Bence herseyden herkesden once haberi olan ve arzda verdikleri sozu tutmayarak kucuk yatirimcinin parasinin pul edilmesine seyirci kalan sirket yonetimi ile baglantili bir oganize sebeke. Ben boyle dusunuyorum , belki de kendi ahmakligima kilif ariyorumdur , bilemiyorum. [emoji53]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunu yapanlar belli ki dislerine gore sig bir kagit bulmuslar ve kagidi 4,5 kademe arasina sikistirmislar testere yaparak cok guzel para kazaniyorlar. Sikiyorsa bunu hacimli bir yerde yapsalar ya , mumkun degil , o gun dograrlar onlari. Bunu benim gibi bir amatör bile gorebiliyorsa yonetimin coktan anlayip oyunu bozmasi gerekirdi. Sirket kendi hissesini alacagini deklare etmisti , kucuk yatirimci baslardaki ufak bir kac alim disinda hic bir destek gormedi. Oysa sirkette soz sahibi olanlar gercekten bu kumpasin icinde olmasa 3,5 kere bu oyunu bozacak sekilde alim yapsa hem kagit rayicini bulur hem de bu kan emiciler buna bir daha cesaret edemezler.
Umarim bir gun yonetimin yapmadigini parali bir abimiz yapar bunlarin toplamaya calistigi kagitlarin hepsini ellerinden alir. Ama 5 senedir boyle birsey olmadigina gore bir 5 sene daha kimse donup bakmaz bu faydasiza.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yalnız değilsin Bugiciğim...
Acemi gitti galiba![]()
Yer İmleri