Borsa iner çýkar un gelir toparlar. Para kaybedilir kazanýlýr. Giden canlarýmýz geri gelmez. Allah kimsenin ocaðýna ateþ düþürmesin analar aðlamasýn. Þehitlerimize rahmet diliyorum. Onlar zaten cennetin baþ köþesinde. Çok üzgünüm çok. Allah canlarýmýzýn ayaðýna taþ degsirmesin
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir miktar daha kunbaraya attýk.
spk, açýða satýþlarý yasaklamýþ ...! bugüne mahsus mu bilmiyorum, aðalardan nasýl izin almýþlar , utanma sýkýlma olsa sizde buna kalýcý bir çözüm gelirdi ama kime sölüyoruz, hasýr altý olan bilançolar, batan þirketlerde caný yanan yatýrýmcý ya kulak týkayan yönetim, emir iyleiþtirmeye, emir iptal etmeye bile para kesen vergi anlayýþý , ara dönemlerde denetimsiz blançolar , herþey küçük yatýrýmcýnýn aleyhine, sonrada borsamýz geliþmiyor, kaymak yedikçe doymayan zengine gidiyor, içerde dönen para ya devlet kefil deðil , geçmiþte bankalarý hortumlayan banka sahipleri , o yetmediði gibi soyulduk deyip devleti bir kez daha dolandýrdý, ülke dýþýna kaçanlar lüks hayata devam ediyor, demekki fakirlik bir suç, zira hep tokadý fakir yiyor...
Tüm pergamon yatýrýmcýlarýna selamlar saygýlar benim için deðerli ve son derece saygý duyduðum kýymetli Týnaz hocamýn burada yazdýðýný gördüm sonra da þirketi araþtýrmaya baþlamam ile birlikte aranýza katýlmam bir oldu.
Týnaz abinin yotumlatýný Halil buhur beyin topiðinde çok dikkatli takip ederdim hatta kendisiyle özel yazýþmalarýmýz da olmuþtu politeknik hissesi o zamanlar 8 tl idi ve deneyimli ve isabetli analizleri ile bugünleri o zamanlardan görmüþ kýymetli birisidir iyi ki gördüm tekrar kendisini..size Saygý ve selamlarýmý iletirim hocam
Ortak satýþý olacakmýþ diye biraz tedirginlik ve acaba ne iþ sorgulamalarý olmuþ ancak satýþa konu olacak olan lotlar devede kulak misali hem bu tarz satýþlar tahtanýn ahengini ve ritmini bozmadan yapýlýr diye düþünüyorum bu tarz hisselerde..
Ýnþallah uzun bereketli faydalý bir yatýrým olur hepimiz için...
Ýyi akþamlar
Yer Ýmleri