sabancıdan koçtan memlekete hayır geldimi ki bundan sonra gelecek...
Printable View
Sabancılar yerli yatirimciyi resmen Yabancı nin kucağına atıp tecavüz ettirdi, yazıklar olsun, yerliye arzda mal vsrmediler5ki yabancı tecavüz ede, bizde sabancı marka ne varsa koşarak alırız yerli olarak, millet artik gözünü açmalı, sabancılar kim açıkça görüldü.
bizi belleyerek yabancı çuvalla parayı götürdü..
6.39 nerde sifir a sifur
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 Ay fiyat garantisi mi vardı?
bgc tek lot almadan satıyor.
enerjisa ya çukurova elektiriğin dağıtımı toros dağıtım adı altında peşkeş çekilerek tekrar halka satıldı,oysa ki çukurova-kepez elektirik hissedarları hisselerini özelleştirme idaresinden almışlardı.paralarımızı aldılar ve 15 yıldır hakları ne verildi nede çığlıklarını duyan oldu.onbinlerce mağdur yarattılar...
enerjisada çukurova-kepez elektirik mağdurlarının bedduası,gözyaşısı,çalınan emekleri ve paraları vardır.
bu yüzdendir ki bu hissenin adam olması imkansız...
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir,kendi aklınızı kullanın
İnsanların karakteri kişiliği olduğu gibi şirketlerinde olması gerekir, şirketin kişilik karakter yansıması kurumsal kültürdür.
Sürekli uyarmaya çalıştım halka arzın üstünden 24 saat geçmeden tahta ekside, yatırımcısına şimdiden geçmiş olsun, şapkayı alıp önünüze düşünün kimseye kızmayın, ava giderken avlandınız ve inat edip yatırımcı olmaya devam edip zararınızı çıkarmaya uğraştıkça kaygan bataklık gibi zeminin kaydığını görmeniz süpriz değil.
Nedenmi; teknosada carrefoursa da yatırımcıların yaşadıklarını örnek verdik neyse bir musibet bin nasihattan değerlidir der atalarımız, kaybederek öğreneceksiniz geçmiş olsun, inşallah zararlarınızı çıkarıp kara geçersiniz de yanılan biz oluruz inşallah.
demokratik kongo muz cumhuriyetinde halkı bazı firmalara soyduran kim?
bu firmalar niye borsaya kote olur?
sen 50 liralık elehtrik kullanmışsın fatura 100 lira gelmiş?:oleyo:
KDV/YANDAŞ KANAL PAYI/ENERJİ FONU/ELK.VE HVG. TÜK.VER ŞEYİNİN ŞEYİ VERGİSİ ....
+DAĞITIM
Sabancıların kağıdında hep oyun olur doğrudur. Teknosa brisa carefoursa ... Bunlara birde enjsa eklendi. 20 kat talep olan kağıt en az 2 gün tavan görür sanmıştım, buraya da yazmıştım. Ama kazın ayağı öyle değil koskoca citi gömlekci olmuşsa ky a burada para kazanmak zor.
Endex toparlıyor bir tepki ver yahu bu gün ki belamız da bgc parner kimin malını satıyorsa 4,5 mio sattı
kusura bakmayın ama kendi kendinizi yanılttınız.
sağ tarafta koskoca yazıyor üyelik tarihi diye. duhul yazmışlar bakın.
adamlar şubat 2018 de üye olmuş gelmiş buraya 20 kat talep var diyip durdular. kusura bakmayın ama kanmayacaksınız
6,38 e yazdım gelmiyor, acaba yanlış yemmi taktim, sizler ne takıyorsunuz da hemen yakaliyorsunuz, acaba yemi değiştirip solucanmi taksam, belki o zaman gelir.😂😁😀😀
Ben 2018 kayıtlıyım bu durumda iddiaların/iftiraların beni de ilgilendiriyor.
ben burada hiç kimseye 20 kat talep var demedim,
bu iftiranla bende sana o zaman 2017 yılında yapılan arzların spekülatörü diyebilirim, senin girişinde 2017
Ortalığı boş buldun boş boş atıyorsun tüm 2018 girişliler umarım sana bunun cevabını vereceklerdir.
Hep aynı hikaye ve oyun ama ne ilginçtir ki her seferinde tutuyor....
Kapanışa bu fiyatlarda aranır artik, 6 30 larda kaparsa şaşmam buna artik, sabancılar millete ırz ettiler anlasilan. İlk günden de ırz olurmu arkadaş boyle, bari alıştıra alıştıra yapsalardı, birden olunca zevkde alamaz olduk,
Diğer taraftan medikali halkın ırzına pardon arzina sunmuşlardı onu herhalde kimse almaz, alanda vazgeçer bunu görünce sanırım, fiyatı da çok kallabi, abooo, elinde kalır pazarda satar artik medikal malini,😁😂😂😀
Turkiyenin en büyük enerji dev şirketi diye ırz pardon arz ettikleri şirket böyleyse o kim bilir ne yapar, 😀😁😂
Elinde hissesi olan arkadaşlar tavsiye niteliğinde söylüyorum saat 17:30 da DOW eksi açarsa muhtemel bizde de satışlar hızlanır onun için paniğe gerek yok ekranı kapatın derim, yok artı açarsa endeks toparlar hatta artı bile kapatabilir.
ENJSA takas
https://hizliresim.com/m24aXR
Arkadaşlar arza katılmış biri olarak söylüyorum ...
1) Arz esnasında 100 lot isteyene sadece ama sadece 5 lot verdiler !?!? Yani yüzde 5 ini alabildi almak isteyen....
2)arz fiyatı ise 6.25 idi. ...
3) hissede olmadığı halde ahkam kesenler var...
Aaaalem kurnazzz olmuş yatırımcı değil...halka ırzlarda,kısa vadede altta kalanı şey edecekler ya...
Ulennnn siz sabancıdan dahamı kurnazsınız...bre zındıklar....
Kapitalizm...borsa kuralı....
Kerizin elinden parasını almak sevaptır...
Para aptalın elinde bir işe yaramaz...
Akıllı...vatansever...zeki kurnazın elinde olursa hayrı olur...
Ana demiş...oğlum aptal neylesin parayı....!!!!!!
Ana demiş...oğlum akıllı neylesin parayı....!!!!!!
Arkadaşlar ilk ve tek halka arza bu hisse ile girdim.
Kısa vadeli getiri getirebileceğine inandığım için tercih ettim bunu da.
Kısa vadeden kastım da 1 hafta 10 gün. Bu süreçte hem kağıt nasıl hareket ediyor onu görür hem de nasılsa sadece arza katıldığım için ne kadar artarsa o kadar kar olur düşüncesindeyim.
Yani kağıdı zaten dipten aldığım için rahatım.
Aldığım da çok değil 900 istedim 51 geldi ama burda önemli olan sabretmek.
Tüm borsaların sert düşüş yaşadığı günlerde bir hisseden tavan beklemek zor.
Arza katılmayıp 6.50-7.00 arası alıyorsanız da 2 saat sonra yada 1 gün sonra tavan yapacağına güvenerek almak hiç mantıklı değil.
Para kazanmak o kadar kolay değil. Hele ki devlerin birbiriyle yarıştığı borsa gibi bir mecrada.
Tavsiye olmamakla beraber ben acele etmeme, biraz sabredip borsaların biraz daha durulduğu zamanları bekleme taraftarıyım.
Önümüzdeki hafta bana kafi gelecek bir noktaya yükseldiğini görürsem de satarım gelmezse biraz daha beklerim.
gün içi en yükseği zorluyor...
Biraz toparlatır.
Alıntı:
Sabancı Holding: Enerjisa Enerji halka arzından elde edilen tutarın Enerjisa Üretim Santralleri A.Ş.'nin sermaye artırımı için kullanımına karar verildi
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda,
Enerjisa Enerji A.Ş.'nin halka arzından elde edilen tutarın Enerjisa Üretim Santralleri A.Ş.'nin sermaye artırımı için kullanımına karar verilmiştir.
bence olumlu....
bakarsın bedelsiz dağıtırlar...
Sonunda olumlu bir haber gelmiş. Çarşambaya da bist30 a dahil olacak. Piyasa toparlarsa ne ala [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelen güzel haber :)
takıldı mı ne..
bunun adına kalleşlik derler spek efendi..
karanlık odada beş kademe arttı pazartesi için umut ışığı bakalım.
Enerjisada durumu ozetleyecek...Arzdan gelen keş paraları sermayeye katmanlarının avantajlarını yorumlayacak bir üstad gerekli....mesela " acemsah " gibi sacrosant gibi...
Haber hiç de olumlu değil.
Adam diyor ki borç batağındaki şirketi halka arz edip gelen mangırları halka açık olmayan başka bir şirkete sermaye olarak koydum diyor bunun neresi olumlu?
Bu şirketin enerjisa üretim şirketiyle patronlarının aynı olması dışında hiç bir irtibatı yok ki.
Sizin için olumlu haber ancak bu şirket ortak satışıyla değil emisyon primli halka arzıyla borcunun azaltılarak arzıydı fakat patronları öncelikle şirketi değil kendilerine kaynak yaratmak için ortak satışıyla yaptılar.