Bu senenin sonuna kadar 3.000.000 tlye çýkarýlacak sermaye (yani %50 bedelsiz ya da bedelli)odasta bedelli açýkladý ama devam ediyor yoluna
Hayirlisi olsun diyelim.
bence o sene bu seneytd.
Bu senenin sonuna kadar 3.000.000 tlye çýkarýlacak sermaye (yani %50 bedelsiz ya da bedelli)odasta bedelli açýkladý ama devam ediyor yoluna
Hayirlisi olsun diyelim.
bence o sene bu seneytd.
yüzde yüz bedelliye göre kademeli alýma geçtim.yani hepsiyle almýyorum.diðer tahtalardan çýktýkça ufak ufak alýyoruz hayýrlýsý bakalým..y.t.d.
ZOREN Bu ralli esnasýnda Diðer enerji þirketlerinin gösterdiði performansýn gerisinde kaldý ancak bunu telafi edebilecek tablo oluþmaya baþladý, Teknik göstergeler uzun vadeli alçalan trendin sonlandýðýný TEYÝT EDER NÝTELÝKTEDÝR,,son dönemde ortaya .çýkan geniþ bant hareketi tamamlanmak üzere ,orta ve uzun vadeli yükseliþ trendi adýna güçlü sinyaller üretmeye baþladý...saðlýcakla kalýn.
Temeli saðlam bilgilere dayalý gerekçelerle yapýlan paylaþýmlar ekonomik okur yazarlýða katký saðlayabilir.
#zoren 1.76 uzeri kapanislar da hedefim 1.96 olur 1.76 kapanislarda stop olur beklerim... Ytd
Grand 2023 uçak kalkýyor
3.000 TL
Yolumuz uzun ve Açýk
Hareket baþladý
Yatýrým tavsiyesi deðildir Ýroni bu yazý Bu benim yorum kimseyi baðlamaz Her kes birey dir
SM-A750F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri