Sayfa 137/373 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 2981 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1. enerjisa ya çukurova elektiriğin dağıtımı toros dağıtım adı altında peşkeş çekilerek tekrar halka satıldı,oysa ki çukurova-kepez elektirik hissedarları hisselerini özelleştirme idaresinden almışlardı.paralarımızı aldılar ve 15 yıldır hakları ne verildi nede çığlıklarını duyan oldu.onbinlerce mağdur yarattılar...
    enerjisada çukurova-kepez elektirik mağdurlarının bedduası,gözyaşısı,çalınan emekleri ve paraları vardır.
    bu yüzdendir ki bu hissenin adam olması imkansız...

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir,kendi aklınızı kullanın

2.  Alıntı Originally Posted by clasman02 Yazıyı Oku
    enerjisa ya çukurova elektiriğin dağıtımı toros dağıtım adı altında peşkeş çekilerek tekrar halka satıldı,oysa ki çukurova-kepez elektirik hissedarları hisselerini özelleştirme idaresinden almışlardı.paralarımızı aldılar ve 15 yıldır hakları ne verildi nede çığlıklarını duyan oldu.onbinlerce mağdur yarattılar...
    enerjisada çukurova-kepez elektirik mağdurlarının bedduası,gözyaşısı,çalınan emekleri ve paraları vardır.
    bu yüzdendir ki bu hissenin adam olması imkansız...

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir,kendi aklınızı kullanın
    .ağlayanın malı gülene yar olmaz......
    .Yatırım tavsiyesi değildir.....

3. İnsanların karakteri kişiliği olduğu gibi şirketlerinde olması gerekir, şirketin kişilik karakter yansıması kurumsal kültürdür.

Sürekli uyarmaya çalıştım halka arzın üstünden 24 saat geçmeden tahta ekside, yatırımcısına şimdiden geçmiş olsun, şapkayı alıp önünüze düşünün kimseye kızmayın, ava giderken avlandınız ve inat edip yatırımcı olmaya devam edip zararınızı çıkarmaya uğraştıkça kaygan bataklık gibi zeminin kaydığını görmeniz süpriz değil.

Nedenmi; teknosada carrefoursa da yatırımcıların yaşadıklarını örnek verdik neyse bir musibet bin nasihattan değerlidir der atalarımız, kaybederek öğreneceksiniz geçmiş olsun, inşallah zararlarınızı çıkarıp kara geçersiniz de yanılan biz oluruz inşallah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    banana republic
    Gönderi
    650
    demokratik kongo muz cumhuriyetinde halkı bazı firmalara soyduran kim?
    bu firmalar niye borsaya kote olur?
    sen 50 liralık elehtrik kullanmışsın fatura 100 lira gelmiş?
    KDV/YANDAŞ KANAL PAYI/ENERJİ FONU/ELK.VE HVG. TÜK.VER ŞEYİNİN ŞEYİ VERGİSİ ....
    +DAĞITIM
    ATMA recep!bu fakir bu görevde olduğu sürece o papazı alamazsın

5. Sabancıların kağıdında hep oyun olur doğrudur. Teknosa brisa carefoursa ... Bunlara birde enjsa eklendi. 20 kat talep olan kağıt en az 2 gün tavan görür sanmıştım, buraya da yazmıştım. Ama kazın ayağı öyle değil koskoca citi gömlekci olmuşsa ky a burada para kazanmak zor.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    Endex toparlıyor bir tepki ver yahu bu gün ki belamız da bgc parner kimin malını satıyorsa 4,5 mio sattı

7. kusura bakmayın ama kendi kendinizi yanılttınız.
    sağ tarafta koskoca yazıyor üyelik tarihi diye. duhul yazmışlar bakın.
    adamlar şubat 2018 de üye olmuş gelmiş buraya 20 kat talep var diyip durdular. kusura bakmayın ama kanmayacaksınız

Alıntı Originally Posted by High Voltage Yazıyı Oku
    2.00 TL fiyata düşerse alabilirim. Bu grubun kağıtları genellikle arz sonrası üçte bir fiyatına geriliyor. Örnekler var.

En iyi örnek AKBANK hissesi. 12.00 TL den arz edildi. Altı ay fiyat garantisi vardı.

Altı ay tamamlandığında yanlış hatırlamıyorsam 3.00 TL fiyata kadar geriledi.

12.00 TL den halka arz edilen şirket hisseleri teorik olarak 3.00 TL den geri toplandı.

Tarih tekerrürden ibarettir diye bir söz hatırlıyorum.
    Isdmr de arz oldu sonrasi tepetakla .Tarihi ornek Anca eski seviyelerine yaklasti.Oda ite kaka.
    2023 sonu Bist 8000?

Sayfa 137/373 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •