereceğim merak etme pazartesi tavanimiz hayırlı olsun

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

7.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Artık spek elmi yaman bey mi yaman 9.60 maliyet var ben sana 15 den vereceğim merak etme pazartesi tavanimiz hayırlı olsun

USAŞ ile IEYHO da birleşmeden önce böyle tavan tavan hesapları yapılıyordu ....bende dahil bekliyoruz IEYHO 55 olsada paramızı kurtarsak diye

8. O söylediğin şirketle bu şirket aynı bilanço ya sahip değil .onlar yamyam takimi

risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

Sayfa 135/470 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •