Sayfa 139/946 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sayın bakanım nasıl da koparmış 75 milyar dolarlık ticaret işini, helal olsun , kafasına kafasına vuruyor doların.

De , şurasını anlamadım : Ticaret hacmini 75 milyar dolara çıkarmak için mal alacak para yok, cep delik cepken delik ; e satacak mal da yok, bir şey üretmiyoruz.

Ne satsak da ne alsak acaba ?
    Boing uçak alabiliriz belki.
    Ben de bu 75 milyar dolarlık ticaret hacminin detayını merak ediyorum.
    Daha çok biz mal alıp, borcumuz daha fazla artmaz umarım.

2. Tabii TL mevduat oranları artınca bireysel krediler, konut ve taşıt kredileri de paralel olarak artmıştır...

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sayın bakanım nasıl da koparmış 75 milyar dolarlık ticaret işini, helal olsun , kafasına kafasına vuruyor doların.

De , şurasını anlamadım : Ticaret hacmini 75 milyar dolara çıkarmak için mal alacak para yok, cep delik cepken delik ; e satacak mal da yok, bir şey üretmiyoruz.

Ne satsak da ne alsak acaba ?
    Marshall yardımı gibi bişey olmasın?
    "Paran yoksa para vereyim ama o parayla benim malımı satın almak şartıyla"

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Marshall yardımı gibi bişey olmasın?
    "Paran yoksa para vereyim ama o parayla benim malımı satın almak şartıyla"
    Soros'un bir lafı vardı o aklıma geldi. Bizim sadece ordumuz var.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Soros'un bir lafı vardı o aklıma geldi. Bizim sadece ordumuz var.
    Beklediğim cevap buydu Asker borsası ne durumda acaba ? Bir asker piyasada kaç dolardan işlem görüyor? Bizim askerlerin CDS ' i düşüktür.

6. Amerigan borsasından hisse alıp satarsak 100 milyar dolar bile hacim olur,75 ne ki.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ysk seçimlerin yenileneceği keskin'de verilen mazbatayı iptal etti-bloomberg ht

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*albayrak, abd'de yabancı yatırımcılarla görüştü: Seçimsiz dönemin avantaj olduğunu dile getiren çok oldu-cnn türk

*albayrak: Istanbul seçimleri tekrarlansa biile yatırım konusunda bir fark yaratmaz-cnn türk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 139/946 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •