Arama sonucu : 4441 madde; 1 - 8 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Aylık 10-15 hatta bazen 20 milyon hacimle bende geliyorum çok yakında. Çorbada tuzumuz olsun.
    Bende aylık 60-65 milyon hacimle göz kırpıyorum bakalım ınfoya , aramızda kalsın portföyün bir kısmınıda buna aktardım , Geçen hafta , ismene göre çok düşük tabi portföy , ( aman Tarila duymasın 😂) , hala tabi ismen kadar güvenemiyorum buna ama bu sektörün bebek şirketide bu galiba ,en büyük eksiği ismen kadar kurumsal değiller onu bir kırarlarsa birde temettüye başlarlarsa çok dehşet yerlere gelebilir uzun vadede ,

Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Bende aylık 60-65 milyon hacimle göz kırpıyorum bakalım ınfoya , aramızda kalsın portföyün bir kısmınıda buna aktardım , Geçen hafta , ismene göre çok düşük tabi portföy , ( aman Tarila duymasın ��) , hala tabi ismen kadar güvenemiyorum buna ama bu sektörün bebek şirketide bu galiba ,en büyük eksiği ismen kadar kurumsal değiller onu bir kırarlarsa birde temettüye başlarlarsa çok dehşet yerlere gelebilir uzun vadede ,
    Hoşgeldin ortak suyun sıcaklığı sende beğenmişsin herhalde, çabalarım bi işe yarıyor belli ki Sen infoya hemen geç o ne güzel hacim öyle

INFO'nun son kap bildirimlerini gördün mü bilmiyorum, bebek yeni ofislerle büyümeye devam ediyor. Ekstra olarak temettü içinde bir açıklama gelmiş 2021 baharındandan itibaren yeni bir temettü şirketi doğacak gibi, hem bedelliden gelecek 66 milyon lira hemde o vakte kadar kasaya koyulacak parayla beraber en azından kasada 150 milyon lira olur. Yeni sermayeyle hisse başı 20-25 krş rahatlıkla dağıtacaktır

3.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Hoşgeldin ortak suyun sıcaklığı sende beğenmişsin herhalde, çabalarım bi işe yarıyor belli ki Sen infoya hemen geç o ne güzel hacim öyle

INFO'nun son kap bildirimlerini gördün mü bilmiyorum, bebek yeni ofislerle büyümeye devam ediyor. Ekstra olarak temettü içinde bir açıklama gelmiş 2021 baharındandan itibaren yeni bir temettü şirketi doğacak gibi, hem bedelliden gelecek 66 milyon lira hemde o vakte kadar kasaya koyulacak parayla beraber en azından kasada 150 milyon lira olur. Yeni sermayeyle hisse başı 20-25 krş rahatlıkla dağıtacaktır
    Hoşbulduk , her gün ufak ufak alıma devam , ismen forumundada yazmıştım ilk aracı kurumlara yatırım yapmadan önce çok araştırdım hepsini diye ve ismen daha makul geldiği için ismene girdim diye çok yüklü bir portföy ile ama şu an infoda ilgiyi hak ediyor ama önünde çok yol var tabi , tahta çok sığ korkutuyor insanı kendi hacmimle girersem sonra çıkamazsam diye , ismende öyle bir sıkıntı yok ,ismen daha likit bir hisse , bedelli inşallah tahtanın sığlığını biraz hafifletecektir

4.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Hoşbulduk , her gün ufak ufak alıma devam , ismen forumundada yazmıştım ilk aracı kurumlara yatırım yapmadan önce çok araştırdım hepsini diye ve ismen daha makul geldiği için ismene girdim diye çok yüklü bir portföy ile ama şu an infoda ilgiyi hak ediyor ama önünde çok yol var tabi , tahta çok sığ korkutuyor insanı kendi hacmimle girersem sonra çıkamazsam diye , ismende öyle bir sıkıntı yok ,ismen daha likit bir hisse , bedelli inşallah tahtanın sığlığını biraz hafifletecektir
    benı ne korkuyor bılıyormusunuz gecıs gecmıste kaldı ama bu kagıt 2019 da 0.50 kurustu sadece su anda 6 yanı bu gunlerı satın aldımı almadımı beklentı gerceklestımı sorusu var kafamda onceden almıs olsam ah ah sıkı sıkıya sarılırdık

5.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Şirket faliyetleri bu şekilde devam ettiği sürece sığ tahta olmasının çokta önemi yok bence. Bildiğim bazı sığ ama sağlam hisselerde çok yüklü pozisyonu olan arkadaşlar var. Önemli olan şirkete güven ve şirketin faliyetlerinde bir standardı yakalası diye düşünüyorum.

Benim de sizin gibi düşündüğüm zamanlar oluyor bazen. o zaman belirli bir miktar alıp hem faliyetleri hemde fiyat hareketlerini takip ediyorum. Böylece az da olsa hareketin dışında kalmamış oluyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •