Burada patron kim?
Printable View
Bence herseyden herkesden once haberi olan ve arzda verdikleri sozu tutmayarak kucuk yatirimcinin parasinin pul edilmesine seyirci kalan sirket yonetimi ile baglantili bir oganize sebeke. Ben boyle dusunuyorum , belki de kendi ahmakligima kilif ariyorumdur , bilemiyorum. [emoji53]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunu yapanlar belli ki dislerine gore sig bir kagit bulmuslar ve kagidi 4,5 kademe arasina sikistirmislar testere yaparak cok guzel para kazaniyorlar. Sikiyorsa bunu hacimli bir yerde yapsalar ya , mumkun degil , o gun dograrlar onlari. Bunu benim gibi bir amatör bile gorebiliyorsa yonetimin coktan anlayip oyunu bozmasi gerekirdi. Sirket kendi hissesini alacagini deklare etmisti , kucuk yatirimci baslardaki ufak bir kac alim disinda hic bir destek gormedi. Oysa sirkette soz sahibi olanlar gercekten bu kumpasin icinde olmasa 3,5 kere bu oyunu bozacak sekilde alim yapsa hem kagit rayicini bulur hem de bu kan emiciler buna bir daha cesaret edemezler.
Umarim bir gun yonetimin yapmadigini parali bir abimiz yapar bunlarin toplamaya calistigi kagitlarin hepsini ellerinden alir. Ama 5 senedir boyle birsey olmadigina gore bir 5 sene daha kimse donup bakmaz bu faydasiza.
Yalnız değilsin Bugiciğim...
Acemi gitti galiba:oleyo::kahkah:
benim anlamadığım hisselerin çoğunun piyasa değeri özsermayelerinin iki misline cıktı..bu daha öz sermayeye bile cıkamadı.
yılbaşında yeniden değerlendirme olacak o zaman öz sermaye piyasa değerinin 3 katı yapacak.
Şubat 2017 tarihinde kaleme alınmış bir makale
http://www.borsagundem.com/yazarlar/...yazisi/1166611
Diğer GYO hisseleri ile karşılaştırmak için kullanılabilir.
Bu mal sektörel hareket te yapmıyor devlet gyosu ve ortak iş yaptığı vkgyo %3,5 yukarıda bunda tık yok
Hala sirketin temel verilerine , sektorune ve alim istahinin zirve yaptigi piyasaya korele davranmadigina sasan arkadaslarin var olmasi guzel. Demek ki bilincli bir kesim beklentisini devam ettiriyor. Ama maalesef konu o degil [emoji1]... Konu organize teskilat hareketleri. Bunu da sadece hissenin bir abi tarafindan sahiplenmesi bozacak. Yoksa sonsuza kadar bu teskilat buldugu con ahmedin devridaim makinasini kullanarak milletin umitlerini yok etmeye devam edecekler.
spek efendi cok prim yaptın...düzeltme yapman lazım....bi 0.99 yakısır...
Endeksin az biraz daha salmasina bakar [emoji1] , hic affetmezler , hunharca verirler tek bildikleri assa yukari emirleri yig , Süründür , usananlarinkileri topla. Takdir etmiyor da degilim hani , kurmuslar set up’i , tikir tikir isletiyorlar.
her zamanki gibi bir üst basamağa satış yığdı. dün vkgyo hareket yaptı , mal gibi durdu , bugün de ekgyo yükseliyor , bu yine duruyor, birazdan 1,02 verir günü 1,02 ortalama ile kapatırız.
Senelerdir ayni terane , ben artik seyretmekten zevk alir oldum [emoji38] . Misal bugun , ne 1.02 den alabilirsin ne de 1.03 den satabilirsin. Teskilat kagidi felc edip birakiyor. Uc kurus paralari ile kolpadan agalar bulmuslar hacimsiz , kimsesiz , ezik kagidi evirip cevirip sahip oluyorlar. Ama ‘nooluo olm burda , hayirdir ‘ diyecek bir babayigit birgun cikip gelebilir. Iste o zaman seyretmek daha da zevkli olacak.
Endeks 110 binden 114 bine çıkarken tık yok , ama 110 bine gerilerken en önde gidiyor maşalalah
Bugun de 1.01 den cikip otkara girdim geri gelecektim bilanco gelmis. 3. Ceyrek kari gecen seneye gore %15 artmis. 32.2 milyondan 36.9milyona cikmis cikmis. Pazartesi belki 1.07 gorulebilir [emoji4]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
HLGYO Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 36979213 Yıllık Değ%:15
Bu gün halkbanka cok verdiler..zarraf davasından habermi var acaba..Kasım ayında davası görülecekti.
bilanço yorumu yapacak ,temel analizci arkadaş var mıdır
beklenen bilanço geldi.insanı verem ettiler...bakalım pazartesi ne olacak.
ben şahsen zarrafı kullanırlar diye korkuyorum...
bilanço bilanço dediler o da geldi. bir cacık olduğu yok..bulaştık bu illete kurtulabilirsek ne ala... 7 ayımız heba oldu kimbilir daha ne kadar 7 ay daha heba olacak..
aha 1 oldu bir kdeme daha verdi hayırlı olsun
Allah'tan karını geçen seneye göre %15 arttırmış, 1,00 düştü, karı düşseydi halimiz ne olacaktı . Utanmadan bir de net aktif büyüklüğümüz 1,969.000 tl diyor. Piyasa değeri ise 820.000tl
Arzindan beri bilancodur , kardir , zarardir , piyasa degeridir , portfoy buyuklugudur vs. bunlarla bu kagidin hic bir ilgisi olmadi ki zaten. Yegane dert 3,5 kademe araliginda kagida yeni gelenlerin parasini indirmek. 2020 de ifm den geleceklerle (gelmez ya hadi geldi diyelim ) senelik 200M kira toplasalar bile tahtaya birileri sahip cikmadigi surece bu ekip 5 senedir yaptiklari gibi bu sekilde ilik ilik para kazanmaya devam edecekler.
Kagidin baskilanmasi konusunda nasil destek verildigi ortada , arz da halk yatirimin takas orani 50 kusurlerdeyken simdi 36 lara dustu. Hatta daha 2 , 3 hafta evvel 38 falandi. “Hadi satiyoruz abi “ dendiginde hoooop halk yatirim da gozunun yasina bakmadan yaziyor satisa. Tabii “sen arzda destek olmaya soz verdin nicin kostek oluyorsun” diyecek bir merci de olmadigindan ekip istedigi gibi sig kagitta at kosturuyor.
bimere şikayet edelim....en azından kulaklarına kar suyu kaçırmış oluruz.
ziraat yatırımdan pozitifide kapmış....bakalım ne zaman hareket edecek.
endeks 110 binken bu 1,12 felandı.. endeks 99 bine düştü bu 0,94 e
endeks geri 112500 oldu bu 1,01 daha ne denebilir ki..
Endeks artarken bu niye dusmuyor ki hala [emoji19] , fitratina ters.
1.900 hedef fiati olan hisseye bak...yakinda yenden değerlendirmede gelir..oldu oldu olmadı bi halt olmaz
5 senedir ne yeniden degerlemeler , ne bilancolar , ne bedelsizler gordu bu faydasiz [emoji1] , istatistik eger gercekten bir bilimse bundan bir halt olmayacagina da emin olabilirsiniz [emoji106]
Endeks %3 yukari , beklendigi gibi ustune oturmus okuzden kurtulamayan hlgyo kipirdayamadi [emoji1] hamdolsun.
Başka bir açıdan bakarsak; kağıttan çıkmak isteyen montanlı bir gurup olsaydı muhtemelen 2,5 liralarda idik.."Bekleyelim" haaaala genel kosensüs gibi..