Bedelli başvurusu yapıldı mı diye mail attım şirkete cevap gelirse yazarım. Megap bedelli spk onayı geldi perşembe akşamı. Cuma pazartesi bugün de tavan olmuş üst üste 3.tavanı.Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bedelli başvurusu yapıldı mı diye mail attım şirkete cevap gelirse yazarım. Megap bedelli spk onayı geldi perşembe akşamı. Cuma pazartesi bugün de tavan olmuş üst üste 3.tavanı.Ytd
Sadece karar alındı. Dosya hazırlanma süreci devem ediyor.
Diye cevap geldi.
Borsada oto hissen varsa arabayı oradan almak,market hissen varsa alışveriş için oraya gitmek istersin.
Yatırım sadece hisse alıp beklemekle olmaz destek olup büyümesine katkı yapmak da gerekir.
Bugün #info dan ilk hacimlerimi yaptım.Çorbaya tuzu attık uğurlu gelir inşallah.
kap haberi var anlayan aydınlata bilirmi mi¿
13.430.240,75
TL'ye artırılması dolayısıyla, ihraç edilecek 127.237,35 TL nominal değerli A
grubu ve 1.743.510,95 TL nominal değerli B grubu olmak üzere toplam
1.870.748,30 TL nominal değerli payların, ortakların rüçhan haklarının
kısıtlanması suretiyle, tahsisli olarak 1 TL nominal değerli pay için 5,88
fiyatla alıcı Veysi Kaynak'a Kurumumuz aracılığıyla 17.07.2020 tarihinde
gerçekleştirilmesi için Borsa İstanbul A.Ş.'ye başvuru yapılmıştır.
YTD.
bedelli başvurusu yapıldı ,şirketten teyid aldım , bilginize
Hocam onlar serve hissesi ile ilgili daha önce iptal olmuştu eski kaplara bakarsanız görürsünüz. Ytd
hep bi almak ıstedım ama grafıgı hep korkuttu nerdeyse sıfrılardan gelmıs su anda 6 keske zamanında gorseymısım dıyorum
Bugün epey kap bildirimi var
Ankara Söğütözünde ve Adana da yeni büro açılmasına ; Bulgaristan'daki şirketin satılmasına karar vermişler.
Şirket yeni ofisler açarak büyümeye devam ediyor.
Birde kar payı politikası belirlemişler. Bir kısmını aşağıya kopyaladım.
İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin kar Kar dağıtımının belirlenmesinde, uzun vadeli stratejimiz, şirketimizin sermaye gereksinimleri, yatırım ve finansman politikaları, ka rlılık ve nakit durumu dikkate alınmaktadır. İlke olarak; Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde hazırlanan ve bağımsız denetime tabi tutulan finansal tablolarda yer alan net dönem karı esas alınarak, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili diğer mevzuat çerç evesinde kanunen ayrılması gereken yedeklerden sonra hesaplanan “dağıtılabilir dönem karı”nın azami ölçüde dağıtılması esas olarak benimsenmiştir. Şirket yönetim kurulu, şirketin mali durumunu ve piyasa beklentilerini dikkate alarak daha düşük oranda kar payı dağıtılmasını veya kar payı dağıtılmamasını genel kurula teklif edebilir. Ytd
Bursa, Adana, Ankara. Buyumeye devam.
Yatirim tavsiyesi degildir.
#info 14 Temmuz günlük hacim bilgileri
Bist: 2.99 milyar/ pazar payı: % 4.96
Viop: 1.20 milyar/ pazar payı: %6.50
Toplam Hacim: 4.19 milyar
Bist pazar payı bugün %5 e yaklaştı. Hacimler ve pazar payları güzel gidiyor maşallahı var. Böyle devam inşallah.
https://twitter.com/goktugdemirbag/s...75433941151746
Kendi hazırladığım çalışmanın son durumu. Bist pazar payı %10'u geçti ve mükemmel derecede büyümeye devam ediyoruz :yahoo:
Bist pazar payını nasıl buluyorsun diye 2-3 arkadaş mesaj atmış, BİST HACMİ/BİST TÜM HACMİ şeklinde hesaplıyorum.
Ayrıca bugün itibariyle ismen'in yüksek komisyon oranlarında diretmesi sonucu info yatırıma geçmiş bulunuyorum. Hacmim aylık ortalama 3 milyon lira. Benim gibi 1000 kişi geçse ayda 3 milyar liralık hacim ilavesi anlamına gelir bu :halay: Yatırımcısı olduğumuz şirkete geçiş yapmamız lazım sn clastobar hocamın belirttiği gibi.
Sevgiler, selamlar ve saygılar tüm ortaklarıma :wave:
Ben de hem ismen hem info yatırımcısı olarak aynı kararı aldım. Uzun süredir kısa trade yapmıyordum ama son günlerde ismen info arasında ıkili trade yapmaya da başladım. Daha az komisyon için info ya geçeceğim.
bende ınfoya gelebılırım her an kagıt olarakda bugun bı hosgeldın dedık ama benı hala korkutan kagıdın cok asagılardan gelmesı kac kat cıktı nerdeyse acaba bu gunlerı satın aldımı bu komısyonları yoksa hala fıyatlamadımı bılemedım acıkcaası asagıdan alanlar rahat olmalı
Arkadaşlar alan satan takas atabilirmisiniz..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.resimyukle.xyz/W9e8NH.jpg
Yabancı almaya devam ediyor.
Sektör olarak yatırımı olan bir paydaş olarak şunu gözlemledim.
Bir çok arkadaşımız hissenin hızlı yükselmesi sebebiyle eder konusunda kafa karışıklığı yaşamaktadır.
Bunun için kendi temel projeksiyonumu paylaşmak isterim.
Bu denli büyüme hikayesi olan hissenin en azından bu sene 10 F/K altında fiyatlanmayacağını düşünüyorum.
Komisyon oranlarında 1 puan değişimin bile nasıl etki yaptığını görüyoruz.
Bol kazançlar dilerim.
https://i.hizliresim.com/kYcvTw.png
https://i.hizliresim.com/OOXy8M.png
Syg.
Sn apranti87 hocam, veri için çok teşekkürler. Yanlış bilmiyorsam Global yabancı için işlem yapıyor, global ve creditin lotlarını toplayınca= 261.000 gibi düz bir sonuç veriyor sanki bilgi doğru :halay:
Piyasada 33.800.000 * 0,6862 = 23.193.560 lot var. Sadece bugün piyasadaki lotların %1'inden fazlası yine yabancıya gitmiş :rules:
Bu aybasindan beri yani benim girişime denk gelen günden beri yabancı alıma devam ediyor. City 1 ikinci yatırım fonları 3 deutche...
Umarım dediğiniz gibi olur.
Sene sonu 35 milyon net kar çok iyi bulurum.
Zaten tahminim 32.800.000.
BIST hacimlerinde artışın ana sebeplerinden birisi faizin düşük olması sebebiyle yatırımcıların kredili işlem maliyetinden ötürü kurum
kredisini tercih etmesiydi. Kurum için kazan-kazan durumu. Hem yatırımcının işleminden komisyon hem de faiz geliri kazanma
avantajıydı. Takasbank'ın faizi %12'ye çekmesi, MB yıl sonu enflasyon beklentisinin min. %10 civarında oluşması faiz ortamının en iyi
olduğu zamanların bittiğinin işaretidir. Hacim devam edebilir lakin kredili işlem açan sayısı azalacaktır. Zaten son çeyrek faiz gelirinin
bedelli sermaye artımından gelecek tutar sebebiyle max. seviyeye getirdim.
Merrill Lynch - Yapıkredi ve İs Yatırım hacimden en büyük pastayı alan 3 kurum.
Merrill Lycnh olmadığı zamanlarda pazar payı diğer kurumlara dağılmaktadır.
2020 yılında Merrill Lynch'in aktif olduğu günlerde pazar payını arttırabilen aracı kurumlar pozitif ayrışacaktır.
Unutulmamalıdır ki şirket büyüme hamleleri yapmakta ve bu maliyetleri arttıracaktır.
Genel yönetim giderleri, personel ücretleri, yeni şube yatırımları vb.
Bu sebeplerle önümüzdeki 2 çeyrek brüt kar marjlarının çok iyimser baz alınması illüzyona yol açacaktır.
Syg.
Bende aylık 60-65 milyon hacimle göz kırpıyorum bakalım ınfoya , aramızda kalsın portföyün bir kısmınıda buna aktardım , Geçen hafta , ismene göre çok düşük tabi portföy , ( aman Tarila duymasın 😂) , hala tabi ismen kadar güvenemiyorum buna ama bu sektörün bebek şirketide bu galiba ,en büyük eksiği ismen kadar kurumsal değiller onu bir kırarlarsa birde temettüye başlarlarsa çok dehşet yerlere gelebilir uzun vadede ,
Hoşgeldin ortak suyun sıcaklığı sende beğenmişsin herhalde, çabalarım bi işe yarıyor belli ki :) Sen infoya hemen geç o ne güzel hacim öyle :bravo:
INFO'nun son kap bildirimlerini gördün mü bilmiyorum, bebek yeni ofislerle büyümeye devam ediyor. Ekstra olarak temettü içinde bir açıklama gelmiş 2021 baharındandan itibaren yeni bir temettü şirketi doğacak gibi, hem bedelliden gelecek 66 milyon lira hemde o vakte kadar kasaya koyulacak parayla beraber en azından kasada 150 milyon lira olur. Yeni sermayeyle hisse başı 20-25 krş rahatlıkla dağıtacaktır :yes:
1000 lota 1950 TL
10 bin lota 19500 tl gibi bir rakam verilecek
bedelli oranı biraz yüksek olduğu için bölünme tarihi yaklaştıkça tahtada bedelliye katılım için satış olabilir
sizin düşünceniz nedir arkadaşlar ?
Walla ben de o niyetle bekledim 5 TL altına gelirse kozalaklardan pay çıkarıp toplarım diye ama gelmedi, bir de tahta derin olmadığı için 15-20 kademe çizmeden mal da alınmıyor :)) İnfo'nun işleri çok iyi gidiyor görünüyor buradaki arkadaşlar yabancı değil o yüzden bir taraftan da yükselmesine seviniyorum. İsmen'den selamlar, bol kazançlar.. :)
P.s: çok para kazanırsanız ismen'e tekrar bekleriz bizim tren info gibi hızlı kalkmıyor, rayda sabit hızda ilerliyoruz.. :kmk:
Sağolun sayın hakkıakgün oradan da kazanıyoruz ancak ağır ağır gidiyor. Ben şahsen bu büyüme ve hacim artışı ile beraber üstüne birde bedelliden sonra borçlanma maliyeti çok azalacağından çok iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca bedelli konusunda şuan yaklaşık 6 TL olan ve bedellide 1 tlden lot alma fırsatını çoğu kişinin değerlendireceğini düşünüyorum. Son zamanda hisseye ilgi her yerden var yerli yabancı alıcısı çok.Heekese bol kazançlar. Ytd
Hoşbulduk , her gün ufak ufak alıma devam , ismen forumundada yazmıştım ilk aracı kurumlara yatırım yapmadan önce çok araştırdım hepsini diye ve ismen daha makul geldiği için ismene girdim diye çok yüklü bir portföy ile ama şu an infoda ilgiyi hak ediyor ama önünde çok yol var tabi , tahta çok sığ korkutuyor insanı kendi hacmimle girersem sonra çıkamazsam diye , ismende öyle bir sıkıntı yok ,ismen daha likit bir hisse , bedelli inşallah tahtanın sığlığını biraz hafifletecektir
Bunu çok eski fiyatlardan alan çok olduğunu düşünmüyorum bu hissenin ismen gibi çok eski sadık yatırımcıları yoktur çoğu kişi 2019 sonu gibi hisseye girmeye başlamıştır , bu hissenin ortalama maliyeti yüksektir yatırımcı nezdinde , hissenin ederine gelirsek doğru fiyat çok hızlı arttı ama şirkete baktığında eskiden zarar açıklayan şimdi ise iyi kar açıklayan bir şirket var , önemli olan istikrarı bozup bozmayacağı , bist hacimlerinin düşüp düşmeyeceği bunlar çok önemli , çünkü infonun ana gelir kalemi komisyon , gelir dengelemesi yok bunda ismende olduğu gibi , hacimler düştüğü zaman info çabuk çakılır , bist hacminin düşmesini bekliyor muyum hayır en azından 2021-2022 , çünkü bireysel tasarrufun çok az kısmı %5-6 sı borsada , mevduat ve dolarda hala çok yüksek rakamlar var , faizler düşüyor , düşecek daha da , dolar yükselebir ama çok yükseleceğini sanmıyorum , onun için borsaya para akışı daha devam edecektir , yani info , ismen bunların daha yolu var , info sığ olduğu için daha yüksek artı veya eksi tepki veriyor yani likit bir hisse değil , ismen ise tam tersi ,
Şirket faliyetleri bu şekilde devam ettiği sürece sığ tahta olmasının çokta önemi yok bence. Bildiğim bazı sığ ama sağlam hisselerde çok yüklü pozisyonu olan arkadaşlar var. Önemli olan şirkete güven ve şirketin faliyetlerinde bir standardı yakalası diye düşünüyorum.
Benim de sizin gibi düşündüğüm zamanlar oluyor bazen. o zaman belirli bir miktar alıp hem faliyetleri hemde fiyat hareketlerini takip ediyorum. Böylece az da olsa hareketin dışında kalmamış oluyorum.
Arkadaşlar bu arada müsait olup hacim pastası paylaşabilecek var mı acaba şimdiden teşekkürler
Buyur dostum.
http://https://i.hizliresim.com/u40etD.png
umarım işinizi görür ytd.
https://i.hizliresim.com/j1IHdS.jpg YTD.
merhabalar, bu bedelli sermaye arttırımı konusunda bir şey sormak istiyorum. akbank mobil üzerinden yapıyorum ben işlemlerimi. bedelli arttırıma katılmak için hesapta para mı bırakmamız gerekiyor? yoksa hisse sayımız artıp fiyatı mı düşecek ve herhangi bir nakit ilavesi yapmayacak mıyız? teşekkürler.
Bedelli için hesapta nakit olmalı, bedelliden öncede çalıştığınız firmaya bedelliye katılmak istediğinizi söylemelisiniz.SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#info 16 Temmuz günlük hacim bilgileri
Bist: 2.47 milyar/ pazar payı: % 4.47
Viop: 0.85 milyar/ pazar payı: % 5.87
Toplam Hacim: 3.32 milyar.
Hacimler güzel gidiyor maşallah diyelim. Böyle devam inşallah.
Megap bedelli si onaylandı spk tarafından 4 tavan yaptı bugün bölündü %6 artıda açtı penguen dün bedellisi onaylandı spk tarafından bugün tavan açıldı ve bedelli oranıda info dan yüksek ayrıca. Ytd