Trol var ama "ülke eyiye gidiy" demeye yüzü yok.
O yüzden din iman parçalayarak günü idare ediyor.
İsmini de "Allah korkusu" koymuş.
Allahtan korkması var da kuldan utanması pek yok.
Çaktırmadan Atatürk düşmanlığı yapıyor nankör.
Printable View
Fed: Faiz oranları 2020 sonuna dek değişmeyebilir
Dolar kurunu pozitif etkileyen en önemli olgunun FED'in 3 mü 4 mü faiz artıracağının tartışıldığı günler geride kaldı anlaşılan. :)
En önemli olgu: zaman.
gene küçülmüşüz ama beklenen kadar değil
vob topiğinde dolarla ilgili grafiği sordu bakmayınca bende sildim buraya taşıdım kıymet bilinir belki diye
https://resmim.net/f/aGL1E0.png
https://resmim.net/f/x92p8k.png
3 ocak ve 22 mart tarihlerinde boşuna 5.80 e çıkmamış, belkide bir süre buralarda oyalanacak. ama bu cds arttığı sürece bakalım ne kadar dayanacak :)
Şubat ayı verisi de,
Daralma/küçülme/eksi olsa daha mı iyi olacaktı ? :(
Ekonomik büyüme açısından en önemli öncü göstergelerden olan Sanayi Üretim verisi Şubat ayında takvim etkisinden arındırılmış verilerde %5,1 azalış gösterdi.
ilgililere deyilecek o kadar laf var ki; "" Bana akıl verirken kalanı size yetmeyecekse benim için risk almayın derim ""
helal olsun iki gündür zaman zaman bu grafik ve ortalamaları hisse net ve kendi gönül verdiğim farklı forumda paylaşırım ilk defa merak eden bir dost görmek demek ki dedim doğru yoldayım ..
bu çizgiler denizkiraz42 isimli kullanıcı matriks için formül vermişti ben rakamlarla oynayarak en doğru olan ve kazandıracak hale getirmeye çabalıyorum teşekür ederim ...
CDS çok büyük babaların oyun alanı. Küçük yatırımcıya sanırım müsait bir ortam değil. Bu nedenle de diğer enstrumanlar gibi derinlikli göstergelere ulaşım her kanaldan mümkün olamayabiliyor. Tıpkı çok çok pahalı ve özel bir yazılımın piyasada korsan kopyalarının da bulunmasının çok zor olması gibi.
Evet veriyordu ama CDS'in algoritmasına bakmak lazım. Çok yüksek volatilitede çok yüksek hacimli işlemler geçen *az sayıda* büyük yatırımcıların oynadığı bu ürünü takip etmek çok kolay olmayabilir. En son duyduğum işlem limiti 10mUSD idi. Şimdi 100 lot işlem yapacak bir kalantor 1 milyar dolarlık işlem geçecek. Bu işlem özellikle volatilitenin çok yüksek olduğu bir dönemde borsadaki tüpraş kağıdının fiyatı gibi incelenemeyebilir.
İşlem geçerken belki 50 tane broker o yüksek hacimli işi kapabilmek için kapışıyordur. O arada fiyat bilgisi ciddi anlamda deforme oluyor olabilir. Bunlar benim şahsi tahminlerim. Aramızda CDS traderı varsa işin aslını anlatabilir.
10 milyon dolarımız olsa değil trade falan bu sayfada bi harf bile yazmam.Yüzde 22 faizi bile sülaleme en az 10 yıl yeter.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Noor Capital – Dolar Kuru USDTRY Yorumu
Moody’s den sonra dün S&P de reform paketinin yetersi zolduğunu açıkladı. 5 yıllık CDS primi 456 baz puana yükseldi. İstanbul seçimlerine ilişkin devam eden belirsizlik ve S-400 F-35 meselesinde ABD ile ilişkilere yönelik belirsizlik TL’de görünümün negatif olmasına neden olmaya devam ediyor. Diğer EM para birimlerinden negatif ayrışma ile uzun pozisyonda kalmak avantajını koruyor. Yukarı yönlü bir seyir izlenmesini bekliyoruz.
Teknik olarak 5,8448-5,8788 seviyelerinin test edilmesini bekliyoruz. 5,8788 çok kritik bir direnç. Bu seviye üzerine bir kırılma durumunda yükseliş kuvvetlenecektir. Geri çekilmelerde 5,7219 kuvvetli destek konumuna geçti.
Destek: 5.7800 / 5.7219 / 5.6455
Direnç : 5.8448 / 5.8788 / 6.0157
Maltepe'de oy sayımı yapılan kurul sayısı 2'den 6'ya çıkarıldı, kalan sandık 112 -ht
Bedava CDS verisi yok sanırım.
Olsun paragarantide bir gün öncesi var onla idare ederiz.
Adres: https://www.paragaranti.com/cds
Selamlar.
Sayın bakanım nasıl da koparmış 75 milyar dolarlık ticaret işini, helal olsun , kafasına kafasına vuruyor doların.
De , şurasını anlamadım : Ticaret hacmini 75 milyar dolara çıkarmak için mal alacak para yok, cep delik cepken delik ; e satacak mal da yok, bir şey üretmiyoruz.
Ne satsak da ne alsak acaba ?
Tabii TL mevduat oranları artınca bireysel krediler, konut ve taşıt kredileri de paralel olarak artmıştır...
Amerigan borsasından hisse alıp satarsak 100 milyar dolar bile hacim olur,75 ne ki.
Ysk seçimlerin yenileneceği keskin'de verilen mazbatayı iptal etti-bloomberg ht
*albayrak, abd'de yabancı yatırımcılarla görüştü: Seçimsiz dönemin avantaj olduğunu dile getiren çok oldu-cnn türk
*albayrak: Istanbul seçimleri tekrarlansa biile yatırım konusunda bir fark yaratmaz-cnn türk
Caminin etrafına havalimanı yapmışlar.Cehabe zihniyeti...
https://youtu.be/EtFUE_sakoI
Albayrak: (seçim) kurumlar piyasa kuralları dışında işlem yapmadı-ahaber
albayrak: ımf toplantılarında kota reformunu ele aldık-ntv
albayrak: Kıdem tazminatında tüm paydaşların mutlu olacağı bir formül üreteceğiz-ntv
Son dakika! Yüksek Seçim Kurulunun seçimlerin yenilenmesine karar verdiği Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, mazbatasını ayan İYİ Partili Başkan'ın mazbatası iptal edildi. Bu kararın İstanbul'a da emsal teşkil edebileceği konuşuluyor.
Albayrak: Abd'li yetkililerle çeliğe ek vergi ve halk bankası konularında görüşüldü-bloomberg ht
16 Nisan Salı 13:10 ALBAYRAK: TEKNİK RESESYONDAN ÇIKTIĞIMIZI GÖSTEREN VERİLER VAR - BN
Karen Jones, analyst at Commerzbank, explains that the USD/TRY is about to overcome the 5.8449 March high with the October 1 low and the October 23 high at 5.8692/5.9068 then being in focus.
Key Quotes
“This minor resistance area should also be exceeded with the late August low, 50% retracement and January high at 5.9822/6.0760 then being in the picture.â€
“Still further up sits the October peak at 6.2282. Support is seen between the November high, mid-January high and the 200 day moving average at 5.5454/03.â€
“Further support below the 55 day moving average at 5.4222 can be spotted at the 5.3044 March low and also between the November and January lows at 5.1625/5.1331.â€
İstanbul farklı Keskin farklı...İstanbulda mazbata verildiği an iş biter...Bence...