Bu senenin sonuna kadar 3.000.000 tlye çıkarılacak sermaye (yani %50 bedelsiz ya da bedelli)odasta bedelli açıkladı ama devam ediyor yoluna
Hayirlisi olsun diyelim.
bence o sene bu seneytd.
Bu senenin sonuna kadar 3.000.000 tlye çıkarılacak sermaye (yani %50 bedelsiz ya da bedelli)odasta bedelli açıkladı ama devam ediyor yoluna
Hayirlisi olsun diyelim.
bence o sene bu seneytd.
yüzde yüz bedelliye göre kademeli alıma geçtim.yani hepsiyle almıyorum.diğer tahtalardan çıktıkça ufak ufak alıyoruz hayırlısı bakalım..y.t.d.
ZOREN Bu ralli esnasında Diğer enerji şirketlerinin gösterdiği performansın gerisinde kaldı ancak bunu telafi edebilecek tablo oluşmaya başladı, Teknik göstergeler uzun vadeli alçalan trendin sonlandığını TEYİT EDER NİTELİKTEDİR,,son dönemde ortaya .çıkan geniş bant hareketi tamamlanmak üzere ,orta ve uzun vadeli yükseliş trendi adına güçlü sinyaller üretmeye başladı...sağlıcakla kalın.
Temeli sağlam bilgilere dayalı gerekçelerle yapılan paylaşımlar ekonomik okur yazarlığa katkı sağlayabilir.
#zoren 1.76 uzeri kapanislar da hedefim 1.96 olur 1.76 kapanislarda stop olur beklerim... Ytd
Grand 2023 uçak kalkıyor
3.000 TL
Yolumuz uzun ve Açık
Hareket başladı
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri