Yatırımları boyunca fm bandında hareketine devam gibi..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yatırımları boyunca fm bandında hareketine devam gibi..
1.66 bu kadar
Perşembe günü rekabet kurulundan satılan santrallerle ilgili karar çıkabilir,malınıza sahip çıkınız
https://i.hizliresim.com/JV0kRE.png
Yorum grafiğin üstünde yazılı. Kısa vade için incelemedir. YTD.
Yukarı yönlü trend başlarsa daha trendin başındayız :)
Yolu uzun yani bilginize :halay:
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e3cafdbab1.jpg
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben bugun satıp polhoya geçtim oda dibine göre yuzde 50 de zoren gibi ucuz bılanço dönemi yaklasıyo bu essek yine zarar açıklar polho 9 aylıkta karını 20 den 40 a cıkarmış ayrıca bedelsiz söylentileri var kuşluda polho için zoren essegı yapsa yapsa bedelli yapar 2-3 senede bır o surede doldu heran beklerim bu sirketten acıkcası
Bedelli artık pozitif yansıyor
Zarar açıklaması önemli değil favök önemli
Sermayesi 2 mlyr iştirakleri 7 milyr
Sen bilirsin
Bu senenin sonuna kadar 3.000.000 tlye çıkarılacak sermaye (yani %50 bedelsiz ya da bedelli)odasta bedelli açıkladı ama devam ediyor yoluna
Hayirlisi olsun diyelim.
bence o sene bu sene :) ytd.
yüzde yüz bedelliye göre kademeli alıma geçtim.yani hepsiyle almıyorum.diğer tahtalardan çıktıkça ufak ufak alıyoruz hayırlısı bakalım..y.t.d.
ZOREN Bu ralli esnasında Diğer enerji şirketlerinin gösterdiği performansın gerisinde kaldı ancak bunu telafi edebilecek tablo oluşmaya başladı, Teknik göstergeler uzun vadeli alçalan trendin sonlandığını TEYİT EDER NİTELİKTEDİR,,son dönemde ortaya .çıkan geniş bant hareketi tamamlanmak üzere ,orta ve uzun vadeli yükseliş trendi adına güçlü sinyaller üretmeye başladı...sağlıcakla kalın.
Temeli sağlam bilgilere dayalı gerekçelerle yapılan paylaşımlar ekonomik okur yazarlığa katkı sağlayabilir.
https://i.hizliresim.com/nbzg7M.png
2.02 hedefli tobo gösterilen dirençlerden satış yiyebilir, normaldir.
twitter @cppmysql
#zoren 1.76 uzeri kapanislar da hedefim 1.96 olur 1.76 kapanislarda stop olur beklerim... Ytd
Grand 2023 uçak kalkıyor
3.000 TL
Yolumuz uzun ve Açık
Hareket başladı
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ZOREN zaten ucuz kalmıştı
Bence hareket başlıyor
Kemerleri sıkı bağlayın
Önü çok açık
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
Grand 2023 gerçekten ucuz bir hise
Hareket başlıyor kaçırmayın derim.
Bugün kendini beli eti
Kemerleri sıkı bağlayın
Hadi hayırlısı bol şansalar
30.10.2018 ve 23.12.2019 tarihli özel durum açıklamalarımıza istinaden, %100 bağlı ortaklığımız Zorlu Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretimi AŞ'deki paylarımızın tamamının Akfen Yenilebilir Enerji Üretim AŞ'nin %100 bağlı ortaklığı İmbat Enerji AŞ'ye satışı için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ve Rekabet Kurumu tarafından gerekli izinler verilmiştir. Hisse devri tamamlandığında kamuoyuna duyurulacaktır.
Beklenen onay geldi, harket gelmedi, belki fiyat acıklanınca hareket gelir
Baş omuz baş Formasyonu var
Y.t.d
1.74 ten 1.66 düşmüş.satıyormuyum hayır.hedefim 1.66 aldık biraz daha hayırlısıyla...1.59 a da yazdık kısmetse gelir...y.t.d.
Ky kalmamış..
Demek ki spekler harekete hazır..
Santral satışı parası da gelirse mükemmel olur... ytd
1.70 sonu iyi olur inşallah
Bayağı bı darbe yemiş ky..
Giklari çıkmıyor..
Heheheh
https://i.hizliresim.com/GZqm66.png
Buradayız sayın grand ...
Tobo onayı almak isterse 1.64 kapanıs yapar. Tobo hedefi 2.02
Destek olarak ema 50 takip edilmeli ...
Bol kazançlar. Ytd
#ZOREN ZOREN sarı çizgilerle çizili kanal içinde hareket etmekte. Kanal üst bandını (2,30 TL) test edebilir.
ytd
06 Ağustos 2014 Haberi
İSTANBUL- Zorlu Enerji Zorlu grubu içindeki borç ve alacaklarının yapılandırılması sonrasında Zorlu Holding'den net 338 milyon dolar tutarında alacaklı olduğunu ve holdingin borcu 2020 yılı sonunda tek seferde ödeyeceğini açıkladı.
Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada Zorlu Holding'in 338 milyon dolar borcunu, yıllık yüzde 7.5 faiz oranı üzerinden birikmiş faizleriyle 2020 yılı sonunda tek seferde ödeyeceği
belirtildi.
Ben bu konuyu yatırımcı ilişkilerine mesaj ataracak soracağım ...
Sizce böyle bir paranın geri dönmesi zorene nasıl bir etki yapar ?
Batarya imalatı için gereken nikel ve kobalt i sadece Türkiye'de bir madende çıktığını ve bu madenin de meta nikel kobalt firmasının Vestel grubunun iştiraki konumunda olduğu belirtmek isterim ve #zoren in yıllardır fiyatlamasina bakmanizi öneririm
Gündem dışı bir merakım var,
Elektrikli otolar çıkınca Elektrik ihtiyacı benzinin yerini alacak görünüyor, peki bu kadar santral bu elektrik şarj istasyonlarını ne derecede besleyebilir?
1.67 patinaj yapıyor
Zoren soğuk füzyon'u bulsa bu kağıt yine gitmez. Karaktersiz kağıt, aşağılık kağıt