Artan

20,24 10 18:10
202,70 9.98 18:10
15,21 9.98 18:10
11,15 9.96 18:10
10,73 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,34 -10 18:10
61,70 -9.99 18:10
32,96 -9.99 18:10
31,92 -9.98 18:10
74,90 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.028.660.685,75 18:10
9.497.456.786,10 18:10
8.698.546.854,50 18:10
8.249.481.501,95 18:10
6.736.457.945,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2201 madde; 1 - 8 arası.

Konu: PSDTC - Pergamon Dış Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Tüm pergamon yatırımcılarına selamlar saygılar benim için değerli ve son derece saygı duyduğum kıymetli Tınaz hocamın burada yazdığını gördüm sonra da şirketi araştırmaya başlamam ile birlikte aranıza katılmam bir oldu.

Tınaz abinin yotumlatını Halil buhur beyin topiğinde çok dikkatli takip ederdim hatta kendisiyle özel yazışmalarımız da olmuştu politeknik hissesi o zamanlar 8 tl idi ve deneyimli ve isabetli analizleri ile bugünleri o zamanlardan görmüş kıymetli birisidir iyi ki gördüm tekrar kendisini..size Saygı ve selamlarımı iletirim hocam

Ortak satışı olacakmış diye biraz tedirginlik ve acaba ne iş sorgulamaları olmuş ancak satışa konu olacak olan lotlar devede kulak misali hem bu tarz satışlar tahtanın ahengini ve ritmini bozmadan yapılır diye düşünüyorum bu tarz hisselerde..

İnşallah uzun bereketli faydalı bir yatırım olur hepimiz için...

İyi akşamlar

2.  Alıntı Originally Posted by winwin Yazıyı Oku
    Tüm pergamon yatırımcılarına selamlar saygılar benim için değerli ve son derece saygı duyduğum kıymetli Tınaz hocamın burada yazdığını gördüm sonra da şirketi araştırmaya başlamam ile birlikte aranıza katılmam bir oldu.

Tınaz abinin yotumlatını Halil buhur beyin topiğinde çok dikkatli takip ederdim hatta kendisiyle özel yazışmalarımız da olmuştu politeknik hissesi o zamanlar 8 tl idi ve deneyimli ve isabetli analizleri ile bugünleri o zamanlardan görmüş kıymetli birisidir iyi ki gördüm tekrar kendisini..size Saygı ve selamlarımı iletirim hocam

Ortak satışı olacakmış diye biraz tedirginlik ve acaba ne iş sorgulamaları olmuş ancak satışa konu olacak olan lotlar devede kulak misali hem bu tarz satışlar tahtanın ahengini ve ritmini bozmadan yapılır diye düşünüyorum bu tarz hisselerde..

İnşallah uzun bereketli faydalı bir yatırım olur hepimiz için...

İyi akşamlar
    satışa konu senet sermayenin yaklaşık %15 i kardesssss...bu mu devede kulak

3.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    satışa konu senet sermayenin yaklaşık %15 i kardesssss...bu mu devede kulak
    Eğer o hisseleri bu fiyatlardan satarlarsa, 30 yıllık borsa hayatımda hiç bir şey öğrenmemişim derim kendime. Kendi kümesinde duran tavuğu kim keser ki...?

4.  Alıntı Originally Posted by tengiz Yazıyı Oku
    Eğer o hisseleri bu fiyatlardan satarlarsa, 30 yıllık borsa hayatımda hiç bir şey öğrenmemişim derim kendime. Kendi kümesinde duran tavuğu kim keser ki...?
    Aynen doğru söylersin dost kardeş
    Altın yumurtlayan tavuğu kim keser isterlerdi zamanında aşağı yukarı hareketlerle millette yedirirler di.
    Borsada her şeye hazırlıklı olmakta fayda var.bu üçüncü yılın yola devam bu senede alırız temettuule parayı yıllık bankaya yatırım derim nokta.pergo yatırımcı dostlarıma slm.lar olsun.ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Cemalettin57 Yazıyı Oku
    Altın yumurtlayan tavuğu kim keser isterlerdi zamanında aşağı yukarı hareketlerle millette yedirirler di.
    Borsada her şeye hazırlıklı olmakta fayda var.bu üçüncü yılın yola devam bu senede alırız temettuule parayı yıllık bankaya yatırım derim nokta.pergo yatırımcı dostlarıma slm.lar olsun.ytd
    altın yumurtluyor mu...sanki fabrika bu..temettu artık 50 kuruş diye bir karara bakar..yada temettu memettu yok derse üç sandalyeyle bas basa kalırsın...kalacaksın demedim kalabilisin...o kadar güvenme

Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    altın yumurtluyor mu...sanki fabrika bu..temettu artık 50 kuruş diye bir karara bakar..yada temettu memettu yok derse üç sandalyeyle bas basa kalırsın...kalacaksın demedim kalabilisin...o kadar güvenme
    Ben bu tur yazilarin amacini anlamiyorum.

Daha da dussun diye mi yaziyorsun.

PSDTC risk almaz.

Enerji, doviz, hammade maaliyeti sorunu olmaz.

Ihracata aracilik yapar.

Madem 3 sandalye ile oluyor, Ege'deki 8.000 ihracatci kendileri yapsin ihracati o zaman, kendi alsin KDV sini.

Gecen sene 2,92 TL. nakit kar payi verdi, yedekleri bile verdi.

Yani sirket gelecek sene ne yaparim hic yoksa yedekleri tutayim demedi, bi size dert oldu.

Git baska hisse al kardesim, ikide bir bu sayfaya gelip zehir akitip durma.

7.  Alıntı Originally Posted by Cemalettin57 Yazıyı Oku
    Size de selam olsun, kendinize has yazı stiliniz, okuması zor ama samimi.

8. Tahtayı YAPAMAYAN arkadaşlar; Hakkı 23 üzeriydi geçen yıl, şimdi 7 lerde saçmalıyoruz..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •