Oyaktaki þahýs kimse inceleyin. Hissenin tweeterda pazarlandýðý dakikalarda aniden elindekini boþaltýp açýða baþladý . Hisse iner çýkar büyür küçülür bilemem ama dediðim iþlemleri incelerseniz ky nin nasýl utuldugunu gorursunuz
Oyaktaki þahýs kimse inceleyin. Hissenin tweeterda pazarlandýðý dakikalarda aniden elindekini boþaltýp açýða baþladý . Hisse iner çýkar büyür küçülür bilemem ama dediðim iþlemleri incelerseniz ky nin nasýl utuldugunu gorursunuz
Nerden inceleyecek dalgami geçiyor Sun sadece sabýrlý olun derim .Satmayin Altan almasýn dünbuk
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
20.000 lot attým maliyet 10.50 çektim.seni verirsem þeref sýzým.acik gotunde patlayacak
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Bu þerefli spek sayesinde yatýrýmcýlýktan alsatcýlýða terfi ettim. Fiyat alarmýný kuruyorum çýkýþa geçince hacim destekliyorsa alýp satýyorum. Ýki yýlýn sonunda kendini ezberletti þeref yoksunu!! Þirket iyi þirket ve sürekli büyüyen bir þirket ancak baþýndaki þerefli muhteremlerin niyeti bozuk!! Son iki bilançoda finansal gider kalemleriyle yaptýklarý oynama ve son birleþme haberi ile ocak 2017 itibarýyle hisseyi 8.50-9.20 aralýðýna sabitlediler.. Normal þartlarda 20., lrde olmasý gereken hisse ancak böyle iç edilir. Bilanço oyunlarý vs vs.... Spk'ya defalarca yazdým ancak gazoz aðacý.. Ky'yý koruyan bir makam yok malesef bu ülkede.. Manipülasyonun kralýda bu tahtada ben bizzat yaþayarak gördüm.. Neyse arkadaþým inþallah yürürde kazanýrsýnýz., Herkese bol kazançlar iyi akþamlar..
Ytd
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALANLAR
SATANLAR
E5603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pastaya bakilirsa alan kýsmý çok daðýnýk muhtemelen küçük yatýrýmcýnýn elinde kaldý mal... Buna karþýlýk satan kýsýmda 2 kurum baþý çekiyor birileri saðlam mal boþalttý... Temel analiz hissenin ederini bulmadýðýný söylüyor ancak teknik analize bakarsan bulaþma diyor... yýlbaþýndan beri buradayým ilk yukarý ataðý 2017 1ç bilanço öncesi yapmýþtý 10.45 leri gördü bilanço cacýk gelince ertesi gün -%8 civarý açýlýþ ile geri eski yerine geldi. .. sonra 2. Ataðýný KAP a düþen bakanlýk teþviði açýklamasý ile yapmýþtý gün içi artý %10 larý gördü kapanýþta kýrmýzý kapattý... 3. Ataðýný birleþme haberi sonrasý yaptý günü tavan fiyattan kapattý ertesi gün 11.50 i gördü ancak günü -%13 seviyelerinden kapattý. En son dün baþlayan hareket bugünkü hüsran ile son buldu... Dostlar yýlbaþýndan beri hissede yaþanan olaylar ortada ne zaman yukarý hareket etse ardýndan çok acý þekilde hisse basýldý birçok maðdur oluþtu. ... Bu tarz hareketleri en yakýn zamanda Kervt hissesinde gördüm ayný þekilde KAP a düþen haberler ile defalarca devre kesti hisse en son Bedelli sermaye artýþý ile ilk gün tavan açtý ikinci gün %19 ile açtý tavana 300.000 lot koydular hissenin önünü kestiler... Ýki farklý hisse iki benzer olaylar silsilesi ... her iki hissede de patronlar tam bir yamyam... KY düþmanlarý. .. Velhasýlý kelam eninde sonunda bu hisse gidecek kardeþim ya seve seve yada s.ke s.ke goturecekler ama nereye kadar gider nerde önünü keserler orasýný kestirmek güç. .. Ama ben 10.50 lerden 11.00 lerden alanlara acimiyorun kimse kusura bakmasýn hisse günlerce 8.50 9.00 tl civarlarinda gezdi sen oralardan mali toplama twitter da bir tane borsa Troll ünün lafýna bakarak tavan fiyattan mal al olacak iþ deðil kardeþim. .. Baþkasýnýn lafiyla borsa oynayýp mal alan her þeyi göze almýþ demektir kimse aðlayýp sizlamasin gerçekler acýdýr anlamak gerek...
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri