Amin . bugün için başkada söze kelama gerek yok.
Printable View
Borsa iner çıkar un gelir toparlar. Para kaybedilir kazanılır. Giden canlarımız geri gelmez. Allah kimsenin ocağına ateş düşürmesin analar ağlamasın. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Onlar zaten cennetin baş köşesinde. Çok üzgünüm çok. Allah canlarımızın ayağına taş degsirmesin
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir miktar daha kunbaraya attık.
spk, açığa satışları yasaklamış ...! bugüne mahsus mu bilmiyorum, ağalardan nasıl izin almışlar , utanma sıkılma olsa sizde buna kalıcı bir çözüm gelirdi ama kime sölüyoruz, hasır altı olan bilançolar, batan şirketlerde canı yanan yatırımcı ya kulak tıkayan yönetim, emir iyleiştirmeye, emir iptal etmeye bile para kesen vergi anlayışı , ara dönemlerde denetimsiz blançolar , herşey küçük yatırımcının aleyhine, sonrada borsamız gelişmiyor, kaymak yedikçe doymayan zengine gidiyor, içerde dönen para ya devlet kefil değil , geçmişte bankaları hortumlayan banka sahipleri , o yetmediği gibi soyulduk deyip devleti bir kez daha dolandırdı, ülke dışına kaçanlar lüks hayata devam ediyor, demekki fakirlik bir suç, zira hep tokadı fakir yiyor...
Tüm pergamon yatırımcılarına selamlar saygılar benim için değerli ve son derece saygı duyduğum kıymetli Tınaz hocamın burada yazdığını gördüm sonra da şirketi araştırmaya başlamam ile birlikte aranıza katılmam bir oldu.
Tınaz abinin yotumlatını Halil buhur beyin topiğinde çok dikkatli takip ederdim hatta kendisiyle özel yazışmalarımız da olmuştu politeknik hissesi o zamanlar 8 tl idi ve deneyimli ve isabetli analizleri ile bugünleri o zamanlardan görmüş kıymetli birisidir iyi ki gördüm tekrar kendisini..size Saygı ve selamlarımı iletirim hocam
Ortak satışı olacakmış diye biraz tedirginlik ve acaba ne iş sorgulamaları olmuş ancak satışa konu olacak olan lotlar devede kulak misali hem bu tarz satışlar tahtanın ahengini ve ritmini bozmadan yapılır diye düşünüyorum bu tarz hisselerde..
İnşallah uzun bereketli faydalı bir yatırım olur hepimiz için...
İyi akşamlar
Aynen doğru söylersin dost kardeş
Altın yumurtlayan tavuğu kim keser isterlerdi zamanında aşağı yukarı hareketlerle millette yedirirler di.
Borsada her şeye hazırlıklı olmakta fayda var.bu üçüncü yılın yola devam bu senede alırız temettuule parayı yıllık bankaya yatırım derim nokta.pergo yatırımcı dostlarıma slm.lar olsun.ytd
Ben bu tur yazilarin amacini anlamiyorum.
Daha da dussun diye mi yaziyorsun.
PSDTC risk almaz.
Enerji, doviz, hammade maaliyeti sorunu olmaz.
Ihracata aracilik yapar.
Madem 3 sandalye ile oluyor, Ege'deki 8.000 ihracatci kendileri yapsin ihracati o zaman, kendi alsin KDV sini.
Gecen sene 2,92 TL. nakit kar payi verdi, yedekleri bile verdi.
Yani sirket gelecek sene ne yaparim hic yoksa yedekleri tutayim demedi, bi size dert oldu.
Git baska hisse al kardesim, ikide bir bu sayfaya gelip zehir akitip durma.
Bi bu, bi de gokhan'midir nedir, bunlardan baska bilen yok hisse nette, bi bunlar biliyor.
Temettu yok derseymis, 3 sandalyeyle basbasa kalirmisiz.
Bizim paranin kahyasi herif.
Sana ne ?
Git baska hisse al.
Bu adamin hic bilancoda soyleyken soyle yazdigini gormezsiniz.
Muhtemelen hissesi de yoktur.
10 larca sayfa yazdik anlattik gecmis sayfalarda, ne onlari okur, ne de sirketin web sitesini.
Diger bazi hisselerde de aynini yapar, negat herif, gelir moral bozar gider.
Bundan ne sekilde tatmin oluyorsa artik.
Kapasite yok, kafa almiyor.
Ya adam gider dis ticaret mustesarligindan alir belgesini, kendi yapar, dusuncesini asamiyor.
Kafa almadigi icin.
Bir daha da bu topicte yazmiyorum.
Bundan sonra sorusu olan bu adama sorsun.
Benden bu kadar.
Tahtayı YAPAMAYAN arkadaşlar; Hakkı 23 üzeriydi geçen yıl, şimdi 7 lerde saçmalıyoruz..
Pergamon her sene temettü verir veya bedelsiz verir niye çünkü ortaklık yapısından dolayı şirketin zarar etme olasılığı düşük riski pek yok pergamon un en büyük dezavantajı gerçekten çok ama çok sığ hisse oluşu başka da birsey değil yani ama geçen 3-4 senede yatırımcısına kaybettirmeyen nadir hisselerden biridir
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tinaz bey ben üniversiteden yeni mezun olmuş bir takipçinizim. ilk yanıtımı da sizin bu kararınızı üzücü bulduğum için yazıyorum. lütfen yol gösterici yazılarınızdan bizi mahrum bırakmayın. :(
bir de acaba kişi engelleme vs gibi bir yöntem yok mu forumda? bu kişinin yazdıklarını gösterme gibisinden..
Bilanço bilen var mı arkadaşlar
2 gün topiğe bakmadım bir kaç kendini bilmez zibidi PSDTC ye yağdırmış .
Cevap veren Tınaz a da laf sokmuş . Tınaz kardeş abidik gübidik laflar la
topiği bırakacaksan hata yaparsın . Bak abin olarak sözümü dinle doğruya gel.
Kağıda güveniyorsan trip atana trip atmayacan . Zektiri çekip yola devam diyecen
Yoksa O tipsiz ile ortak iş çevirdiğini düşünür millet , ki o daha berbat bir durum .
Aşağıdaki tabloya bakın önce neyi eleştirdiğinizi yazın da matematik ile görelim .
Matematik evrensel dildir .
https://i.hizliresim.com/NG9kLO.png
12 2019 Bilanço hala gelmedi. Tahtaya yoğun alım girdiğimden 2 hafta önce benide ezdiler. Her zaman 50 lot alırdım 200 lot lar almaya başlayınca kızdılar . Ama bunlar önemli değil . Önce bilanço gelecek sonra Temettü açıklayacak ,sonra temettüyü alıp onula da malı kaldıracaz . Sonra tahta bitti ver elini 14 TL olacak . Zamanı belli değil ama olacak .
Siz bakmayın 3 - 5 zibidiye , malımız da iyidir .
Tınaz da sakin sakin düşününce gelecektir .
İyilik Bilgelik doğruluk Haklılık yolunda yürüyenler ;
Kötüler ve cahiller kadar cesur olduğunda
Hak hukuk adalet yerini bulacaktır .
2018 karından verilen temettü brüt 2.9220 idi net kaç tı bilen yazarsa sevinirim slm
tınaz bey neredesin gel terketme bizi yorumların bizler için değerlidir. az önce 70 lot daha kumbaraya attım.
bilanço açıklanmış 9,136,830 kar, anladığım kadarı ile 1,23 bürüt hisse başı düşen miktar
pergamon yatırımcısına hayırlı olsun beklemeye devam
Yılsonu bilançosunda kar..9.113.782.tl. olarak açıklanmış.
Sermayesınden fazla kar etmiş. Hayırlı olsun.
1.04 net temettü gibi. Hayırlı olsun..İnşallah bu sene de hepsini dağıtır.
Aynen doğru yazmışsın Ömer kardeşim
Bu senede temmettumuzu alırsam 3 yıl olacak pergomon
Yola devam.seneye lotla sığırların inşallah.pergomon
Tüm yatırımcılarına kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.omer kardeşim seni sanki indeks bilgisayardan tanır gibiyim doğru mu.ytd.nokts